A_A_AKCIJA wrote: ↑10/01/2023 23:25
Point. wrote: ↑10/01/2023 22:49
Čitajući žalosne hvalospjeve botova Trojke čovjek bi pomislio Dino pa par praznih mjesta pa Josip Broz.
U međuvremenu je ŽK opet hirurški nagazio naivne lidere procesa.
Ponavljam ti, dobronamjerno.
Nisi u toku sa domaćom politikom. Zato i neću da te provociram ko ove SDA jurišnike na zadatku. Vidim da je kod tebe manjak informacija.
Pričaćemo za godinu dana, kada budeš skontao da je dolazak Osmorke i propast SDA najbolja stvar koja se desila ovoj državi, odavno.
Bolan, nemam ja problem što je propala SDA, neka je, imam problem u vezi ovih pregovora sa muljatorima iz HDZ i SNSD, gdje su ljudi dobili sve što su tražili, što potvrđuje ne samo jedna, nego više osoba. Imam problem zbog ovog brzopletog ulaska u vlast i nepoštivanje ostatka Osmorke, imam problem sa ovim potenciranjem međubošnjačkog političkog sukoba i djeljenjem na mi i vi a svi smo mi zapravo, na stvaranju slike kako je samo SDA babaroga bh političkog blata a mije se ruka Čovića i Dodika i stvara slika da su se oni promijenili što i djeca u obdaništu znaju da nije istina a vidjelo se i po ponašanju Dodika zadnjih sedmica.
Smeta mi što Konaković, na dan proslave šumskog dana bukvalno u Sarajevu, i dalje piše objave i obračunava se sa SDA a ne smije pisnuti Dodiku. Prošla je predizborna.
Sve se svodi a šta je SDA radila a priča se da su novi pregovarači u gradu. Ti si član stranke, evo da pitam jeste li vi svjesni da vas ljudi tako shvataju, da šaljete takvu sliku da ste sve dali HDZ i SNSD, od aerodroma u Trebinju, HE Buk, IZ, brisanje atlantskog odnosno NATO puta, da ništa niste tražili, da ste naivno i neiskusno ušli u pregovore, sa ste zanemarili ostatak koalicije. Dakle to ne tvrde samo krezubi, nepismeni sdO botovi kako im tepate nego i ljudi koji su bili ili su još dio Osmorke i ja lično ne vidim kako ovom strategijom pljuvanja Bošnjaka koji ne dijele vizije Trojke mislite preobratiti te iste ljude i njihove glasove.
Ko god se usudi napisati bilo kakvu kritiku protiv Trojke automatski je sda bot vakinaki, odjednom je Efendić Rumeni a Zlatko lažni Hrvat jer su se ljudi osjećali zapostavljeno i što su se usudili imati neke svoje, legitimne zahtjeve pri pregovorima.
Pa ti prvi ljude nazivaš nekakvim Kadirovcima, ne valja to bolan.