Kad se rukice slože, naravno. Ti si baš mjerodavan ko je veći čovjek
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Point.
-
orbita12
#72577 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cekaj, ako ce SDA, stvarno uspjeti u svojoj namjeri da izgura osmorku i da se vrati iz mrtvih, zasto onda toliko kmecanje od sdfa botova, i tolika navala laznih profila ako vam sve ide po planu. Vase pisanje ovdje mi odaje dojam ocajnika, nikako pobjednika . I odjednom sad se sluze izjavama likova koji su do jucer haman bili cetnici, a preko noci postadose patriote . Zadrzite dostojanstvo, jbg, znam da je posao u pitanju, mozda i koji tender, ali nije sve ni u parama majku mu. Volim sto mogu mirno zasapati navecer, sto me niko ne moze optuziti da sam dobio posao preko stele ili na neki drugi nacin hajrovo od vlasti. Đaba vam odijela koja nosate, to ne znaci da ste gospoda
-
mirza_15
#72578 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I onda će dići ruku za taj put samo da se dva imena promjene
- tramvajtrojka
#72579 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
animus wrote: ↑08/01/2023 11:00Komšić je sa Dodikom bio na strogo službenom nivou. Sa bikom je pokušao prijateljski u početku, isto što sada trojka radi ali ne ide. On ima zadatak od Putina i SANUa da rastura državu i nema tu promjene. To trojka nije skontala.tramvajtrojka wrote: ↑08/01/2023 10:48
Pa et bio je sa dodikom u predsjedništvu četiri godine i sta je Komšić osim borbe za drzavu do zadnje kapi rakije s Miloradom, uradio da se zabrani 9 Januar![]()
apsolutno nista da se ne lazemo
![]()
Komšić je svašta nešto dobro uradio za državu ali se to počesto ne vidi i ne zna. Tamo u toj zgradi se vodi neka vrsta stalnog rata i kada spriječiš da ti oslabi državu onda je to uspjeh ali se o tome ne prica. 4 godine je DoDick tamo proveo i ništa nije uradio te je otišao popišan bez namjere da ponovo udje u tu zgradu

Strogo sluzbeni nivo
- animus
#72580 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako misliš na mene onda da te obavijestim da sam na ovom forumu aktivan preko 10 godina i možda me nisi upratio jer sam više boravio na vanjskopolitickim odnosno ratnim temama. Nisam bio u ovim nasim kaljuzama jer me nisu interesovali sve dok nisu zaprijetili državi svojom nestručnošću i bezobrazlukom.orbita12 wrote: ↑08/01/2023 11:05 Cekaj, ako ce SDA, stvarno uspjeti u svojoj namjeri da izgura osmorku i da se vrati iz mrtvih, zasto onda toliko kmecanje od sdfa botova, i tolika navala laznih profila ako vam sve ide po planu. Vase pisanje ovdje mi odaje dojam ocajnika, nikako pobjednika . I odjednom sad se sluze izjavama likova koji su do jucer haman bili cetnici, a preko noci postadose patriote . Zadrzite dostojanstvo, jbg, znam da je posao u pitanju, mozda i koji tender, ali nije sve ni u parama majku mu. Volim sto mogu mirno zasapati navecer, sto me niko ne moze optuziti da sam dobio posao preko stele ili na neki drugi nacin hajrovo od vlasti. Đaba vam odijela koja nosate, to ne znaci da ste gospoda
A da te pitam bogati hu iz ju. Nikad te vidio nisam
- Javier Pena
#72581 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Najveći trik koji je đavo ikada izveo bio je da ubijedi narod da bez Komšića ne bi bilo države.tramvajtrojka wrote: ↑08/01/2023 11:07
Strogo sluzbeni nivo![]()
, kazu hodnici u predsjedništvu da je opstojnost drzave bila u pitanju kad je Komšić morao pokleknuti teskim dodikovim prozivanjima za kapljicu vise
![]()
![]()
- Prpa.ba
#72582 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja kmecim zato sto ako sad SDA ne uspije izgurati Trojku, izgurat ce ih i zakopati prvo na lokalnim 2024, a onda i na opstim 2026 godine. Necemo imati realne opozicije barem 2-3 izborna ciklusa nakon sto ugase Trojku.
A imali su sansu da oni ugase koruptivnu SDA sa malo razuma, stajanja na loptu i razmisljanja o svojim vrijednostima i vrijednostima naroda koji im je dao djelimicno povjerenje.
Jebiga, takva nam sudbina.
A imali su sansu da oni ugase koruptivnu SDA sa malo razuma, stajanja na loptu i razmisljanja o svojim vrijednostima i vrijednostima naroda koji im je dao djelimicno povjerenje.
