Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Naslovnica

#42276 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

Dzontra_Volta wrote: 12/01/2023 10:13 Volio bih otvoriti mozak ovakvih ljudi, da vidim u čemu je štos.

Image
Pa neće valjda na pješačku stazu parkirat?
Ha ja!
Staylezz

#42277 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Staylezz »

Dzontra_Volta wrote: 12/01/2023 10:13 Volio bih otvoriti mozak ovakvih ljudi, da vidim u čemu je štos.

Image
Nazoves policiju, dobit ce 500 KM kaznu zbog zelene povrsine i nece vise parkirati na travu ni u svom dovoristu.
Ateista

#42278 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ateista »

Sta fali, nikom ne smeta, sve ok.
l33t

#42279 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by l33t »

Image
GreenParkingSolution :lol: :lol: :lol: :lol:
PM72

#42280 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by PM72 »

Što njemu ne izbuše gume...i rezervnu
Dzontra_Volta

#42281 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dzontra_Volta »

PM72 wrote: 12/01/2023 12:45 Što njemu ne izbuše gume...i rezervnu
Da duže ostane na travi. :mrgreen:
vjeshalica

#42282 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vjeshalica »

bitanga_sa_otesa wrote: 11/01/2023 17:03
pogresna tvrdnja...
puno stete za saobracaj prave degenerici koji dignu kredit 15 milja i kupe mezar za 17,onda nemaju da jedu,da rade servise,nemaju za gorivo,a vozaju se stalno i imaju velike prohtjeve u zivotu da bi se qrcili takmicili s komsijama i kolegama na poslu ,takvih ti.je bar 70% u sarajevu.oni stede na svemu u zivotu i pilje u bord stalno ,nemaju veze o autima,nesposobni su za drzanje pravca i odrzavanje konstantne brzine jer stalno pilje u mobitel i drkaju po njemu.
Seronja na poslu kupio sinu nekakav grob msm da je Audi, na kuci fasade nema,da ne pokradu drva u rodnoj šumi smrzli bi se dosad i pomrli. Seronja mora da se pofali u komsiluku da je kupio auto i samo o njemu prica ko da je nekome zabremedet. Poslije mozda pola godine, bogara, otisla mu turbina nesto izgorilo zaribalo i sta sve ne. Hoda u 2 para farmerki,izjebanim cipelama,djeca u 2 trenerke idu u tenama u skolu u januaru, vazda kuka u septembru ima troskove oko 'školanja' dece.Žena pravi 'mondulaciju' kose par puta mjesecno,ide plastićarki za nokte.Sve mu skupo, pita mene kakav mi je majstor za auto treba nesto da mijenja, reko OK je momak idemo ja i muz najmanje 15 godina njemu,rijetko kome drugom ako moj to ne radi.
Otiso lik, kaze nisam normalna i da me Bog nemre namirit parama, sta je reko u pitanju, pa isko mu puno za mali servis i plocice. Reko pa nemoj more ti jos biti, a diskovi mu manji od tacne za fildzan(pokazivo slike levat) a ulje on mijenja na 15-20 hiljada kaze ne mora na 10 to samo budale trose. Jebem li mu seljacku zvijezdu pod kojom se rodio takav jadan.
Naslovnica

#42283 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

Hoda u 2 para farmerki,izjebanim cipelama,djeca u 2 trenerke idu u tenama u skolu u januaru, vazda kuka u septembru ima troskove oko 'školanja' dece
Joj što me opisa, jedino navijaže ne ide na ondulaciju!
:lol: :lol: :lol:
Last edited by Naslovnica on 12/01/2023 13:03, edited 1 time in total.
vjeshalica

#42284 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vjeshalica »

Naslovnica wrote: 12/01/2023 13:01 Joj što me opisa, jedino navijaže ne ide na ondulaciju!
Znam da je ondulacija, ali on to tako zove mondulacija. :lol:

Svađa se 25 godina sa komsijama, skup mu onaj 'giometar' da metne međnike da mu se znode dokler je njegovo, a i zena zna bolje dokle je njihovo.
Ateista

#42285 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ateista »

Naslovnica wrote: 12/01/2023 13:01
Hoda u 2 para farmerki,izjebanim cipelama,djeca u 2 trenerke idu u tenama u skolu u januaru, vazda kuka u septembru ima troskove oko 'školanja' dece
Joj što me opisa, jedino navijaže ne ide na ondulaciju!
Isto. :lol:
Kome realno treba vise od dva para farmerki. :D
drug_profi

#42286 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Realno imam 4-5, ali nosim dvoje najdrazih naizmjenice.
Cipele nemam. Imam čizme i 2x starke.
Djecove odškolovao. Eno ih mlate pare.

