Vikendom dupla smjena
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Styling
-
A_A_AKCIJA
#74602 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sve se to znalo. I tada je to bilo na nivou botovanja.mirza_15 wrote: ↑13/01/2023 21:37Mulahusić se, ako se ne varam, spominje kao neko koga je navodno hrvatska obavještajna služba vrbovala za namještanje oružja u mektebima u BiH i fingiranje terorizma. Zbog svega onoga što lik radi ja sam sklon povjerovati da je osmica preko njega namještao čitavu priču. Očigledno lik radi za njega, a Dilfaš i Bake ručali sa njim i slikali se.A_A_AKCIJA wrote: ↑13/01/2023 21:15 A sada za malo ozbiljnije slušatelje.
Ovo je opis udruženog zločinačkog poduhvata, zlouporabe položaja i korupcije.
Državni novac preko direktora državne službe išao u privatne ruke da se blate politički protivnici jedne stranke.
Bosanski Watergate.
Samo još kada ovi plaćenici botovi progovore poslije malo pritiskanja. Biće svega.![]()
Ovo je potpuni obrat.
Mulahusić se vodi kao doušnik, informant ili saradnik. To podrazumijeva da mu se plaća posao.
Isplate se moraju pravdati.
Ko potpisuje?
Osmica.
Za koji posao je angažiran?
Character assassination, političara koji nisu po volji SDA. To je najstrašnije kršenje zakona po više osnova.
Najbitnije, čijim novcem se to sve finansira? A stotine hiljada su u pitanju.
Našim, poreskih obveznika. Naš novac je ukraden da bi SDA naložila Osmicu da plati Mulahusiću blaćenje protivnika SDA.
Ovo je prvorazredni kriminal i afera koja će žestoko odjeknuti.
- Point.
#74603 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Što bi se banovao, neka te.A_A_AKCIJA wrote: ↑13/01/2023 21:33Botovi lažu.
Nađeš li da sam širio neku laž na forumu i postaviš neovisne dokaze, ja se sam banujem.
Jel pošteno?
-
laik1981
#74604 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zna li se kakvi su planovi Senaidu Memicu
Jao kad jedni drugima pocnu oci kopati 
-
A_A_AKCIJA
#74606 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma i ti si meni dragPoint. wrote: ↑13/01/2023 21:53Što bi se banovao, neka te.A_A_AKCIJA wrote: ↑13/01/2023 21:33
Botovi lažu.
Nađeš li da sam širio neku laž na forumu i postaviš neovisne dokaze, ja se sam banujem.
Jel pošteno?
Dijasporac koji puno gleda Hayat. Jebiga, žrtva si propagande, a ne kontaš.
-
mirza_15
-
sumirprimus
#74608 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hhejehe jedva cekam dan kad padnu i kad sve isplivaA_A_AKCIJA wrote: ↑13/01/2023 20:49 Dino je maloprije zvanično potvrdio ono što znam nezvanično već neko vrijeme i za šta se čekao moment da se objavi.
Botovski nalozi na FB, Twitter-u, se finansiraju od strane OSA-e, tj Osmica im uplaćuje novac za pisanje bljuvotina.
Većina ih se vode u OSA-i kao doušnici tj informanti i redovno su plaćeni za svoje aktivnosti.
Znaju im se i identiteti, a Dino je potvrdio dvojicu: Avdu Avdića kao novinarskog poslušnika, te Yasmina Mulahusića kao prvog koji dobija teze i laži koje se poslije puštaju u cirkulaciju.
Ovo je informacija za sve one francuske sobarice koje se pitaju zašto postamo statuse tih bolesnika ovdje. Zato jer su pod direktnom kontrolom i fondovima SDA. Mulahusić piše ono za šta je plaćen i šta mu se naloži.
-
sumirprimus
#74609 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sve treba objelodanit da ae zna kakav nam je dusmanluk drzavu vodio, bar ovaj dio koji su sebi prisvojili
-
NediM17
#74610 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kalimero pokriva dinokiJa, eto kol'ko je bitan. 
-
Dimu1927
#74611 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
hoce li ta spahtla dohvatiti ubice djevojcice Gadzun ?
ili je spahtla samo da se pometu sda foteljasi i zasjednu ovi novi ?
