Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#6451 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

jalijas74 wrote: 17/12/2022 02:01 Cickovo ulje je picic njemu treba ovakva zaštita otišao Babuka Muco pao kurcu za uši morao je nekoga naći.
Fuj stvarno preloše ovo sto rade ova slika je provokacija. :evil:
Upravo... a i ostali su se priklonili tu. "Eto hajte sad na nas".
Grean

#6452 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Anquilla wrote: 16/12/2022 20:55
last mohicans wrote: 16/12/2022 09:36 #New_Era :lol: Sliku sam preuzeo s drugog foruma. Šta kaže zvaljo Avdić, samo nek je naš.
Image
Ja sam zensko i ne mogu da zamislim da mi je ovo nekakav poslovni izlazak.
Takodjer, i prethodna slika koju si postavio na mene ostavlja dojam nepostovanja.

Ne mogu da shvatim osobu koja kontrira tolikom broju navijaca, bez obzira da li je to predsjednik, direktor ili trener.
Mislila sam da su to pametniji ljudi.

Ili su neupuceni ili nisu pametni.
Ne znam sta je gore.
Sramotno da su ovo objavili. Ova direktorica je posebna prica, bas cirkus.

Samo Mirzi ovim podmecu nogu a nije ni poceo.
velaxsa

#6453 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by velaxsa »

Meni je ova slika odvratna. Mislim da bi se o ovoj slici mogla knjiga napisati. Kad se malo bolje pogleda i razmisli ovom slikom je receno mnogo toga nama "levatima".
1.Hadzic koji je na "zahtjev navijaca odstranjen", koji se zadovoljno kezi svima nama u lice
2. Ajlica koja se naginje prema gazdi
3. Mirza u zagrljaju nekog "ala Izo Spahovic" face (ko mi sta moze...nemoj da ko malog dira...hajde da vas vidim sad...)
4. Alen brada....
5. Gazda s izrazom lica kao da nam se smijesi grupno takmicenje u LC, a ne raspad sistema i najvece ponizenje u poslijeratnoj istoriji
6. Ne znam ko je bradica....ali nije dzaba tu
Ja ne mogu da vjerujem sta su uradili od Kluba i na sta smo spali...
last mohicans

#6454 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Grean wrote: 17/12/2022 14:07

Takodjer, i prethodna slika koju si postavio na mene ostavlja dojam nepostovanja.

Ne mogu da shvatim osobu koja kontrira tolikom broju navijaca, bez obzira da li je to predsjednik, direktor ili trener.

Ne znam sta je gore.

Nisi pomislio da je sam sebi podmeće, niko ga puškom nije tjerao da ovdje dolazi, slika se s ekipom i još više gnjev navijača izaziva. Ovdje je očita zelja da se poruka pošalje,nek crknu dušmani jači
smo od sudbine. Nije ovdje sporan ni Avdić, niti ovaj Hurem, sem ako je iz krim miljea, nego lafo otkačeni Hadzić koji tu sa ekipom sjedi kao da ništa nije bilo, a i uvažena hulahopka koja se piša po navijačima kao jedino zensko u ovom profinjenom muškom društvu.
detroit-mercy

#6455 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by detroit-mercy »

Ne znam sta je gore.

Slika stanja u BH nogometu. Kad pogledas ko su vlasnici/presjednici klubova po svijetu. Najveci klub u drzavi, ovi na slici ko neko localni gang from the hood. Samo im jos bijelo na stolu fali.
Logovan

#6456 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

A ko je slikao? :skoljka: Potura?
Maharadza

#6457 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

detroit-mercy wrote: 17/12/2022 18:58

Slika stanja u BH nogometu. Kad pogledas ko su vlasnici/presjednici klubova po svijetu. Najveci klub u drzavi, ovi na slici ko neko localni gang from the hood. Samo im jos bijelo na stolu fali.
https://www.youtube.com/watch?v=ozqRR6dW3vE&t=18s

InstagramGangsteri&kurave :lol:
Adobeg

#6458 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

Ova slika je samo pokazatelj koliko im je bitan klub oni su tu samo da uzivaju i trose,mi koji jedemo svoju dzigericu,mi smo im nebitni,mi klub moramo iscupati iz ralja od ovakih likova nama treba pod hitno zaokret od 360 stepeni fuj gadi mi se sve. :-)
sencobih

