Dzontra_Volta wrote: ↑12/01/2023 23:28
Naslovnica wrote: ↑12/01/2023 15:29
Pa jarane, valjda ti žena zna tvoj ukus?
Ja i žena smo jedno, a vaše dame vas očito ne poznaju dovoljno.
Pa jarane, ne znam ni ja šta mi je dobro, dok ne probam. Sve to lijepo izgleda na vješalici ili na slici, a onda na meni katastrofa.
Mislim, nije da i ja volim sate provoditi u shoppingu, ali kad treba nešto da kupim, onda to radim samostalno. Žena može eventualno da mi da svoju ocjenu da li mi stoji dobro ili ne. I da mi pokatkada pokloni koji komad odjeće, ali ne da me oblači od glave do pete.
I ako ste "jedno", kupuješ li ti njoj suknjice i haljinice, jer valjda onda znaš šta ona voli i šta joj stoji.
E vidiš jarane, moja 95% pogodi šta mi stoji kao saliveno.
Doduše, nije ni problem utrefiti kada mi kupuje najveće gaće, 3XL majice i sl, nema tu neke velike filozofije.
Pogotovu što imamo 2-3 prodavnice gdje uglavnom uvijek ima robe za mene i to je to.
A i ja nisam muhanat, sve mi stoji (ko piletu sise). Samo daj majica, dukseva, mrtvih boja tipa siva, teget plava, khaki i tako te, mojne mi šarenila.
Naravno da smo jedno, ali ja njoj ne kupujem suknjice i haljinice, nije moj domen kupovine.
Ja nju počastim onim što ona najviše voli, klopom, zelenim nakitom, jedini joj ja znam napraviti kafu kako treba, najbolje češkam od svih cca.8 milijardi stanovnika planete.
Kuš viša ba?!