Ali jbg opet mi plata ne moze biti ni za koji q.
artur morgan

#42287 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by artur morgan »

Odijevanje je pokazatelj (ne)higijene i (ne)urednosti života kod čovjeka. Neuredan čovjek - neuredna odjeća, uredan čovjek - uredna odjeća, uredna obuća. Tačno vidiš kakav je ko i koliko drži do sebe. Neuredan čovjek, posljedica je neurednog života. Zapušten on, zapušten dom, zapušteno auto,... Čovjek muškarac sa dva para odjeće/obuće je za mene neuredan. Tako da nije opravdanje reći muškarac sam, to je za žene :-D

Sjećam se jednog starijeg molera. Radio mi je stan podavno. Kako je taj čovjek bio uredan, smiren i fine naravi. Uvijek dođe uglancan, počešljan, obrijan, čist, čista odjeća, cipele se sjaje. Seljak čovjek sa sela ali je veoma vodio računa o tome, i bio je veoma uredan čovjek za primjer. Ništa skupo ni markirano, ali sve složeno kao u trgovini. Još moler ali sve pod konac, radna odjeća dok se radi, poslije se presvuče i na toj odjeći ništa nema od rada.

Umjeren, povremen shoping, i redovan sezonski, nije loš ni za mudonje :-D
Ateista

#42288 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ateista »

drug_profi wrote: 12/01/2023 13:36 Realno imam 4-5, ali nosim dvoje najdrazih naizmjenice.
Cipele nemam. Imam čizme i 2x starke.
Djecove odškolovao. Eno ih mlate pare.

Ali jbg opet mi plata ne moze biti ni za koji q.
Imam i ja 4-5 skupa sa starim koje su mi kao rezerva i u principu ih ne nosim, cuvam kao radne i slicno. Kad odem da kupim, kupim dva para, ako nadjem uzmem dva identicna para i mijenjam dok ne dodje vrijeme da se mijenjaju, tad opet dva para i stare ostavim kao radne.
Nije pitanje para, ne znam koliko para da imam, sta ce mi vise. :D
Ateista

#42289 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ateista »

artur morgan wrote: 12/01/2023 14:08 Odijevanje je pokazatelj (ne)higijene i (ne)urednosti života kod čovjeka. Neuredan čovjek - neuredna odjeća, uredan čovjek - uredna odjeća, uredna obuća. Tačno vidiš kakav je ko i koliko drži do sebe. Neuredan čovjek, posljedica je neurednog života. Zapušten on, zapušten dom, zapušteno auto,... Čovjek muškarac sa dva para odjeće/obuće je za mene neuredan. Tako da nije opravdanje reći muškarac sam, to je za žene :-D

Sjećam se jednog starijeg molera. Radio mi je stan podavno. Kako je taj čovjek bio uredan, smiren i fine naravi. Uvijek dođe uglancan, počešljan, obrijan, čist, čista odjeća, cipele se sjaje. Seljak čovjek sa sela ali je veoma vodio računa o tome, i bio je veoma uredan čovjek za primjer. Ništa skupo ni markirano, ali sve složeno kao u trgovini. Još moler ali sve pod konac, radna odjeća dok se radi, poslije se presvuče i na toj odjeći ništa nema od rada.

Urednost je drugo, govorimo koliko neko ima odjece, ja imam onoliko koliko mi treba. Moze neko imati malo odjece ali biti uredan i cist.
Meni je tesko naci odjecu koja mi se svidja i da je udobna i ugodan materijal, to mi je najbitnije, jebe mi se za modu i da sad nesto kao mijenjam razne kombinacije.
Kad kupujem odjecu, to mi je muka ko da zub vadim, bar mislim da je tako, nikad nisam vadio zub... :D
Naslovnica

#42290 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

artur morgan wrote: 12/01/2023 14:08 Odijevanje je pokazatelj (ne)higijene i (ne)urednosti života kod čovjeka. Neuredan čovjek - neuredna odjeća, uredan čovjek - uredna odjeća, uredna obuća. Tačno vidiš kakav je ko i koliko drži do sebe. Neuredan čovjek, posljedica je neurednog života. Zapušten on, zapušten dom, zapušteno auto,... Čovjek muškarac sa dva para odjeće/obuće je za mene neuredan. Tako da nije opravdanje reći muškarac sam, to je za žene :-D

Imam 12 pari obuće i pun ormar odjeće, ali se zato ne kupam i ne perem zube.
Ne možemo svi imati sređen život i biti uredni seljaci.
Jarane, da mi vidiš auta, ponekad kontam da će me ona eko policija zapisati.
Blato do krova, gradilište, blatnjavo auto, blatnjav ja...Operem ga ponekad u petak kada se vratim sa gradilišta i to je to. Najbolje je kada pada kiša pa ga ona odradi usput.
Da li me to čini čovjekom koji manje drži do sebe nego tog tvog seljaka molera ili tebe?
Naslovnica

