Officer Crabtree wrote: ↑08/01/2023 11:03Zar ih to onda ne čini istim ako ih ne treba zbog toga napadati?
Koja je poenta onda smjene vlasti?
Manje gospodarskog kriminala
Officer Crabtree wrote: ↑08/01/2023 11:03Zar ih to onda ne čini istim ako ih ne treba zbog toga napadati?
Koja je poenta onda smjene vlasti?
Jos su ovi tvoji iz HDZ/UZPa isli slaviti.Novak20 wrote: ↑08/01/2023 15:28Fkt svake godine ista priča.izvrsni direktor wrote: ↑08/01/2023 15:17 Ono kad sda botovi traze od trojke da ucine nesto protiv trenutnog sda koalicionog partnera dodika i snsd![]()
Je li u mandatu SDA bilo da su Srbi ijednom otkazali paradu ili da je netko za tu paradu odgovarao ?
Ovi sto rade u drzavnim inatutcijama imaju nezvanicno neradni dan...o tome svi sute. Isto kao sto dodju na poso za 1.mart da pokazu nepostovanje prema drzavi od koje pare uzimajufarenhajt983 wrote: ↑08/01/2023 18:08 jesu ovi iz rs-a koji rade u Federaciji trazili slobodan dan sutra, cim je palo interesovanje u Banja Luci ide u drugi grad, tako ce svaki put, a svaki put sve skromnije i sve manje vazna politicka lica iz srbije, od opozicije mozda samo stanivukovic mu dode

Pa da dokazes da si "cvijece" moras bit veci Hrvat od HDZovacaStudent_u_Ostavci wrote: ↑08/01/2023 18:17 Čim im Komšića spomeneš, zapjene. I to su pokupili od svojih koal partnera iz HRSa.
Milorad lepo priča na svečanoj akademiji.
U očima mu vidim da se promenio.
Objektivno su Biden, Blinken, i Chollet vise zasluzili ovaj orden. Pa cak i Schmidt, Murphy, Sattler, von der Leyen... duga je lista kandidata, ali Mile ni mukajet
opet kazem, ako ne dodick, ko onda? Hajde lokalni moralisti, dajte alternativu dodicku? TKO KO? Na kojem jeziku vise da vas upitam?Student_u_Ostavci wrote: ↑08/01/2023 18:17 Čim im Komšića spomeneš, zapjene. I to su pokupili od svojih koal partnera iz HRSa.
Nitko,laserShow wrote: ↑08/01/2023 18:27opet kazem, ako ne dodick, ko onda? Hajde lokalni moralisti, dajte alternativu dodicku? TKO KO? Na kojem jeziku vise da vas upitam?Student_u_Ostavci wrote: ↑08/01/2023 18:17 Čim im Komšića spomeneš, zapjene. I to su pokupili od svojih koal partnera iz HRSa.
Eo, ti nisi bot, ja nisam bot. Pricamo ravnopravno, hajde da vidimo te alternative.Student_u_Ostavci wrote: ↑08/01/2023 18:29 sa Miloradom se može razgovarati jer se promenio. Tko to ne vidi, obični je bot.
Student_u_Ostavci wrote: ↑08/01/2023 18:17 Čim im Komšića spomeneš, zapjene. I to su pokupili od svojih koal partnera iz HRSa.

Pa vi kmečite OHRu da vam promijeni zakon i ustav pa da formirate vlast. Kmečite mu i za ovo ali budite tihi da se koal partneri ne naljutetramvajtrojka wrote: ↑08/01/2023 18:39Student_u_Ostavci wrote: ↑08/01/2023 18:17 Čim im Komšića spomeneš, zapjene. I to su pokupili od svojih koal partnera iz HRSa.
De reci ovima svojima da Bakir dns kmeci hambasadi da mu pomogne![]()
![]()
jadni mi sa vama
![]()
![]()
![]()
2/3 followera ovih stranica su osmorkini botovi...tramvajtrojka wrote: ↑08/01/2023 18:39Student_u_Ostavci wrote: ↑08/01/2023 18:17 Čim im Komšića spomeneš, zapjene. I to su pokupili od svojih koal partnera iz HRSa.
De reci ovima svojima da Bakir dns kmeci hambasadi da mu pomogne![]()
![]()
jadni mi sa vama
![]()
![]()
![]()
noviforumas wrote: ↑08/01/2023 18:22Objektivno su Biden, Blinken, i Chollet vise zasluzili ovaj orden. Pa cak i Schmidt, Murphy, Sattler, von der Leyen... duga je lista kandidata, ali Mile ni mukajet![]()
Hm i tu je smiješno šta? Ne mogu da dokučim, pa ću se pridružiti, a jes mu vidio glave
Pa cuj sta je smijesno covjek ga pita zasto podrzava dan koji je kontra ustava, dan kad je i njegov narod dozivio tesku sudbinu i jos sve zacinjeno sa odlikovanjem putinu....on kaze "yebo to de da mi o Komsicu malo"
Ogromna je razlika izmedju Šarovića i Dodika, drugi je ruski igrač, prvi nije. To je pitanje stabilnosti i mira.laserShow wrote: ↑08/01/2023 18:33Eo, ti nisi bot, ja nisam bot. Pricamo ravnopravno, hajde da vidimo te alternative.Student_u_Ostavci wrote: ↑08/01/2023 18:29 sa Miloradom se može razgovarati jer se promenio. Tko to ne vidi, obični je bot.
PDP sa trivic i stanivukovic? Je li zaista?
SDS sa Govedarica, Sarovic i ostale lokalne kabadahije?
KO HAJDE KO?
Ja kazem da je dodick kretencina, ali kao takav bolji od ovih. Bolji i prije 10 godina, bolji i sada. To sto je atikulisano govedo, koje svasta blebece i izaziva, je drugi par rukava. Ovi drugi bi to radili malo tise![]()
I dalje ne vidim kako je to smiješno umjesto žalosno npr. ali ok, ako ti kažeš smijaću se.
@ricken Kome to objasnjavas. Ovome koji tvrdi da je Dodik bolji od sviju i da je samo problem sto je govedo. Imali smo rs opziciju u vlasti i nije bilo nikakvih podizanja tenzija i problema. Sa dobrim dodikom kako ovaj lik tvrdi sve je bolje. De ba odleprsaj sa dodikom sutra na paradu.Ricken wrote: ↑08/01/2023 19:24Ogromna je razlika izmedju Šarovića i Dodika, drugi je ruski igrač, prvi nije. To je pitanje stabilnosti i mira.laserShow wrote: ↑08/01/2023 18:33
Eo, ti nisi bot, ja nisam bot. Pricamo ravnopravno, hajde da vidimo te alternative.
PDP sa trivic i stanivukovic? Je li zaista?
SDS sa Govedarica, Sarovic i ostale lokalne kabadahije?
KO HAJDE KO?
Ja kazem da je dodick kretencina, ali kao takav bolji od ovih. Bolji i prije 10 godina, bolji i sada. To sto je atikulisano govedo, koje svasta blebece i izaziva, je drugi par rukava. Ovi drugi bi to radili malo tise![]()
Mozda da razmislis zasto je to tako. Komsic je problem danasnjice. Isto kao da tebe pita jel ti veci problem sto ne mozes imati bosanski u skoli ili taj 9 januar