Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EFD22 wrote: ↑07/01/2023 23:56
Slažem se ali eto, sad baš i ne mogu pješke, a treba nam svima friškog i čistog zraka.
Znam da Dilaver ima neki ranč tamo, kontam da nije asfaltirao do sebe.
Bila je priča da će proširit Dom i potom asfaltirat cestu skroz do njega kako bi privukao više raje, ali zasad ništa od toga mada vjerujem da nekad i hoće jer je već počeo pravit gore neke makadamske putiće.
channel10 wrote: ↑08/01/2023 00:04
Dobro se sjecam da si covjeka spominjao jer u tom trenutku nisam znao da on radi tamo, ali hajde.
Mozda i jesam, ali tesko u kontekstu koji ti navodis. Meni je favorit pizza majstor onaj promukli frajko sto je radio u nekadasnjoj pizzeriji pokraj Charliea....zaboravio sam sad kako se zvala, da me ubijes ne mogu se sjetit
Vlasnica se prezivala Calkic, rodjena sestra od doktorice Lejle Calkic....na K se zvala pizzerija, cini mi se, ono prvo pocetno C koje se cita kao K, na vrh mi je jezika
_BataZiv_0809 wrote: ↑08/01/2023 00:13
Mozda se nisi rodio kad je radila
Vlasnica se prezivala Calkic, rodjena sestra od doktorice Lejle Calkic....na K se zvala pizzerija, cini mi se, ono prvo pocetno C koje se cita kao K, na vrh mi je jezika
Moze pizza majstor bit indijska bozica sa osam ruku al ako pec nije odgovarajuca jbat je.
Meni iskreno nema ljepse pizze u zadnje vrjeme od pizze na komad u crkvickom kinu.
Plus komad marka, ja se zaibretio!
Pec na drva, peciva su im fantasticna.
Jbes ti pizzu iz neznam kakvog sminka objekta kad je pece na struju.
A jos jedna jako ogavna praksa u takvim objektima je da pregone sa sastojcima misleci da ce musterija rec wau ne štede na sastojcima.
A ono horor od ukusa.
Znaci kao po pravilu, kad god su mi predlagali ta sminkerska i izvikana mjesta u gradu za pizzu, doslovno mi nijedna nije ispunila ocekivanja.
Njanjavi wrote: ↑08/01/2023 08:19
Moze pizza majstor bit indijska bozica sa osam ruku al ako pec nije odgovarajuca jbat je.
Meni iskreno nema ljepse pizze u zadnje vrjeme od pizze na komad u crkvickom kinu.
Plus komad marka, ja se zaibretio!
Pec na drva, peciva su im fantasticna.
Jbes ti pizzu iz neznam kakvog sminka objekta kad je pece na struju.
A jos jedna jako ogavna praksa u takvim objektima je da pregone sa sastojcima misleci da ce musterija rec wau ne štede na sastojcima.
A ono horor od ukusa.
Znaci kao po pravilu, kad god su mi predlagali ta sminkerska i izvikana mjesta u gradu za pizzu, doslovno mi nijedna nije ispunila ocekivanja.
U Fratelliju je peć na drva, a i u GraCkoj ako se ne varam.