#42291 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

Ateista wrote: 12/01/2023 14:30

Urednost je drugo, govorimo koliko neko ima odjece, ja imam onoliko koliko mi treba. Moze neko imati malo odjece ali biti uredan i cist.
Meni je tesko naci odjecu koja mi se svidja i da je udobna i ugodan materijal, to mi je najbitnije, jebe mi se za modu i da sad nesto kao mijenjam razne kombinacije.
Kad kupujem odjecu, to mi je muka ko da zub vadim, bar mislim da je tako, nikad nisam vadio zub... :D
Meni žena, mama i sestra kupuju svu odjeću, od gaća do farmerica. Ne podnosim radnje sa odjećom, a i imam specifične gabarite, u Zaru i tako te radnje nikada u životu nisam ušao.
:lol:
Samostalno jedino kupujem obuću, imam muhanatu nogu.
Dzontra_Volta

#42292 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dzontra_Volta »

Ja bih u porodični zakon uveo uslov da prije ženidbe moraš donijeti papir da si živio sam bar dvije godine i to najmanje 200 km od roditeljske kuće.
A ne s mamine na ženinu kašiku i da mu mama i žena kupuju gaće i odjeću.
Ne d'o mu Bog da mu po starost žena umre prije njega.
mali_balon

#42293 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mali_balon »

Fakat, nikad da skontam to kupovanje....i mene mrzi shoping ali odem i kupim sta mi treba ili ako ne mogu kazem zeni tu i tu ima to i to uzmi ....a sad da cekam da mi kupi gace majice corape pantole pa samoubio bi se.....tolerisem poklon majcu....
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#42294 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

Ja uživam u šopingu.....mislim, šetanju po shoping centrima, radnjama... :mrgreen: ne kupuje se uvijek..
Naslovnica

#42295 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

Dzontra_Volta wrote: 12/01/2023 14:54 Ja bih u porodični zakon uveo uslov da prije ženidbe moraš donijeti papir da si živio sam bar dvije godine i to najmanje 200 km od roditeljske kuće.
Što jarane, u čemu je problem ako ti mama i žena kupuju gaće i čarape?
I ja skuham ručak, usisam, odradim suđe, očistim kupatilo, okrečim, zašarafim, odšarafim, sve one poslove kojih se većina homo balkanicusa gnuša.
I ja uživam u šopingiranju, ali se uvijek klonim dijela sa garderobom, nekako imam tu neku averziju. I ne volim peglu, to je čudo jedno. :lol:
drug_profi

#42296 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Ja ne znam kad stignete obuci sve te stvari koje kupujete?
dvoje farmerica vrtim, 5-6 kosulja, desetak majica ispod kosulja raznih boja, ovisno od boje kosulje.
Starke ljeti, sive i plave, cizme army type za zimu. Cipele bi mi mozda trebale neke, ali ne mogu da nadjem nista da mi se svidja, a da nije preko 150 mara. Ne dam vise.
Nosam vijetnamku jednu te istu vec 10+ godina. Imam jos 2 duksa na ferslus bez kapuljace.

kao sto rekoh imam 4-5 pari hlača, a vrtim dvoje, znaci 2-3 para su bacene pare, ali hajd doci ce jednom na red.
Ja ne znam, sta bih sa jos jednim cizmama, ili jaknom... ono fakat.
Naslovnica

#42297 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

drug_profi wrote: 12/01/2023 15:09 Ja ne znam kad stignete obuci sve te stvari koje kupujete?
dvoje farmerica vrtim, 5-6 kosulja, desetak majica ispod kosulja raznih boja, ovisno od boje kosulje.
Starke ljeti, sive i plave, cizme army type za zimu. Cipele bi mi mozda trebale neke, ali ne mogu da nadjem nista da mi se svidja, a da nije preko 150 mara. Ne dam vise.
Nosam vijetnamku jednu te istu vec 10+ godina. Imam jos 2 duksa na ferslus bez kapuljace.

kao sto rekoh imam 4-5 pari hlača, a vrtim dvoje, znaci 2-3 para su bacene pare, ali hajd doci ce jednom na red.
Ja ne znam, sta bih sa jos jednim cizmama, ili jaknom... ono fakat.
Znači i ti živiš neuredno i nehigijenski?
:gunjastajl:
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#42298 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

Makar mu žena i majka ne kupuju gaće :lol:
Logovan

#42299 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Logovan »

Naslovnica wrote: 12/01/2023 15:09
Dzontra_Volta wrote: 12/01/2023 14:54 Ja bih u porodični zakon uveo uslov da prije ženidbe moraš donijeti papir da si živio sam bar dvije godine i to najmanje 200 km od roditeljske kuće.
Što jarane, u čemu je problem ako ti mama i žena kupuju gaće i čarape?
I ja skuham ručak, usisam, odradim suđe, očistim kupatilo, okrečim, zašarafim, odšarafim, sve one poslove kojih se većina homo balkanicusa gnuša.
I ja uživam u šopingiranju, ali se uvijek klonim dijela sa garderobom, nekako imam tu neku averziju. I ne volim peglu, to je čudo jedno. :lol:
Znaci masina za ves nista :mrgreen:
Naslovnica

#42300 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

Leon16v wrote: 12/01/2023 15:13 Makar mu žena i majka ne kupuju gaće :lol:
I to što ka'eš.
:lol:
A gdje vi kupujete gaČe?
:gunjastajl:
Post Reply