Slažem se da idolopoklonstvo prema ŽK, samo zato što verbalno udara po prstima, nije dobro. Naravno da čovjek piše za osmicu i bračni par. To je toliko očito da onaj ko to ne vidi treba pod hitno da svrati do najbližeg optičara. Meni smiješno da je to uopšte potrebno obrazlagati. I kada ti šef ŽK počne sjedati svako malo sa nekakvim piskaralima, kao i njegov šef Bake onda to traži i od Dine. Čuj da se Dino spusti na taj nivo da nešto sa režimskim kerovima raspravlja i da se valja u tom blatu. Neka dođe ŽK lično ili Bake pa da gledamo debatu na istoj ravni. Čuj sa Av-Avom da uđe u studio. Svašta ovim SDFA-ovcima pada na pamet.Point. wrote: ↑14/01/2023 17:50Čuj režimski? Kao u BiH je neki režim na vlastimirza_15 wrote: ↑14/01/2023 17:32
Ja bih mu prvi zamjerio da on kao ministar VP, predsjednik stranke, ide u nekakav duel sa trećerazrednim režimskim novinarom koji je odjednom od islamofoba (IZ ga zvanično tako kvalifikovala) i onoga koji je govorio da je Alija podržavao one koji odrubljuju glave postao veliki patriota. Budala vidi da radi za pare. Ko je Avdo ili Zahiragić da Dino sjeda sa njim? Neka zove Baketa ili Željku. I kada ti je voljeni Željko bio u bilo kakvom duelu?![]()
Daj ljudi dohavizajte se više, pa to idolpoklonstvo nije dobro. Ko god bilo šta zucne kontra Dine odmah ide hrakanje, sad odjednom Avdo trećerazredni i to, pazi sad, režimski novinar. Dino ga proziva redovno, red bi bio da ga suoči face to face.
U nekim glavama Dino bezgrješan, ko da je pegamber.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
mirza_15
#74776 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
velikonja
#74777 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Masselam
Jel to mijenja istinu da je kifla mazno televizore?
-
velikonja
#74778 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne mora sjedati, tu si u pravumirza_15 wrote: ↑14/01/2023 17:59Slažem se da idolopoklonstvo prema ŽK, samo zato što verbalno udara po prstima, nije dobro. Naravno da čovjek piše za osmicu i bračni par. To je toliko očito da onaj ko to ne vidi treba pod hitno da svrati do najbližeg optičara. Meni smiješno da je to uopšte potrebno obrazlagati. I kada ti šef ŽK počne sjedati svako malo sa nekakvim piskaralima, kao i njegov šef Bake onda to traži i od Dine. Čuj da se Dino spusti na taj nivo da nešto sa režimskim kerovima raspravlja i da se valja u tom blatu. Neka dođe ŽK lično ili Bake pa da gledamo debatu na istoj ravni. Čuj sa Av-Avom da uđe u studio. Svašta ovim SDFA-ovcima pada na pamet.Point. wrote: ↑14/01/2023 17:50
Čuj režimski? Kao u BiH je neki režim na vlasti![]()
Daj ljudi dohavizajte se više, pa to idolpoklonstvo nije dobro. Ko god bilo šta zucne kontra Dine odmah ide hrakanje, sad odjednom Avdo trećerazredni i to, pazi sad, režimski novinar. Dino ga proziva redovno, red bi bio da ga suoči face to face.
U nekim glavama Dino bezgrješan, ko da je pegamber.
Al nek evo dadne kakve dokaze da nije klepio plazme
-
mirza_15
#74779 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jašta će. Da se osvrće na svaki lavež Av-Ava i sličnih kerova ne bi ništa drugo radio niti bi negdje stigao. Odgovaraju li: Sebija, Bakir, Čović, Dodik, Željko na svaku prozivku? Šta vam je ba ljudi. Pa nije sisao veslo da to radi. I ovako je previše komunicira putem društvenih mreža i sl. za nekoga ko je na njegovoj poziciji. Čuj da Av-Avu odgovara i da se raspravlja sa njim.velikonja wrote: ↑14/01/2023 17:48on je potegao macka tj avdu za rep, red bi bio da odgovori na ovo avdino ( koji je ovdje godinama bio obvezna literaturu...ako ne vjerujes, pogledaj upise )mirza_15 wrote: ↑14/01/2023 17:32
Ja bih mu prvi zamjerio da on kao ministar VP, predsjednik stranke, ide u nekakav duel sa trećerazrednim režimskim novinarom koji je odjednom od islamofoba (IZ ga zvanično tako kvalifikovala) i onoga koji je govorio da je Alija podržavao one koji odrubljuju glave postao veliki patriota. Budala vidi da radi za pare. Ko je Avdo ili Zahiragić da Dino sjeda sa njim? Neka zove Baketa ili Željku. I kada ti je voljeni Željko bio u bilo kakvom duelu?