-
sumirprimus
-
mirza_15
#74613 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Prava adresa za slučaj Gadžun je tužiteljstvo KS i glavna tužiteljica Sabina Sarajlija. Niko ništa nije sakrio. Svi detalji poznati. Ja ne znam kakvu ti paralelu želiš povući i ne znam kako te nije stid ovo potezati kako bi uspostavio neku ravnotežu i kakav poen prigradio za SDFA. Fuj!
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#74614 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vjeruj mi vrijeða mene i mnogo drugih koji ovdje u Bosni nesto pokusavaju, i sa sobom i sa djecomJohny12 wrote: ↑13/01/2023 21:49Pa eto kad porastes i budes moderator, onda ces imat pendrek da odlucujes ko moze o cemu i gdje pisat.mk ultra wrote: ↑13/01/2023 18:36
Svi bi vi popravljali stanje u bosni a sapunjali ga po europi
I nije bas isto sa ukrajinom
Ako je kao sa UKR, onda ne znam uopce sta ces na bosanskom formu, trazi kakav odakle si vec
Meni ukrajina i ne znaci mnogo, dok mnogi ovdje forsiraju da im je bosna i dalje nesto, ali samo na daljinu.
Svaka cast, samo nastavite![]()
Do tad prosetaj, a druge pusti da iznose misljenje koje btw nikog niti vrijedja niti je neukusno.
-
Dimu1927
#74615 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
uuu sabina sarajlija, jel to isto ono tuziteljstvo sto je zataskalo ubistvo Dzenana Memica ? nesto ne vidim da ih se proziva zbog slucaja Gadzun, samo zbog slujcaja Memic. zanimljivomirza_15 wrote: ↑13/01/2023 22:07Prava adresa za slučaj Gadžun je tužiteljstvo KS i glavna tužiteljica Sabina Sarajlija. Niko ništa nije sakrio. Svi detalji poznati. Ja ne znam kakvu ti paralelu želiš povući i ne znam kako te nije stid ovo potezati kako bi uspostavio neku ravnotežu i kakav poen prigradio za SDFA. Fuj!
ma paralelu kao i svaciju, pljuje se samo ona druga strana, a kad tvoji nesto zagovnaju onda se potura pod tepih. i ti si kao bolji od sda ? sta bi sa magodom i sdp ? lik tukao zenu ne placa alimentaciju navodno, gdje su moralisti iz stranke ?
- Point.
#74616 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Neš vjerovati al od Hayata samo ponekad Hayat Music. Većinom Face TV i ove sportske kanale.A_A_AKCIJA wrote: ↑13/01/2023 21:56Ma i ti si meni drag![]()
![]()
Dijasporac koji puno gleda Hayat. Jebiga, žrtva si propagande, a ne kontaš.
-
Johny12
#74617 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako te vrijedja tudje misljenje koje se razlikuje od tvoga, sta da ti kazem…. Seli kod Putina ili Erdogana, tamo je sve uniformno.
Ako ces se igrati demokratije onda nekako otrpi i sta drugi kaze bez da vrijedjas.
Nadam se da nisi od onih koji kmece za pravima i demokratijom samo dok ne dobiju pendrek u ruke. A takvih je Balkan pun.
-
palermo
#74618 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
sumirprimus
#74619 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Samo sda da padne i bracni par izetbegovic.
-
mirza_15
#74620 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Razlika između slučaja Memić i slučaja Gadžin je što se u slučaju Memić fingiral, podmetali dokazi, zataškavalo, dok su u slučaju Gadžun svi dokazi dostupni i niko nije sakrio. A koga se to štiti u slučaju Gadžun i šta je taj uradio? Visim sve znaš i koristiš za politički obračun pa nam objasni.Dimu1927 wrote: ↑13/01/2023 22:11uuu sabina sarajlija, jel to isto ono tuziteljstvo sto je zataskalo ubistvo Dzenana Memica ? nesto ne vidim da ih se proziva zbog slucaja Gadzun, samo zbog slujcaja Memic. zanimljivomirza_15 wrote: ↑13/01/2023 22:07
Prava adresa za slučaj Gadžun je tužiteljstvo KS i glavna tužiteljica Sabina Sarajlija. Niko ništa nije sakrio. Svi detalji poznati. Ja ne znam kakvu ti paralelu želiš povući i ne znam kako te nije stid ovo potezati kako bi uspostavio neku ravnotežu i kakav poen prigradio za SDFA. Fuj!
ma paralelu kao i svaciju, pljuje se samo ona druga strana, a kad tvoji nesto zagovnaju onda se potura pod tepih. i ti si kao bolji od sda ? sta bi sa magodom i sdp ? lik tukao zenu ne placa alimentaciju navodno, gdje su moralisti iz stranke ?