Jebiga, takva nam sudbina.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#72583 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hahhah dobar dobarJavier Pena wrote: ↑08/01/2023 11:13
Najveći trik koji je đavo ikada izveo bio je da ubijedi narod da bez Komšića ne bi bilo države.![]()
- animus
#72584 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Čovjek je znao da ce vam to biti argument pa je vise puta naglasio da nista nece i nista ne traže. Cak su i odbijali ponude. Nije svima isti obraz. Neko ga i nemamirza_15 wrote: ↑08/01/2023 11:06I onda će dići ruku za taj put samo da se dva imena promjeneNe zna ni on gdje goni. Malo se pogubio u svojoj priči. Ah da. Ima još jedna sitnica. Delegat iz reda Hrvatskog naroda u VM za kolegu Marjanovića. Da se SDP skloni. A imena? Pa proći će provjeru nadležnih službi što će mu biti dovoljno da digne ruku i za njih na tom putu.
- Styling
#72585 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Našao se on da nekome dijeli lekcije o moralu. Neka odgovori kako se on od oca Srbina i majke Bošnjakinje izjašnjava kao Hrvat. Još bi da dobije još jedan mandat u državnom DN kao lažni Hrvat. Ako ćemo mijenjati paradigmu i vratiti moral i etiku onda on treba da prizna da se lažno predstavlja i da se povuče.mirza_15 wrote: ↑08/01/2023 11:06I onda će dići ruku za taj put samo da se dva imena promjeneNe zna ni on gdje goni. Malo se pogubio u svojoj priči. Ah da. Ima još jedna sitnica. Delegat iz reda Hrvatskog naroda u VM za kolegu Marjanovića. Da se SDP skloni. A imena? Pa proći će provjeru nadležnih službi što će mu biti dovoljno da digne ruku i za njih na tom putu.
- Styling
#72586 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jok neće ništa, ali bi da uzme petu stolicu u Domu naroda u Hrvatskom klubu. Poštenjačina prava. Standardna šuplja. Ne bih ja ništa, ali ako uspijem izvršiti pritisak da me pošalju u DN još jednom neću se otimatianimus wrote: ↑08/01/2023 11:15Čovjek je znao da ce vam to biti argument pa je vise puta naglasio da nista nece i nista ne traže. Cak su i odbijali ponude. Nije svima isti obraz. Neko ga i nemamirza_15 wrote: ↑08/01/2023 11:06
I onda će dići ruku za taj put samo da se dva imena promjeneNe zna ni on gdje goni. Malo se pogubio u svojoj priči. Ah da. Ima još jedna sitnica. Delegat iz reda Hrvatskog naroda u VM za kolegu Marjanovića. Da se SDP skloni. A imena? Pa proći će provjeru nadležnih službi što će mu biti dovoljno da digne ruku i za njih na tom putu.
- Point.
#72587 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa ti jarane svima ko ide kontra tvojih stranačko botovskih stavova govoriš da nemaju pojma, lupaju itd. Ništa, pričaj sam sa sobom jer si najpametniji i najljepši, ne znam šta da ti kažem.A_A_AKCIJA wrote: ↑07/01/2023 23:40Brate, na tebe se čovjek teško može naljutiti.
Jačina tvojih stavova je obrnuto proporcionalna znanju koje imaš na temu. Iz nekih skandinavskih pizdića se baviš BiH politikom, a fakat ne vladaš materijom. Isto ko da činjenice vadiš iz patriotskih pjesama.
Jarane, povuci malo ručnu. Lupaš.
Nama se ovdje radi o glavu, a tebi je ovo tema ko reprezentacija ili premijer liga. Sutra ideš na normalan posao, a mi se moramo jebavati sa SDA kriminalcima.
Nije ovo tvoja tema da tako sudiš ljudima, vjeruj.
Ovo je javni forum. Nije tvoje da išta ikome sugerišeš. Niti će tvoje niti moje pisanje išta promijeniti
Last edited by Point. on 08/01/2023 11:21, edited 1 time in total.
-
channel10
#72588 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Stvarno ste vi PIP-ovci za izucavanja...
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#72589 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Je li mijenjao svoje izjanjenje svaki mandat, ili svaki drugi? Jebo te kod nas najzanimljivij sport kako se ko izjašnjava, šta jede i oblači. Boli te patka da je i kligonac.Styling wrote: ↑08/01/2023 11:17 Našao se on da nekome dijeli lekcije o moralu. Neka odgovori kako se on od oca Srbina i majke Bošnjakinje izjašnjava kao Hrvat. Još bi da dobije još jedan mandat u državnom DN kao lažni Hrvat. Ako ćemo mijenjati paradigmu i vratiti moral i etiku onda on treba da prizna da se lažno predstavlja i da se povuče.
Lazni hrvat? Poserem se na te vase b/h/s.
