Jes, jes Dodik i Čović su krivi npr. što ti na konkursu preko štele primiš nekog ko nema veza sa životom, a kamo li sa strukom, a dijete koje ima znanje zbog toga ode u Njemačku prati Švabama guzicu.Spit_fire wrote: ↑02/12/2022 14:56Kako nije? Nasi i da su htjeli nisu mogli nista na drzvanom nivou uradit, a to je stub da bi jacao ekonomiju...svakako nisu ni htjeli nego dapace...al opet ne amnestira separatisteBosanski_kralj wrote: ↑02/12/2022 14:50 Ako će ovo društvo, ova država, biti ovakvo kao do sad, nepravedno i zločinačko prema svojim poštenim građanima, onda brt neka i ne postoji.
Ja bih trebao biti patriota, dok drugi sa pričom o vjeri, državi, naciji...se bogate, prave svojoj djeci svadbe od milion maraka i sl., a ja kad potrošim na svoje dijete 50-100 KM, već moram gledati da iste te pare na nečem drugom ušparam.
I za hiljadu drugih loših stvari iz svakodnevnice običnog čovjeka, nije kriv ni Dodik ni Čović, već "naše" patriote.
Banalan primjer sam naveo, a ima ih daleko više puno ozbiljnijih gdje smo samo mi krivi, nikako Čović, Dodik i neko deseti.