Što se tiče Sarajlije pogledaš sjednice skupštine KS i poslije čijih izlaganja izlazi napolje, ko je pere, a ko ne glasa protiv izvještaja tužilaštva i sve ti bude jasno. Burzić suspendovana, Sarajlija isto pod istragom disciplinskog. Možda baš takvim kao ti odgovara ovakva situacija da mogu koristiti ovaj slučaj za nekakav politički obračun. Jadno.
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#74621 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zivota vam nemojte ici toliko nisko da vam primjer bude necija smrt. Ni jednima ni drugima! Da vam je zaista stalo, kao pojedinac bi vec kampirali pred institucijama.
Realnost je da empatije nemamo, drzavu (stranku) podrzavamo, sve dok se nama ne desi neki slucaj, Boga molim, ne smrtni.
Realnost je da empatije nemamo, drzavu (stranku) podrzavamo, sve dok se nama ne desi neki slucaj, Boga molim, ne smrtni.
- mk ultra
#74622 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne znam
Svasta saberem u glavi, ali to nikako, i vrtim istu pricu ovdje po ko zna koji put.
Otisao si jer ti nije valjalo, ok, imas izbor, mozda na kraju i nije bio izbor vec se i moralo u jednom trenutku u/iza rata.
I sta onda? Vratiti se neces, ali bi i dalje drzao implementirano nesto? Srao o "najboljem za BiH"
Koji đavo jbt
Primorani su se davno mogli vratiti za stalno, pa mislim i u svoja predratna mjesta u 90% slucajeva. Ko je htio naravno, ko nije htio, ostao je negdje vani. A zašto je ostao negdje van BiH? Jer voli domovinu naravno...
Ti bi najbolje za BiH ali nemoj mene u tome ali eto ipak bi ovako bla bla bla. Ne mozes ni da pomisliš o povratku u svoju "domovinu" ali ipak znas sta je najbolje.
Da ima kakav filter sa zastavama kao na 4chan-u bilo bi ekstra.
-
mirza_15
#74623 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nema lik obraza pa potegne smrt jedne djevojčice da brani bračni par. Koliko nisko moraš pasti za tako nešto? Reagovao sam upravo jer mi se to što radi gadi.laserShow wrote: ↑13/01/2023 22:32 Zivota vam nemojte ici toliko nisko da vam primjer bude necija smrt. Ni jednima ni drugima! Da vam je zaista stalo, kao pojedinac bi vec kampirali pred institucijama.
-
palermo
#74624 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Opet suplju bacas. Evo ja cu odgovoriti umjesto tebe. Nisi odgovorio na pisanje gandalfa sivog jer imate ista ili slicna razmisljanja. I ne smeta ti sto dolazi iz dijapore.mk ultra wrote: ↑13/01/2023 22:36Ne znam
Svasta saberem u glavi, ali to nikako, i vrtim istu pricu ovdje po ko zna koji put.
Otisao si jer ti nije valjalo, ok, imas izbor, mozda na kraju i nije bio izbor vec se i moralo u jednom trenutku u/iza rata.
I sta onda? Vratiti se neces, ali bi i dalje drzao implementirano nesto? Srao o "najboljem za BiH"
Koji đavo jbt
Primorani su se davno mogli vratiti za stalno, pa mislim i u svoja predratna mjesta u 90% slucajeva. Ko je htio naravno, ko nije htio, ostao je negdje vani. A zašto je ostao negdje van BiH? Jer voli domovinu naravno...![]()
Ti bi najbolje za BiH ali nemoj mene u tome ali eto ipak bi ovako bla bla bla. Ne mozes ni da pomisliš o povratku u svoju "domovinu" ali ipak znas sta je najbolje.
Da ima kakav filter sa zastavama kao na 4chan-u bilo bi ekstra.
Suma sumarum, argument dijaspore, vazi samo za one sa.kojima se ne slazemo.
- mk ultra
#74625 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisi odgovorio zasto se ne vratU u voljenu domovinu.
Neces ni naci smislen odgovor koji bi opravdao ljubav
Za drugo se ne slazem
Ima dijasporaca i na drugim podforumima