-
orbita12
#72590 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
mislim na sve vas , sta ako imas staz na forumu, tvoje misljenje je releventnije od necijeg drugoganimus wrote: ↑08/01/2023 11:12Ako misliš na mene onda da te obavijestim da sam na ovom forumu aktivan preko 10 godina i možda me nisi upratio jer sam više boravio na vanjskopolitickim odnosno ratnim temama. Nisam bio u ovim nasim kaljuzama jer me nisu interesovali sve dok nisu zaprijetili državi svojom nestručnošću i bezobrazlukom.orbita12 wrote: ↑08/01/2023 11:05 Cekaj, ako ce SDA, stvarno uspjeti u svojoj namjeri da izgura osmorku i da se vrati iz mrtvih, zasto onda toliko kmecanje od sdfa botova, i tolika navala laznih profila ako vam sve ide po planu. Vase pisanje ovdje mi odaje dojam ocajnika, nikako pobjednika . I odjednom sad se sluze izjavama likova koji su do jucer haman bili cetnici, a preko noci postadose patriote . Zadrzite dostojanstvo, jbg, znam da je posao u pitanju, mozda i koji tender, ali nije sve ni u parama majku mu. Volim sto mogu mirno zasapati navecer, sto me niko ne moze optuziti da sam dobio posao preko stele ili na neki drugi nacin hajrovo od vlasti. Đaba vam odijela koja nosate, to ne znaci da ste gospoda
vi se za drzavu brinete, sto se slatko nasmija, sto se niste brinuli kad je pocelo iseljavanje mladih, sto se niste brinuli kad se kpuju lazne diplome, sto se niste brinuli kad posao dobije neko ko je zavrsio fax u travniku i dobio posao zbog stranacke iskaznice, sto se niste brinuli za radnike u privatnom sektoru koji primaju minimalac , a vecina psolodavaca su bliski vlastima, , sto se niste brinuli kad ste unistili obrazovanje, pa nas danas nema ko lijeciti , mogao bi do sutra nabrajati.
Evo jedna lekcija iz historije, svaka drzava, imperija, koja je bila korumpirana, gdje je korupcija cvijetala, je dozivjela pad i nestala, svaka,bas svaka,, pa eto kad se toliko brines za drzavu, bujrum bori se protiv onih koji su najvise kumovali korupciji u zadnjih 30 godina
-
velikonja
#72591 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
opppaaaa
evo sad je i miletic LAZNI hrvat, nema covicev certifikat, bas je nekakav
sutra ni damir marjanovic nece biti dovoljno dobar hrvat, jer mu je mati bosnjakinja
samo je danijela kristic pravi autohtoni hrvat iz non-covke habitusa
evo sad je i miletic LAZNI hrvat, nema covicev certifikat, bas je nekakav
sutra ni damir marjanovic nece biti dovoljno dobar hrvat, jer mu je mati bosnjakinja
samo je danijela kristic pravi autohtoni hrvat iz non-covke habitusa
-
mirza_15
#72592 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jeste. Rekao na početku. A na kraju emisije pričao o petom mjestu u DN, rekao da se neće povući, imat će i SDP svog... Ma neće duša draga ništaanimus wrote: ↑08/01/2023 11:15Čovjek je znao da ce vam to biti argument pa je vise puta naglasio da nista nece i nista ne traže. Cak su i odbijali ponude. Nije svima isti obraz. Neko ga i nemamirza_15 wrote: ↑08/01/2023 11:06
I onda će dići ruku za taj put samo da se dva imena promjeneNe zna ni on gdje goni. Malo se pogubio u svojoj priči. Ah da. Ima još jedna sitnica. Delegat iz reda Hrvatskog naroda u VM za kolegu Marjanovića. Da se SDP skloni. A imena? Pa proći će provjeru nadležnih službi što će mu biti dovoljno da digne ruku i za njih na tom putu.
I dići će ruku za taj katastrofalni put. Samo eto da se promijene dva imena
- animus
#72593 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Konscno se Kiki i ja u necemu slažemo.laserShow wrote: ↑08/01/2023 11:21Je li mijenjao svoje izjanjenje svaki mandat, ili svaki drugi? Jebo te kod nas najzanimljivij sport kako se ko izjašnjava, šta jede i oblači. Boli te patka da je i kligonac.Styling wrote: ↑08/01/2023 11:17 Našao se on da nekome dijeli lekcije o moralu. Neka odgovori kako se on od oca Srbina i majke Bošnjakinje izjašnjava kao Hrvat. Još bi da dobije još jedan mandat u državnom DN kao lažni Hrvat. Ako ćemo mijenjati paradigmu i vratiti moral i etiku onda on treba da prizna da se lažno predstavlja i da se povuče.
Lazni hrvat? Poserem se na te vase b/h/s.
