Ovaj prvi sam igrao neko vrijeme, igra nije teška, samo moraš imati strpljenja. Kad sam ja igrao, DZ je već bila prazna, vrlo malo aktivnosti. Pogotovo u sektoru 8 ili 9 gdje su najjači neprijatelji i gdje se pretežno farma oprema i DivTech. Kasnije je sve do praćenja trgovine svake sedmice, tako da mi je dosadilo. Nedavno sam opet bio instalirao, igrao kratko i malo preuredio ono što imam za eventualnog novog lika i nove slotove, ali se nisam odlučio napraviti ga. Mislim da imam sve setove spremne, samo dok ga podignem na level 30. Ljudi još igraju i to u iznenađujuće velikom broju, pogotovo ako je aktivan neki event, ali DZ je prazan prostor. Bukvalno ulazim sa PvE setom.
Imao sam nekoliko ljudi u timu i zajedno smo odrađivali misije i farmali DZ. Mislim da smo House za mog Predatora pokušavali naći 2 sedmice. Neće pa neće. I onda nađem, ali su mu talenti za kurac. Pa opet. Jednom sam solirao i igrao jednu od legendarnih misija za onaj sedmični exotic case te sreo nekog Britanca koji ima 72 godine.