narocito me interesira to oko televizora...pa koji kokosar majko mila...nije mu bilo dosta 18 godina na budzetskoj sisi
-
mirza_15
#74780 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kad odgovori za plazme onda će bi LCD-ovi, kada odgovori za LCD-ove bit će stolovi, kada odgovori za stolove doći će stolice na red... Uozbilji se. Kakvo bolan odgovaranje trećerazrednom piskaralu bračnog para.velikonja wrote: ↑14/01/2023 18:01Ne mora sjedati, tu si u pravumirza_15 wrote: ↑14/01/2023 17:59
Slažem se da idolopoklonstvo prema ŽK, samo zato što verbalno udara po prstima, nije dobro. Naravno da čovjek piše za osmicu i bračni par. To je toliko očito da onaj ko to ne vidi treba pod hitno da svrati do najbližeg optičara. Meni smiješno da je to uopšte potrebno obrazlagati. I kada ti šef ŽK počne sjedati svako malo sa nekakvim piskaralima, kao i njegov šef Bake onda to traži i od Dine. Čuj da se Dino spusti na taj nivo da nešto sa režimskim kerovima raspravlja i da se valja u tom blatu. Neka dođe ŽK lično ili Bake pa da gledamo debatu na istoj ravni. Čuj sa Av-Avom da uđe u studio. Svašta ovim SDFA-ovcima pada na pamet.
Al nek evo dadne kakve dokaze da nije klepio plazme
-
mirza_15
#74781 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma to je fotomontaža
-
velikonja
#74782 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
naravno jer je to ukrao, jedan od rijetkih kojem je to ocito dokazano
jajara i zadnji klosar...cuj tv krasti...ja premijera i kurca grob te zgrebo
-
velikonja
#74783 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
dokazuje da nije klepio tv?
sdp: konakovicu vrati televizoreeee
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/konako ... ku/915856/
Last edited by velikonja on 14/01/2023 18:11, edited 1 time in total.
-
mirza_15
#74784 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
mirza_15
#74785 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nauči citirati. Gore si predstavio kao da sam ja napisao nešto što nisam. Ako je do nervoze, pa prsti bježe onda halalim 
-
velikonja
#74786 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ne kaze avdo, sud kaze
https://avaz.ba/vijesti/bih/573790/kona ... a-postupka
i ovakvog jada i ljigavca pokusavati oprati i u zvijezde dizati
https://avaz.ba/vijesti/bih/546252/sta- ... kabadahije
-
velikonja
-
mirza_15
#74788 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dobar pokušaj diskreditacije, ali izgleda nisi skontao da forum bilježi kada edituješ postLast edited by velikonja on 14/01/2023 18:11, edited 1 time in total
Imamo bingooooo
Provaljuješ se jarane
Ali ispravio si što znači da si nešto i naučio
-
velikonja
#74789 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sine ja editovao u 19:11, ti pokusavas da mi suknes u 19.12
sreca pa mi ti trebas otvoriti oci za date and time stamp
idi sini uci nekog drugog ili vidi da ti gazdi nije mudo nadesno, pa mu ga usaltaj
i sve to ne mijenja cinjenicu da nismo ni ti nin ja tema vec da ti je gazda zadnja jajara i pogancer, koji kao premijer / predsjedavajuci sks / mladez sda krade televizore
idi begaj
-
mirza_15
#74790 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Što ne znači da nisi pogrešno citirao pa pokušao da slažeš da nisivelikonja wrote: ↑14/01/2023 18:35sine ja editovao u 19:11, ti pokusavas da mi suknes u 19.12
sreca pa mi ti trebas otvoriti oci za date and time stamp
idi sini uci nekog drugog ili vidi da ti gazdi nije mudo nadesno, pa mu ga usaltaj
i sve to ne mijenja cinjenicu da nismo ni ti nin ja tema vec da ti je gazda zadnja jajara i pogancer, koji kao premijer / predsjedavajuci sks / mladez sda krade televizore
idi begaj![]()
A sve izgleda od nervoze. Ali nedaj se omesti. Budžeti su još uvijek tu. Možda bude kakav bonus
-
PM72
#74791 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jeste dosadni sa tim prepucavanjem
-
velikonja
- Leverage
#74793 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Karakterizacija privatnog novinara.
-
Trappist
#74794 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
pa sto ga onda dino spominje u svakom gostovanju na face-u i malo malo na fb-u/twitter-u ako je toliko nebitan ?mirza_15 wrote: ↑14/01/2023 17:32Ja bih mu prvi zamjerio da on kao ministar VP, predsjednik stranke, ide u nekakav duel sa trećerazrednim režimskim novinarom koji je odjednom od islamofoba (IZ ga zvanično tako kvalifikovala) i onoga koji je govorio da je Alija podržavao one koji odrubljuju glave postao veliki patriota. Budala vidi da radi za pare. Ko je Avdo ili Zahiragić da Dino sjeda sa njim? Neka zove Baketa ili Željku. I kada ti je voljeni Željko bio u bilo kakvom duelu?
