i da se oni pitajuOznaka Tablica wrote: ↑14/12/2022 09:01 Realno, sad nam treba zajednostvo a ne neki pozivi na bojkot. Sjever bi samo nesta bojkotovao.
a ne pita ih niko nista
nisu bitni u vremenima, kada te jedino investitori mogu izvuci iz blata
Moderators: Charuga, Tomahawk11
i da se oni pitajuOznaka Tablica wrote: ↑14/12/2022 09:01 Realno, sad nam treba zajednostvo a ne neki pozivi na bojkot. Sjever bi samo nesta bojkotovao.
Dr. Kuca wrote: ↑13/12/2022 11:10 Husrefa sse nije trebalo dirati, ali jbga valjalo je dovoditi vagone igraca. Svako ko je tad stao iza one kurvetine i lopova rumenog je direktni saucesnik ovoga sto imamo danas. Ne samo te uprave, ranije dine selimovica pa evo sada i iza ismira i ajle. Jebeni poltronski mentalitet, podanicki. ;irza je karina od trenera, kakav je ko covjek (ne puno bolji) je nebitno. Kao trener je kurac. Ja samo znam da je neki stranac napravio ono sto je napravio Husref, balijice kao ovaj onzaka bi mu spomenike dizali. Uhljeb klasicni.

a brate sta bi ti radio da primas mjesecno cca 10K

ma jasta... kurcenje level prolast mohicans wrote: ↑16/12/2022 09:36 #New_EraSliku sam preuzeo s drugog foruma. Šta kaže zvaljo Avdić, samo nek je naš.
![]()
A najjače makli ćelavca,F&N wrote: ↑16/12/2022 09:39ma jasta... kurcenje level prolast mohicans wrote: ↑16/12/2022 09:36 #New_EraSliku sam preuzeo s drugog foruma. Šta kaže zvaljo Avdić, samo nek je naš.
![]()
rukavica u lice hz... ma ovo nije rukavica... ovo je grduva snijega, kanta vode, urin u lice navijaca