Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Dr. Kuca

#68251 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Dr. Kuca »

sajber87 wrote: 16/12/2022 13:52
Dr. Kuca wrote: 16/12/2022 13:30

Ovdje vlada zakon jaceg, drcnijeg. Mi smo 30 godina preblagi, bez stava, razjedinjeni + ovo gore popusi kurac, zavrsi, gdje sam ja tu, daj mi danas 100 KM jebo sta ce biti za 3-5 godina.
Plus, ne znamo napraviti drzavu. Evo, od kantona do kantona sela su napravili. Jedan grad kao tuzla do prije 5 godina nije imao redovnu vodu, zenica nema grijanja, sarajevo imalo problema sa vodom (doduse vjestackih), samo opstine npr imaju budjete da svaki grad moze biti las vegas, pa gdje je gradski budjet pa kantonalni, mi se vozimo u tramvajima od prije 90 godina. Vidi kanton sarajevo i sigurnosne situacije zadnjih 5 godina? Vidi nam sporta, vidi nam kulture. Da smo gradili drzavu gdje smo mogli, da smo napravili gradove uredjene sa dobrom plateznom moci i pravoslavci i katolici bi ti dosli sami, jer bolje zivimo. Ovako smo svi gladni na sve 3 strane pa on devera daj rs, hb. A svi su bili dio vlasti poslije rata, sda,sdp, pa i sve stranke koje su naste iz sda i sdp-a kao evo nip koji prodaje muda pod bubrege sa pricom o novoj politickoj snazi i novim licima sa rukovodecim kadrom iz sda koji je vodio drzavu 27 godina.
Slazem se u opisu stanja 90%. Jedino gdje se ne slazem je sto je po meni u kantonu sarajevo zadnjih 4 godine pocelo da se radi onako kako bi trebalo na svakom nivou. Sve je to posljedica dejtonskog ludackog sistema koji se mora mijenjati a prva dva noseca stuba koji se moraju promjeniti da bi imali neku sansu su izborni zakon sa posebnim naglaskom na integritet izbora (skeneri video nadzor otisak prsta itd) uz presude evropskog suda za ljudska prava, a drugi je ustav drzave (nesto kao aprilski paket bi bilo po meni ok). To ako ne zavrsimo u nekom normalnom periodu recimo godina dana do lokalnih izbora nama ni 5 osmorki nece moci pomoci.

Sve su to uhljebi moj drug. I sda i osmorka i dvanaestorka i trojka. Niko od njih ne bi hljeba zaradio da nema politike. Evo uzmi kiflu, nije bio u stanju kafic da vodi bez pozadine. Ali politika mu je dopustila da vodi kanton. Ili Novalic. Fol nekakav privrednik, ali kroz vodjenje drzave se pokazalo da bi on bez politike i pozadine kurac bio ikakav privrednik ilis ta je vec, kofol biznismen. I 98% je takvih.

Evo, dat ce sigurnost srbima. Pa to je samoubistvo. Srbi, rusi ce slobodno uci u obavjestajne tokove. Jbga.
Tananarive

#68252 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Tananarive »

plavi_E wrote: 16/12/2022 13:46 @Spit_fire

A da ih pustimo 4 godine kao sto vecina forumasa ovdje predlaze pa onda da vidimo rezultate.
Ma jok ne pustajte odite do njih i rastjerajte bagru. :lol:
dr_Evil

#68253 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dr_Evil »

Dr. Kuca wrote: 16/12/2022 14:08

Sve su to uhljebi moj drug. I sda i osmorka i dvanaestorka i trojka. Niko od njih ne bi hljeba zaradio da nema politike. Evo uzmi kiflu, nije bio u stanju kafic da vodi bez pozadine. Ali politika mu je dopustila da vodi kanton. Ili Novalic. Fol nekakav privrednik, ali kroz vodjenje drzave se pokazalo da bi on bez politike i pozadine kurac bio ikakav privrednik ilis ta je vec, kofol biznismen. I 98% je takvih.

Evo, dat ce sigurnost srbima. Pa to je samoubistvo. Srbi, rusi ce slobodno uci u obavjestajne tokove. Jbga.
Sve si upravu nisi dzaba Dr.