#6459 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Ne vidim nista cudno sto se ljudi zabavljaju, bili bi mi sretniji da niko ni skim ne govori? Eto niko od vas ne sjede s rajom s posla nikad, nego s posla pravac kuća, nama je problem sto previše analiziramo , ovoga Varešanovića smo prekrižili a nije ni počeo s poslom, uostalom koga god da su doveli za trenera, bilo bi mu nabrajenje uže i šire familije.
kakaljin

#6460 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Adobeg wrote: 17/12/2022 22:04 Ova slika je samo pokazatelj koliko im je bitan klub oni su tu samo da uzivaju i trose,mi koji jedemo svoju dzigericu,mi smo im nebitni,mi klub moramo iscupati iz ralja od ovakih likova nama treba pod hitno zaokret od 360 stepeni fuj gadi mi se sve. :-)
Tako je idemo sada da pokupujemo clanske kluba minimalno 20.000 clanova da imamo i onda idemo na stadion na utakmice da nam bude pun Istok, Sjever i minimum pola Zapada i trazimo sve sto nam lezi na srcu za boljitak kluba i napredak.

Idemo sa Pocetkom Februara da napravimo da nam se klub izdigne iz ovog sivila
Oznaka Tablica

#6461 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

sencobih wrote: 18/12/2022 08:30 Ne vidim nista cudno sto se ljudi zabavljaju, bili bi mi sretniji da niko ni skim ne govori? Eto niko od vas ne sjede s rajom s posla nikad, nego s posla pravac kuća, nama je problem sto previše analiziramo , ovoga Varešanovića smo prekrižili a nije ni počeo s poslom, uostalom koga god da su doveli za trenera, bilo bi mu nabrajenje uže i šire familije.
To je taj mirvicev ..... Da ne pisem, ban da dobijem :lol:

Jos jedan u nizu nebuloznih postova u kojima se opravdava kriminalac Mirvic.
Cossack

#6462 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Zanimljivo je da se ovdje samo pljuje a apsolutno niko nema rješenja sta i kako dalje ako investitor ode. Konačni misaoni domet je da se otjera Mirvic. I da se popljuje svako ko misli drugačije. Ima li imenom i prezimenom neko ko bi preuzeo ovakvo Sarajevo i plaćao sve troškove? Sta bi bila njegova vizija? Da i mi stavimo Horde zla na dres i živimo od sadake navijača koji ruku na srce nisu ni blizu entuzijasticni kao komšije?
Last edited by Cossack on 18/12/2022 20:44, edited 1 time in total.
sencobih

#6463 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Oznaka Tablica wrote: 18/12/2022 14:36
sencobih wrote: 18/12/2022 08:30 Ne vidim nista cudno sto se ljudi zabavljaju, bili bi mi sretniji da niko ni skim ne govori? Eto niko od vas ne sjede s rajom s posla nikad, nego s posla pravac kuća, nama je problem sto previše analiziramo , ovoga Varešanovića smo prekrižili a nije ni počeo s poslom, uostalom koga god da su doveli za trenera, bilo bi mu nabrajenje uže i šire familije.

Ti imas obraza sebe zvati navijacem sarajeva?
sencobih

#6464 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Cossack wrote: 18/12/2022 16:37 Zanimljivo je da se ovdje samo pljuje a apsolutno niko nema rješenja sta i kako dalje ako investitor ode. Konačni misao domet je da se otjera Mirvic. I da se popljuje svako ko misli drugačije. Ima li imenom i prezimenom neko ko bi preuzeo ovakvo Sarajevo i plaćao sve troškove? Sta bi bila njegova vizija? Da i mi stavimo Horde zla na dres i živimo od sadake navijača koji ruku na srce nisu ni blizu entuzijasticni kao komšije?
Ublehaši koji nemaju cvaju u dzepu, a bi da upravljaju tuđim parama i da vode klubove, a nisu u stanju ni na hattricku voditi tim
Dinostula

#6465 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Semir Smajlagić bi trebao postati novi napadač Sarajeva. Transfer bi mogao “propasti” samo ukoliko bi se pojavila atraktivnija inostrana ponuda.

