Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moonca wrote: ↑22/11/2022 17:45
kupatila.. .
sto za ruchavanje na terasi. za pushache..
Ovo se prodaje vec par godina... s tim da je nekad bilo jeftinije.
Ja se sjećam ovog stana kad je bio 100k jeftiniji. Odavno ali baš odavno se prodaje. Neki dan na kosevskom gledam stan 140k . Nakon dva dana 180k pa razumijem da si digao 5 hiljada ali 40
geralt wrote: ↑22/11/2022 16:26
Kakav je ono kic jbt.
Daj tozla, daj sliku iznad slike (jer nemoj da se oko fokusira samo na jednu), nisu dovoljne dvije slike vec daj i bakarnog muflona iznad njih, daj kip Indijke da te docekuje, daj lampu za spavacu sobu koja je kraj plafona kuhinje, nije dovoljno ogledalo u spavacoj vec daj i sliku jos jednu iznad njega, daj zlatnu boju stolica na balkonu sa najruznijim pogledom na svijetu, daj bracni krevet u dnevnu...
Kombinuj moderne nordijske bijele minimalisticke plakare i kuhinju sa baroknim namjestajem jer to ide zajedno...
TLOP wrote: ↑23/11/2022 21:39
Zna li neko koliko se ceka na procjenu poreske nakon predaje
Hocel me zvat na telefon kad to bude il cu samo rjesenje dobit
Ja čekao 3 mjeseca u Novom gradu. Samo dobio rješenje.
TLOP wrote: ↑23/11/2022 21:39
Zna li neko koliko se ceka na procjenu poreske nakon predaje
Hocel me zvat na telefon kad to bude il cu samo rjesenje dobit
3 mjeseca i kod mene. Kupljen stan u aprilu, oni nazvali krajem juna da nece izaci na procjenu jer je cijena iz ugovora realna i rjesenje doslo na adresu pocetkom jula.
Čini mi se da su prozori prema kuhinji/boravku. Vidim ove šugave plafonjerice od po 6-7 KM u prostorijama. Vjerujem da su i ostali materijali slični. I traže 4000+ KM/m2
Ja razumijem ako je stan stvarno napucan i raspored i sve ostalo pa covjek da se zamisli ali brate mili pa na ovaj stan valja platiti jos porez i to je oko 174k to jest preko 4600km/m2 , bas da se zasmijem od srca .
Da je po 2700KM/m2 covjek bi se zamislio kakv je raspored a o ovoj cijeni da i ne razmislja
citroen xm wrote: ↑26/11/2022 22:57
Jesu li ovo prozori od ostave, pretvorene u sobu, izvedeni u stubište?
Ima mala spavaca, sto je korisno kod ovakve garsonjere, ista je ugodna za zivot samca, renta se najlakse, 350-400 KM lagano.
Ko normalan bi razmisljo da ovolike pare dadne i da ga prvenstveno kupi za izdavanje ,iskreno mislim niko sa imalo cistim razumom .
173000KM i da ga izdaje za 400KM, to je povrat od 2.3% godisnje ako se ne varam a za 350KM pa financiski gledano bolje da napise da ga gratis izdaje .
Slazem se da je bolji ikakav pihod nego nikakav ali za ove pare nema logike .
Trenutno je takva situacija da nema izgradnje ali moje misljenje cim krene izgradnja kod Doma penzionera sto je kupljena lokacija pa onda i Delta sto planira i radi se na projektu a sve to jos na Stupu vjeruj i preko 1k/m2 ce pasti cijene u ovim naseljima .