Osim tog zadnjeg. Oni su vec tu prijatelju. U BiH se zaposljava po nacionalnom kljucu. Cega je Mektic bio ministar kad su ga Avdo i Osmica slali po cevape, gloginja ili sigurnosti? Pa koliko je tu zaposleno Srba vec, jesu li to Bakirovi Srbi slucajno?
Spit_fire

#68254 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

@dr_Evil

Da se ne obazirem na ovo o dodiku i covicu..to su samo tvoje formulacije jasno se zna sta su i jedan i drugi trazila i osmorka je pristala na to..nemamo se sad sta lagati ovdje. Da nije tako oni vlasti ne bi vidjeli

A sto se tice osmorke fino su rekli iz SNSD"pa ovi nista ne traze"

Al evo hajmo jedan po jedan ustupak koji ce osmirka dobit za prekrupne stvari koje su obecali covicu i dodiku

1. Novi izborni zakon sa Sejdic, Finci, Pilav i svi ostali! Bez toga nema Bosne. - Dobice ono sto ne bude u kontru Covicevoj zelji o njegovom izbornom zakonu, ostalo nece - Spasi i citiraj me slobodno za godinu dvije
2. Reforma i modernizacija vojske.- Glupost ovo bi se desilo i sa njima i bez njih, niti bi sta se posebno modernizivoali bez njih niti cemo sa njima. Dakle ovo nije ustupak
3. Redovno slanje laznog ANP i postovanje sve iz njega- Slali bi ga i sa njima i bez njih, dakle ovo nije ustupak
4. Modernizacija, reforma i digitalizacija javne uprave - Ovo je cisto politcko pitanje za koje im dodik i covic ne trebaju, tako da ni ovo nije ustupak pa nez sta su imali zahtjevat od covica i dodika
5. Reforma TUZILASTVA i SUDSTVA- Kakva reforma? Sa telgetijom i nesicem...bice reforma al u qrcu...bice mozda na gore. Ne tako davno Konakovic je branio Tadicku koja je na crnoj listi..pa mozda je opet vrate...al nejse, buducu da ce ovim sektorom vladti Mile i Covic ja nez kakav je tu tacno ustupak dobila osmorka
6. Reforma zdrastva- Ce se mozda desit tamo dje osmorka vlada a za to im ne treba dodik i covic, dakle ustupak nije
7. Korupcija (OK. podjoh napisat borba protiv korupcija, pa se nasmijah sam sebi)- Hoce li istrazivati korupuciju gdje vlada HdZ i SNSD? Nece..znaci istrazivace tamo dje vladaju oni a to su mogli i bez ovog dvojca..znaci nije ustupak nikakav napravljen
....

Znaci da si ti meni ziv i zdrav oni su sjeli u fotelje golih guz.ica..a slobeno spasi ovaj post pa me citiraj za godinu dvije

Osmorka je dobila ono sto ima i bez dodika i covica i gdje se oni ne pitaju p sve i da hoce nece moc blokirat, covic i dodik su dobili ono gdje osmorka moze blokirat a obrcala je da nece

Osmorci nadleznosti Kanonta Covicu i Dodiku nadleznosti drzave..nema sta top deal
dr_Evil

#68255 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dr_Evil »

Spit_fire wrote: 16/12/2022 14:11 @dr_Evil

Da se ne obazirem na ovo o dodiku i covicu..to su samo tvoje formulacije jasno se zna sta su i jedan i drugi trazila i osmorka je pristala na to..nemamo se sad sta lagati ovdje. Da nije tako oni vlasti ne bi vidjeli
Spoiler
Show

Al evo hajmo jedan po jedan ustupak koji ce osmirka dobit za prekrupne stvari koje su obecali covicu i dodiku