Hajde frizerko reci nam šta je Miletić po tebi. Gdje bi ga ugurala. Znam da bi ga neki najradije pod zemlju ali ti nisi to mislila
- animus
#72594 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Evo ovaj tvoj post govori da je ipak bitno koliko imaš forumskog iskustva. Ti ga nemaš i to se vidi. Moraš još uciti. Ne poznajemo se licno pa ne mozes suditi koliko sam uradio i svakako mi ne možeš dijeliti bilo kakve lekcije.orbita12 wrote: ↑08/01/2023 11:22mislim na sve vas , sta ako imas staz na forumu, tvoje misljenje je releventnije od necijeg drugoganimus wrote: ↑08/01/2023 11:12
Ako misliš na mene onda da te obavijestim da sam na ovom forumu aktivan preko 10 godina i možda me nisi upratio jer sam više boravio na vanjskopolitickim odnosno ratnim temama. Nisam bio u ovim nasim kaljuzama jer me nisu interesovali sve dok nisu zaprijetili državi svojom nestručnošću i bezobrazlukom.
vi se za drzavu brinete, sto se slatko nasmija, sto se niste brinuli kad je pocelo iseljavanje mladih, sto se niste brinuli kad se kpuju lazne diplome, sto se niste brinuli kad posao dobije neko ko je zavrsio fax u travniku i dobio posao zbog stranacke iskaznice, sto se niste brinuli za radnike u privatnom sektoru koji primaju minimalac , a vecina psolodavaca su bliski vlastima, , sto se niste brinuli kad ste unistili obrazovanje, pa nas danas nema ko lijeciti , mogao bi do sutra nabrajati.
Evo jedna lekcija iz historije, svaka drzava, imperija, koja je bila korumpirana, gdje je korupcija cvijetala, je dozivjela pad i nestala, svaka,bas svaka,, pa eto kad se toliko brines za drzavu, bujrum bori se protiv onih koji su najvise kumovali korupciji u zadnjih 30 godina
Zato šuti i čitaj šta iskusniji pišu
- banjaluka078
- Moderator
#72595 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
"kakvo predsjedništvo", kaže 1/3 predsjednik države, uz podsmijeh nesuđenog ratnog zločinca, a sve u sjeni glavnog baje.
Toliko o svemu.
Toliko o svemu.
- Styling
#72596 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Forumsko iskustvo kao faktor kredibilnostianimus wrote: ↑08/01/2023 11:38Evo ovaj tvoj post govori da je ipak bitno koliko imaš forumskog iskustva. Ti ga nemaš i to se vidi. Moraš još uciti. Ne poznajemo se licno pa ne mozes suditi koliko sam uradio i svakako mi ne možeš dijeliti bilo kakve lekcije.orbita12 wrote: ↑08/01/2023 11:22
mislim na sve vas , sta ako imas staz na forumu, tvoje misljenje je releventnije od necijeg drugog
- Osim_13
-
orbita12
#72598 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
u cemu iskusniji hahah, u lizanju stranacke guzice, hvala Bogu pa nisam u tome iskusananimus wrote: ↑08/01/2023 11:38Evo ovaj tvoj post govori da je ipak bitno koliko imaš forumskog iskustva. Ti ga nemaš i to se vidi. Moraš još uciti. Ne poznajemo se licno pa ne mozes suditi koliko sam uradio i svakako mi ne možeš dijeliti bilo kakve lekcije.orbita12 wrote: ↑08/01/2023 11:22
mislim na sve vas , sta ako imas staz na forumu, tvoje misljenje je releventnije od necijeg drugog
ali eto vidim krenulo se na licno vrijedjanje, a na moj konkretan post ni da beknes, hahha ko vas ne zna
- Bloo
- Globalna šefica
#72599 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Evo ga, brojanje krvnih zrnacaStyling wrote: ↑08/01/2023 11:17Našao se on da nekome dijeli lekcije o moralu. Neka odgovori kako se on od oca Srbina i majke Bošnjakinje izjašnjava kao Hrvat. Još bi da dobije još jedan mandat u državnom DN kao lažni Hrvat. Ako ćemo mijenjati paradigmu i vratiti moral i etiku onda on treba da prizna da se lažno predstavlja i da se povuče.mirza_15 wrote: ↑08/01/2023 11:06
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#72600 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da odgovorim i tebi, kao što sam vec jednom forumašu pa se ušutio. Ako ti i tvoji mislite da sam kiki i ako ste to upoznali iz prve ruke, onda nemam nista protiv da sam kiki. Ja kazem da nisam, sta ti kazes?
Pravo ste bezobrazni na jednoj stvari, evo gdje mene licnio prozivate, a pricali bi o nekim drzavnim stvarima. Kako kaada nemate kapaciteta?