-
Vaya
#74795 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Uvijek sam potcijenjivacki gledao na Zeljka, medjutim dobar Zeljko veceras...sazrijeva, nadolazi...iznenadjujuce racionalan... 
-
mirza_15
#74796 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U kontekstu šire priče gdje je bračni par i zloupotreba državnih institucija. To da se on spusti na taj nivo da negdje javno raspravlja sa njihovim privatnim piskaralomTrappist wrote: ↑14/01/2023 19:32pa sto ga onda dino spominje u svakom gostovanju na face-u i malo malo na fb-u/twitter-u ako je toliko nebitan ?mirza_15 wrote: ↑14/01/2023 17:32
Ja bih mu prvi zamjerio da on kao ministar VP, predsjednik stranke, ide u nekakav duel sa trećerazrednim režimskim novinarom koji je odjednom od islamofoba (IZ ga zvanično tako kvalifikovala) i onoga koji je govorio da je Alija podržavao one koji odrubljuju glave postao veliki patriota. Budala vidi da radi za pare. Ko je Avdo ili Zahiragić da Dino sjeda sa njim? Neka zove Baketa ili Željku. I kada ti je voljeni Željko bio u bilo kakvom duelu?
-
mirza_15
#74797 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Više puta je spomenuo da u sporazumu nema gore boldiranog i to čak dva puta. A nije sporazum dug da bi mu to promaklo. Još kaže da ima namješteno oko, uho za detalje i to baš na ovom mjestu i baš mu to promaknea) hitno provesti, a najkasnije u roku od šest (6) mjeseci od uspostave vlasti na svim nivoima, ograničene promjene Ustava BiH i usvojiti izmjene i dopune Izbornog zakona BiH saglasno odluci Ustavnog suda BiH i presudama Evropskog suda za ljudska prava. Ova mjera uključuje reformu koja će zaštititi kolektivna prava i individualna prava saglasno Ustavu BiH i odluci Ustavnog suda BiH, te u skladu s presudama Evropskog suda za ljudska prava (Predsjedništvo Bosne i Hercegovine i domovi naroda).
Ali da budemo pošteni, ja mislim da mu nije promaklo već da namjerno laže da toga nema.
-
Vaya
#74798 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Covjek je objasnio abacedu trenutnih politickih odnosa Zapada prema Zapadnom Balkanu, tj. kako licemjerno hoce da rijesi probleme na Balkanu kroz trokut Tirana - Beograd - Zagreb, tj. kroz velikoalbanski, velikosrpski i velikohrvatski program i opce se ne boji to reci javno...mirza_15 wrote: ↑14/01/2023 19:50Više puta je spomenuo da u sporazumu nema gore boldiranog i to čak dva puta. A nije sporazum dug da bi mu to promaklo. Još kaže da ima namješteno oko, uho za detalje i to baš na ovom mjestu i baš mu to promaknea) hitno provesti, a najkasnije u roku od šest (6) mjeseci od uspostave vlasti na svim nivoima, ograničene promjene Ustava BiH i usvojiti izmjene i dopune Izbornog zakona BiH saglasno odluci Ustavnog suda BiH i presudama Evropskog suda za ljudska prava. Ova mjera uključuje reformu koja će zaštititi kolektivna prava i individualna prava saglasno Ustavu BiH i odluci Ustavnog suda BiH, te u skladu s presudama Evropskog suda za ljudska prava (Predsjedništvo Bosne i Hercegovine i domovi naroda).![]()
Ali da budemo pošteni, ja mislim da mu nije promaklo već da namjerno laže da toga nema.
- Javier Pena
#74799 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja, i? Obrazlija će ih spriječiti u tome?Vaya wrote: ↑14/01/2023 20:00
Covjek je objasnio abacedu trenutnih politickih odnosa Zapada prema Zapadnom Balkanu, tj. kako licemjerno hoce da rijesi probleme na Balkanu kroz trokut Tirana - Beograd - Zagreb, tj. kroz velikoalbanski, velikosrpski i velikohrvatski program i opce se ne boji to reci javno...
-
mirza_15
#74800 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jedinu abecedu koju on objašnjava je da se on ništa ne pita i da je za spašavanje šefa Bakira. I još se pravi lud za Hodžu koji je kupovao delegate za SDA. Ne sjećam se kada sam slušao ovako dug intervju a da lik u njemu ništa ne kaže.Vaya wrote: ↑14/01/2023 20:00Covjek je objasnio abacedu trenutnih politickih odnosa Zapada prema Zapadnom Balkanu, tj. kako licemjerno hoce da rijesi probleme na Balkanu kroz trokut Tirana - Beograd - Zagreb, tj. kroz velikoalbanski, velikosrpski i velikohrvatski program i opce se ne boji to reci javno...mirza_15 wrote: ↑14/01/2023 19:50
Više puta je spomenuo da u sporazumu nema gore boldiranog i to čak dva puta. A nije sporazum dug da bi mu to promaklo. Još kaže da ima namješteno oko, uho za detalje i to baš na ovom mjestu i baš mu to promakne![]()