1. Novi izborni zakon sa Sejdic, Finci, Pilav i svi ostali! Bez toga nema Bosne. - Dobice ono sto ne bude u kontru Covicevoj zelji o njegovom izbornom zakonu, ostalo nece - Spasi i citiraj me slobodno za godinu dvije
2. Reforma i modernizacija vojske.- Glupost ovo bi se desilo i sa njima i bez njih, niti bi sta se posebno modernizivoali bez njih niti cemo sa njima. Dakle ovo nije ustupak
3. Redovno slanje laznog ANP i postovanje sve iz njega- Slali bi ga i sa njima i bez njih, dakle ovo nije ustupak
4. Modernizacija, reforma i digitalizacija javne uprave - Ovo je cisto politcko pitanje za koje im dodik i covic ne trebaju, tako da ni ovo nije ustupak pa nez sta su imali zahtjevat od covica i dodika
5. Reforma TUZILASTVA i SUDSTVA- Kakva reforma? Sa telgetijom i nesicem...bice reforma al u qrcu...bice mozda na gore. Ne tako davno Konakovic je branio Tadicku koja je na crnoj listi..pa mozda je opet vrate...al nejse, buducu da ce ovim sektorom vladti Mile i Covic ja nez kakav je tu tacno ustupak dobila osmorka
6. Reforma zdrastva
7. Korupcija (OK. podjoh napisat borba protiv korupcija, pa se nasmijah sam sebi)- Hoce li istrazivati korupuciju gdje vlada HdZ i SNSD? Nece..znaci istrazivace tamo dje vladaju oni a to su mogli i bez ovog dvojca..znaci nije ustupak nikakav napravljen
....
Znaci da si ti meni ziv i zdrav oni su sjeli u fotelje golih guz.ica..a slobeno spasi ovaj post pa me citiraj za godinu dvije
E hajde sad da ja i ti prevedemo sve sta si ti rekao.

Ti dakle nemas niti jedan konkretan primjer zahtjeva Covica i Dodika prema Osmorci, osim nekih koje si ti zamislio.

Citav sporazum bi se desio sam od sebe, iako se nista nije desilo zadnjih 10 godina od gore navedenog. (ne ocekujem pomake).

Dakle citav potpisan sporazum bi se desio sam od sebe, iako se nista ne desava, a svi zahtjevi potpisani se nece desiti. Pa cekaj, jel nema zahtjeva ili ce im ovi slagat? Ili ipak ima zahtjeva, koji su potpisani??

Dok istovremeno nemas niti jedan zahtjev Covica, osim da DF ne bude u vlasti, i ona 3 zahtjeva DOdika koja nigdje nisu potpisana, i ne spominju se, i niko nije rekao da ce ih dobit?

Ohanite dina vam. Nije kraj svijeta. Valja nekad u opoziciju malo, sve po stazu.
Spit_fire

#68256 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

dr_Evil wrote: 16/12/2022 14:16
Spit_fire wrote: 16/12/2022 14:11 @dr_Evil

Spoiler
Show

6. Reforma zdrastva
....
E hajde sad da ja i ti prevedemo sve sta si ti rekao.

Ti dakle nemas niti jedan konkretan primjer zahtjeva Covica i Dodika prema Osmorci, osim nekih koje si ti zamislio.

Citav sporazum bi se desio sam od sebe, iako se nista nije desilo zadnjih 10 godina od gore navedenog. (ne ocekujem pomake).

Dakle citav potpisan sporazum bi se desio sam od sebe, iako se nista ne desava, a svi zahtjevi potpisani se nece desiti. Pa cekaj, jel nema zahtjeva ili ce im ovi slagat? Ili ipak ima zahtjeva, koji su potpisani??

Dok istovremeno nemas niti jedan zahtjev Covica, osim da DF ne bude u vlasti, i ona 3 zahtjeva DOdika koja nigdje nisu potpisana, i ne spominju se, i niko nije rekao da ce ih dobit?

Ohanite dina vam. Nije kraj svijeta. Valja nekad u opoziciju malo, sve po stazu.
Izborni zakon za 6mj? I ti mislis to znaci provodjenje necega demokratskog a ne udovoljavanje draganu Covicu da bude dozivotna vlast...?

Ne bi se desio sam od sebe jer trrbalo je nac dovoljno korisne idiote da pristanu na njega.

Pricaj sta hoces al osmorka je dobila ublehu, dobili su ono sto bi svakako jmali, a covicu i dodiku su obecali ono sto oni bez njih ne mogu provest

Da nije tako oni vlasti ne bi vidjeli kao sto rekoh al eto cucemo se za godinu pa cemo vidjet ko je bio upravu..nijedan jedini ustupak covic i dodik nisu napravili NIJEDAN!

Cak ni ta ministarstva o kojima je Dino trubio da su bezvezna pa ni to malo bezvenig jada nisu dobili..

