Vaya wrote: ↑03/12/2022 19:18
zabit_mehmedov wrote: ↑03/12/2022 19:13
iako bi ja prvi volio da je ovako kako prica ademovic, to nije tako
ja, sam konto da ge ovaj covjek expert, medjutim ne znam sta mu je da ovako lupeta
ako je ovako kako on tvrdi, onda su, smitove odluke najbolja stvar koja se desila bosni od dejtona do danas, a, po hdz najgora, jer probosanskim strankama ne treba vise 6 delegata kao prije smita, nego sad prvo 7,pa onda tjeraj do 4 i zanemari hdz, jos im je ukino i pravo da sve mogu proglasid vitalnim nacionalnim interesom
da je srece da je ovako kako ademovic prica, medjutim nije i ne kontam kako moze covjek ovako lupetati, nisam se od njega nadao ovome
Ja Boga molim da je ovo ovako...
Pa samo malo ako bude pameti lete UZP-ovci iz vlasti k'o nista...
Onda ce obracun sa SDA da bude k'o maciji kasalj...
nado sam se i ja, al kljucna, recenica, aki ne predlozi niko onda ide 7,al ako sda il hdz ima 11 il 13 il vise, oni ce uvijek predloziti, pa nisu levati da ne predloze, i onda nema sanse da id drugi krug, da kaze platon a ne ademovic
da je tako odma treba smitu pravit spomenik
istina je da sda sa 13 moze blokirati, pa i sam smit je rekao da nece to dozvoliti ako dodje do toga, ima drugih nacina i pritisaka, al da ide drugi krug nema teorije
ispalo je tako da smitove promjene jedino sda u valjase, jedino sda, hdzu isti qrac za ove izbore i rezultate koje imamo, osmorka trpi ako nema 11