Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evolution_IV wrote: ↑25/11/2022 21:37
ja ne vjerujem u te inflacije i pm, nego da je ovo sve bogacenje pojedinaca tj. da nadoknase sve sto su zijanili u coroni...
Malo poslušaj neke ekonomiste ili prouči osnove ekonomije pa ćeš itekako vjerovati u inflaciju, a biće ti jasno i šta je inflacija.
konektovan wrote: ↑25/11/2022 22:03
Dacia za 34 milje je ljepša i opremljenija od ove vitare, za još dvije milje je fakat avion za vitaru.
Puno je to love i za daciu,..ali uporedivi su.
citroen xm wrote: ↑25/11/2022 23:53
Malo poslušaj neke ekonomiste ili prouči osnove ekonomije pa ćeš itekako vjerovati u inflaciju, a biće ti jasno i šta je inflacija.
Evo 2 linka vrlo uporedivih vozila, pa mi onako iskreno napisite kojeg bi od 2 konkretna vozila uzeli.
Osnovnu Vitaru hybrid turbo za 40k ili odlicno opremljen Duster sa fabrickim plinon i turbo za 35k.
Oba su samo prednji pogon.
o kakvim budalestinama ljudi raspravljaju, cuj 900 kubika u Prašstetu
nije dosta ni za kakav motociklo a trpaju u auta od tonu i po
kakvo debilno vrijeme u pcku maternu.... prije se za dobar komad auta placala solidna cifra, sad se za pola auta placa pola vise ustvari sad vise auta i nema, nego neki mlincici kurcici palcici sa fensi displejima senzorima i elektronikom koja malo radi pa malo ne radi
Optimist wrote: ↑26/11/2022 07:53
Evo 2 linka vrlo uporedivih vozila, pa mi onako iskreno napisite kojeg bi od 2 konkretna vozila uzeli.
Osnovnu Vitaru hybrid turbo za 40k ili odlicno opremljen Duster sa fabrickim plinon i turbo za 35k.
o kakvim budalestinama ljudi raspravljaju, cuj 900 kubika u Prašstetu
nije dosta ni za kakav motociklo a trpaju u auta od tonu i po
kakvo debilno vrijeme u pcku maternu.... prije se za dobar komad auta placala solidna cifra, sad se za pola auta placa pola vise ustvari sad vise auta i nema, nego neki mlincici kurcici palcici sa fensi displejima senzorima i elektronikom koja malo radi pa malo ne radi
prilagodjavaju se fabrike trzistu i influenserima,svakako im ne treba motor, jer svi gamizu 30 i drkaju po mobitelima... takva degeneracija...