Mali je dobar samo sto je imao povredu.Daj Boze da kod nas proigra. :roll:
Oznaka Tablica

#6466 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

sencobih wrote: 18/12/2022 17:29

Mirvic nije Sarajevo, on nije klub. On trenutnl samo pere pare, i njemu ce ubrzo kraj biti.
Hoces li ti i dalje biti tu kad i on ode?
last mohicans

#6467 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Eno direktorica se piša po nama i dalje. S Mamicima gledala tekmu i veli da je za
njenu izjavu najbolji klub za 2 god na Balkanu, Maminjo kazao da je tačna, ali na Zapadnom Balkanu.
Cossack

#6468 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Maharadza wrote: 18/12/2022 18:21

Simptomatično je (ali i alarmantno) kako ova dvojica bhtelecom sda uhljeba i poltrona brane mirvića pa čak i čičkovo ulje dokazanog dušmanina FKS, pa se pribojavam da nije i kakav sda "pipak" uletio u klub i namirisao pare od ovoga levata mirvića... po principu kad ga svi muzu, što ne bi i mi?! Boga pitaj kakve su to šeme i šta se sve u pozadini valja... :run:
To je taj način komunikacije koji predstavlja alternativu i nudi rješenja :thumbup:
sencobih

#6469 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Oznaka Tablica wrote: 18/12/2022 20:58
sencobih wrote: 18/12/2022 17:29

Mirvic nije Sarajevo, on nije klub. On trenutnl samo pere pare, i njemu ce ubrzo kraj biti.
Hoces li ti i dalje biti tu kad i on ode?
Ja sam za sarajevo navijao dok im je na dresovima pisalo unis ili upi, dok nisam znao ni ko je direktor ni sta je to uopće, ni da to postoji , za Sarajevo navijam preko 50 godina, nisam ih pljuvao ni kad su se borili za opstanak u bivsoj jugi, navijao sam i kad su osvajali prvenstvo bivse juge, navijam i dan danas i navijaću dok sam živ, a ti samo o pranju para , o mirviću, haj ti majstore nadi neke pare pa operi, ne znaš ni sta to znači, a palamudiš o pranju para. Otiđi podnesi prijavu ako znas nesto sto mi ne znamo? Nemoj samo šupljirati ovdje
Adobeg

#6470 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

kakaljin wrote: 18/12/2022 11:00
Adobeg wrote: 17/12/2022 22:04 Ova slika je samo pokazatelj koliko im je bitan klub oni su tu samo da uzivaju i trose,mi koji jedemo svoju dzigericu,mi smo im nebitni,mi klub moramo iscupati iz ralja od ovakih likova nama treba pod hitno zaokret od 360 stepeni fuj gadi mi se sve. :-)
Tako je idemo sada da pokupujemo clanske kluba minimalno 20.000 clanova da imamo i onda idemo na stadion na utakmice da nam bude pun Istok, Sjever i minimum pola Zapada i trazimo sve sto nam lezi na srcu za boljitak kluba i napredak.

Druze ja sam to odavno kupio i jedno i drugo sezonska a nisam stigao biti na utakmicama ,nas su nafuravali i to je islo solidno a oni su debelo zakazali kao i igraci, moraju i oni nesto dati nama zauzvrat. :thumbup:
kakaljin

#6471 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Adobeg wrote: 18/12/2022 23:04
kakaljin wrote: 18/12/2022 11:00

Druze ja sam to odavno kupio i jedno i drugo sezonska a nisam stigao biti na utakmicama ,nas su nafuravali i to je islo solidno a oni su debelo zakazali kao i igraci, moraju i oni nesto dati nama zauzvrat. :thumbup:
Slažem se sa tobom u potpunosti, zato sada mi navijači trebamo jos jače krenuti sa podrškom klubu a ne pojedincima u klubu i da možemo pokazati sa brojem clanskih i godišnjih i dolaskom na utakmice da smo i mi navijači bitan faktor kluba
Grean

#6472 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Ova stvarno nije normalna, sad su i Mamici dosli na red.

I onda meni prebacuju kad kazem da je Sabrina bila najbolja od svih u zadnjih 5-6 godina :D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#6473 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Valjda stignu obici i Smrka u pritvoru!?
Oznaka Tablica

#6474 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

Grean wrote: 19/12/2022 15:31 Ova stvarno nije normalna, sad su i Mamici dosli na red.

I onda meni prebacuju kad kazem da je Sabrina bila najbolja od svih u zadnjih 5-6 godina :D
To je cinjenica. Usout, najobrazovanija po diplomama.
To sto nije znala nas jezik, je nesta drugo.

Nnj hvale po Madridu a mi joj parole da je qurva dizali.i sad mi kao zelimo nesta postici :lol:

Da je srece, ugasili bi sve ovo koliko se svi skupa brukamo
Blixen

#6475 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Blixen »

Pitar sa Kariba wrote: 19/12/2022 21:33 Valjda stignu obici i Smrka u pritvoru!?
Smrkeeeeeeeeee :D
joj na sta smo spali jebem ti sudija majku
Post Reply