Kako ono rece ramiz zmaj:

Linija nece pasti ...a i kako ce past kad je niko ne napada
plavi_E

#68257 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plavi_E »

Relaksirati odnose i gledati u buducnost je u suprotnosti sa stalnim vracanjem na rat i Srebrenicu i na pricu sta su ovi prije radili.
dr_Evil

#68258 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dr_Evil »

Spit_fire wrote: 16/12/2022 14:23

Izborni zakon za 6mj? I ti mislis to znaci provodjenje necega demokratskog a ne udovoljavanje draganu Covicu da bude dozivotna vlast...?

Ne bi se desio sam od sebe jer trrbalo je nac dovoljno korisne idiote da pristanu na njega.

Pricaj sta hoces al osmorka je dobila ublehu, dobili su ono sto bi svakako jmali, a covicu i dodiku su obecali ono sto oni bez njih ne mogu provest

Da nije tako oni vlasti ne bi vidjeli kao sto rekoh al eto cucemo se za godinu pa cemo vidjet ko je bio upravu..nijedan jedini ustupak covic i dodik nisu napravili NIJEDAN!
PRvo ne mislim da ce se desiti izmjena izbornog za 6 mjeseci optimistika je to. Dragan i Bakir su vec dobili izborni zakon za pozelit, kao selam od Schmita. Izborni zakon se mora izmijeniti, i mora ukljuciti sve presude medjunarodnih sudova. Htjeli mi to ili ne, to ja nasa obaveza kao UN Clanice.

Osmorka je potpisala odlican sporazum, u kojem su Covic i Dodik napravili U TEORIJI velike ustupke. Niko nije naivan da ce se ono ostvariti. Isto kao sto samo ti mozes biti lazno naivan da ce neko pokloniti covicu izborni zakon ili Dodiku elektrane/Aerodrom bez da se drzavni nivo pita o tome.

Pricamo se da bi se pricali. Nek ispune 20% onoga sta su potpisali ova ce drzava to osjetit. Samo nek digitalnu upravu rijese da mi ne fali vise jedan papir ja cu reci aferim. A ne non stop salteruse zaposljavat i komplikovat samo da stranka zaposljava.
dr_Evil

#68259 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dr_Evil »

plavi_E wrote: 16/12/2022 14:26 Relaksirati odnose i gledati u buducnost je u suprotnosti sa stalnim vracanjem na rat i Srebrenicu i na pricu sta su ovi prije radili.
Historija je majka znanja, a ovdje nas uci da ce SDA clan ukrasti i drzavu prodat cak i kad je na posteciji.

Stalno spominjat, nikad zaboravit, Srebrenicu i tuzbu. Ko god pomisli ikad da Bakir drzavu brani samo mu pustit film kako one momke strijeljaju, sliku Nasera u helikopteru, i emisare Vucicu(ukljujuci i onog Gacanina sta je presao u DIne, pa kaze nije on Allaha mu).

Treba osnovati institut koji ce se samo time baviti.
plavi_E

#68260 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plavi_E »

Odlucite se vise dali ce se na ovoj temi raspravljati kakvi su buduci ministri Helez i ostali ili ce te raspravljati o Srebrenici.
Spit_fire

#68261 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

dr_Evil wrote: 16/12/2022 14:27
Spit_fire wrote: 16/12/2022 14:23

PRvo ne mislim da ce se desiti izmjena izbornog za 6 mjeseci optimistika je to. Dragan i Bakir su vec dobili izborni zakon za pozelit, kao selam od Schmita. Izborni zakon se mora izmijeniti, i mora ukljuciti sve presude medjunarodnih sudova. Htjeli mi to ili ne, to ja nasa obaveza kao UN Clanice.

Osmorka je potpisala odlican sporazum, u kojem su Covic i Dodik napravili U TEORIJI velike ustupke. Niko nije naivan da ce se ono ostvariti. Isto kao sto samo ti mozes biti lazno naivan da ce neko pokloniti covicu izborni zakon ili Dodiku elektrane/Aerodrom bez da se drzavni nivo pita o tome.

