Ma pusti bolan, odjednom svi borci za ljudska prava, ali kad je pederluk i alkohol u pitanju. Za ugnjetavane muslimana u Kini niko a nije progovorio kad su OI bile, FIFA brani podrsku Palestini ali ni to ne smeta, ali kad zabrani pedersku zastavu onda je belaj.Capajebo wrote: ↑23/11/2022 16:37Znaci jedna drzava moze imati svoju kulturu, misljenje i stav. Ali, ako to isto ima neko drugi, e to je vec problem?vaučer wrote: ↑23/11/2022 16:23
O da, ljetni termin gdje imaju tri tjedna priprema prije turnira i tri odmora nakon je sasvim isti kao guranje SP-a usred sezone gdje onda prije i poslije SP-a igraju po tri utakmice tjedno. Kako da jebeno ne, sasvim isto.
Tačno je, izmjenili su pravila oko točenja alkohola dva dana prije prvenstva. Ili misliš da Budweiser tuži FIFU jer im se ne sviša Infantinova debilna faca?
Pa vidio sam slike s utakmica. Kapacitet na papiru rasprodan, u stvarnosti bar 20-30% tribina prazne.
Poručili su im da ih FIFA ušutkava prijetnjama. Također su pokrenuli i tužbu protiv FIFE jučer. Za branitelje Qatarske vizije ljudskih prava ništa bitno, Njemcima očito jeste bitno. Danci spominju i razgovore o istupanju iz FIFE.
I vec na drugom postu smo dosli sa pola, na 20-30%. Al ok, hajmo uzeti bilo koje svjetsko prvenstvo, pa da vidimo da li je svaka utakmica bila 100% popunjenost, ako vec zelimo biti objektivni.
Guras sta god ti padne na pamet, tj ne tebi, nego pederskim medijima na zapadu.
Zasto FIFA kaznjava zastave Palestine na stadionu? Nesto se ne sjecam da sam vidjao tvoje postove gdje to osudjujes.
I ono, u Juznoj Africi, Rusiji i Brazilu su sva ljudska prava na 100%. Tamo te ne smije niko poprijeko ni pogledati. Dok kod drskih arapa, cim udjes u njihov vazdusni prostor, odma podje kandzija da radi.
Gdje su ove iste drzave bile da ovako prozivaju i napadaju Kinu za organizaciju OI ove godine? To u Kini kao bolje nego u Kataru?
I evo javno trazim da mi dostavis dokaz za tolika krsenja ljudskih prava u Kataru. Ali bez pederske ideologije i propagandne.
Koliko sam ovakvih stvari procitao, nigdje niti jedan dokaz nisam vidio tolikog ugnjetavanja i iskoristavanja ljudi.
A Kina bukvalno logore ima, i milione ljudi drze u tim logorima, ali o tome se suti. To nije bio problem kod OI.
Puni ste dvostrukih arsina,a zato sjasite i komentarisite SP. Ne Vaucer sam, njega gotivim s Liverpoolove teme, vec svi.