Pricamo se da bi se pricali. Nek ispune 20% onoga sta su potpisali ova ce drzava to osjetit. Samo nek digitalnu upravu rijese da mi ne fali vise jedan papir ja cu reci aferim. A ne non stop salteruse zaposljavat i komplikovat samo da stranka zaposljava.
Ma eno sad ne valja izborni otkud sad to?..pa sta su onda trubili poal godine "Nije to tako lose"..pa dodje direktiva iz Mostara da se pocne pljuvat izborni zakon...a sve i da se provedu te presude to ce bit samo moguce kad Covic dobije sve sto hoce...znaci on ce bit BOG I BATINA pa sad hocel bit il nece tog fincija i nije mu neki faktor..nek se Bosnjaci bavi time

Da osmorka sve ispuni sto je obecala to ce isputnit samo tamo dje oni vladaju, a covic i dodik ce svoje ispunit na nivou koji ce uticati na sve nas...al ako to ne kontas dzaba na crtam

Jeste u teoriji...u stvarnosti dali su nista a dobili konkretne stvari koje njih zanimaju..

Isto ko sto smo mi dobili pravo na zivot u BiH a Hrvati da provode aparthejd..dobio ono sto me svakako sljeduje
Last edited by Spit_fire on 16/12/2022 14:35, edited 1 time in total.
dr_Evil

#68262 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dr_Evil »

Odoh, smrt fasizmu!
kakotakonikako

#68263 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakotakonikako »

lerdi wrote: 16/12/2022 13:55 Ja stvarno ne znam šta je problem sa prihvatanjem nove većine na svim nivoima? Umjesto da budemo svi sretni jer skoro 30 godina nakon rata napokon imamo pravo koaliciju proisteklu iz ljubavi, a ne iz nužnog zla, mi ovdje tražimo dlake u jajetu. I šta ako nastavnik fizičkog bude MVP? Pa bio je nastavnik likovnog ministar sigurnosti pa se niko nije bunio. Ovaj će bar kao plod ljubavi biti na toj poziciji a i pojam MVP mu je ako ništa poznat iz nekog drugog života. Spread the love. Peace. :kiss:
:shock:

:bih: :bih:
meridiyan

#68264 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by meridiyan »

Sve sami goli lopov. Sta li nam tek predstoji?
U jučerašnjoj akciji SIPA-e u Bihaću uhapšeni Fikret Bajrić (SDP) i Nedžad Veladžić (NES)

https://uskvijesti.ba/u-jucerasnjoj-akc ... vV4qQ0To6c

Image
tramvajtrojka

#68265 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

plavi_E wrote: 16/12/2022 14:32 Odlucite se vise dali ce se na ovoj temi raspravljati kakvi su buduci ministri Helez i ostali ili ce te raspravljati o Srebrenici.
jadno i bijedno je uzimati Srebrenicu u usta na ovakav nacin ni stida ni srama :( :( :-)
Last edited by tramvajtrojka on 16/12/2022 15:01, edited 1 time in total.
RtrnOfSalisbury

#68266 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by RtrnOfSalisbury »

Spit_fire wrote: 16/12/2022 02:35 Bio u

Sirokom nema zastave
Neumu nema zastave
Tomislavgradu nema zastave..oni cak imaju pored ove i zastavu HVO na opstini onu zelenu
Posusje nema zastave

Da ne idem dalje, ni pred jednom opstinom nisam vidio zastavu BiH..nije valjda da su sve na pranju kad ja dodjem?

Da mi nije mrsko svaku bi ti opstinu sliku nasao..zato nemoj da lazes i izmisljas.
e i ti naso dje ces trazit zastavu bejundha :-D
plavi_E

#68267 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plavi_E »

"Vjerovatno ćemo se opredijeliti za Ministarstvo vanjskih poslova BiH, ali to je procedura koja tek treba da se desi, koja treba da prođe organe Naroda i Pravde, da se potvrdi na Osmorci. Tako da je bespredmetno pričati meni ili bilo kome o nekim planovima i programima. To je proces koji će se sigurno desiti brzo, ali koji još nije finaliziran", kazao je.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /221216082

Koji je ovo muljator. Kao opredjelit ce mo se za vanjske poslove ali nisam siguran da li ce organi moje stranke prihvatiti da ja budem ministar.
:lol:
Pa od kad se pojavila ona prica da bi Zvizdic mogao biti ministar pa on to javno odbio bilo je jasno da ce Konakovic biti ministar vanjski poslova. Ovaj laze kad na kasiku zine.
noviforumas

#68268 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by noviforumas »

Potpuni promasaj. Bolji bi bio na bilo kojoj drugoj poziciji. Nije za MVP.
plavi_E

#68269 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plavi_E »

RtrnOfSalisbury wrote: 16/12/2022 15:01
Spoiler
Show
Spit_fire wrote: 16/12/2022 02:35 Bio u

Sirokom nema zastave
Neumu nema zastave
Tomislavgradu nema zastave..oni cak imaju pored ove i zastavu HVO na opstini onu zelenu
Posusje nema zastave

Da ne idem dalje, ni pred jednom opstinom nisam vidio zastavu BiH..nije valjda da su sve na pranju kad ja dodjem?

Da mi nije mrsko svaku bi ti opstinu sliku nasao..zato nemoj da lazes i izmisljas.
e i ti naso dje ces trazit zastavu bejundha :-D
Zastave BiH vijore se na državnim institucijama izuzev na zgradi Vlade HNK gdje je godinama vidljiva jedino kantonalna zastava. Na ulicama se vide zastave BiH u istočnom dijelu grada, a u zapadnom se vijore trobojke Herceg-Bosne.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/mostar- ... /211125029

Suzdržanost Boške Čavar (NS) presudila: Propao prijedlog da u javnim ustanovama budu samo državna obilježja

https://www.klix.ba/vijesti/bih/suzdrza ... /221101038

Manite se bolan zastava. Samo relaksacija.
Dr. Kuca

#68270 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Dr. Kuca »

dr_Evil wrote: 16/12/2022 14:10
Dr. Kuca wrote: 16/12/2022 14:08

Sve si upravu nisi dzaba Dr.

Osim tog zadnjeg. Oni su vec tu prijatelju. U BiH se zaposljava po nacionalnom kljucu. Cega je Mektic bio ministar kad su ga Avdo i Osmica slali po cevape, gloginja ili sigurnosti? Pa koliko je tu zaposleno Srba vec, jesu li to Bakirovi Srbi slucajno?

Pa ovi su dosli da ne budu ko ovi prije njih?? Kad ono, nije govno vec beba kakila.
Idemedosumom

#68271 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Idemedosumom »

Vidim teska vremena idalje traju kod nase "nisam za sda, ali.." ekipe :-D
plavi_E

#68272 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plavi_E »

tramvajtrojka wrote: 16/12/2022 15:00
plavi_E wrote: 16/12/2022 14:32 Odlucite se vise dali ce se na ovoj temi raspravljati kakvi su buduci ministri Helez i ostali ili ce te raspravljati o Srebrenici.
jadno i bijedno je uzimati Srebrenicu u usta na ovakav nacin ni stida ni srama :( :( :-)
Posmatraci ce sami procijeniti ko ovdje Srebrenicu provlaci kroz blato i koristi za dnevnopoliticke teme. A i bas si meni nasao ces pricat o Srebrenici. Dogovoritr se vise sami sa sobom hoce te li na ovoj temi pricati o Srebrenici ili o aktuelnim politickim dogadjanjima. Vide oni koji citaju ko ovdje provlaci Srebrenicu kroz dnvnopoliticki mulj.
sumirprimus

#68273 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sumirprimus »

pa da se nasmijemo :lol: :lol: :lol:
bice ovo dobro i za sda ako se rijese klana izetbegvovic supruznika i podanika.
relativno84

#68274 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by relativno84 »

Chmoljo wrote: 16/12/2022 08:48
vrh mi je kad SDA botovi širokogrudno priznaju SDAove greške, govoreći kako su ovi drugi stvarno, ali stvarno grozni što urade nešto slično. ali su mnogo grozniji od SDA, jer nisu SDA.

Nego da se pojaca relaksirana euforija.
Image
tramvajtrojka

#68275 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

sumirprimus wrote: 16/12/2022 15:21

pa da se nasmijemo :lol: :lol: :lol:
bice ovo dobro i za sda ako se rijese klana izetbegvovic supruznika i podanika.
zahiragic mu pisao ovaj post samo on i devic ovako infatilno pisu dobili smo ih 7:0 :lol: :lol: u cemu si ih jado dobio :skoljka:
Locked