Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skrbavi-admin wrote: ↑15/11/2022 19:59
kako je lijepo vidjeti svjedodzbu da je BIH puna bosnjakomongoloida i to rasnih / prvoklasnih.... hvala sto me podsjecas u kakvoj vukojebini sam bio....
al jesam glup sam kad takvim uhljupima izadjem ususret da im dam savjet neznajuci kakva nesorta mi se obraca.....
Nek si vala otisao da smrdis negdje drugo.
Ocigledno da si ti najgora nesorta ali to je u tvojoj glavi drugacije.
Savjet ti je bio za 10 buraz.
Opet frustracije, sta je reci. Jad pa jad jbg..
nek sam vala....
mozda sam nesorta al nekom vidis vrijedim u eu.....
savjet je bio bas kako treba za ispodprosjecan sklop....
frustriran - da - zao mi je za sta sam sa 15g pusku uzeo u ruke
Nek si vala otisao da smrdis negdje drugo.
Ocigledno da si ti najgora nesorta ali to je u tvojoj glavi drugacije.
Savjet ti je bio za 10 buraz.
Opet frustracije, sta je reci. Jad pa jad jbg..
nek sam vala....
savjet je bio bas kako treba za ispodprosjecan sklop.... frustriran - da - zao mi je za sta sam sa 15g pusku uzeo u ruke
I sad su ti svi krivi pa proljevaš žuč ovdje na forumu.
Jarane, ohladi malo. Čovjek je najnormalnije pitao, napadaš i vrijeđaš bez razloga. Ako ti je lijepo u inostranstvu, nastavi uživat, ne znam šta će ti i forumska poveznica sa 'mongoloidistanom'.
nek sam vala....
savjet je bio bas kako treba za ispodprosjecan sklop.... frustriran - da - zao mi je za sta sam sa 15g pusku uzeo u ruke
Jarane, ohladi malo. Čovjek je najnormalnije pitao, napadaš i vrijeđaš bez razloga. Ako ti je lijepo u inostranstvu, nastavi uživat, ne znam šta će ti i forumska poveznica sa 'mongoloidistanom'.
alo djutalju / prvi je mesje poceo srat po meni / ako vam se ne cita / onda ne citajte i ne odgovarajte.....
alo djutalju / prvi je mesje poceo srat po meni / ako vam se ne cita / onda ne citajte i ne odgovarajte.....
Pogledaj svoj "savjet" i vidi ko je prvi poceo srat.
Postovanje na tome ako si uzeo pusku sa 15 god, ali izgleda da si pravi jad.
Nije ovo izolovana situacija, redovan si sa isfrustriranim i pljuvačkim odgovorima za bilo šta što je van tvog reona razmišljanja. Iskuliraj bolan.
Prvi put ikad kupujem vozilo, pa se i ne razumijem plaho, nadam se da ću ovdje dobiti neki kvalitetan savjet i uputu. Naime, odlučio sam uzeti Fiat 500 ili 500c.
Imam 2 opcije za sada Fiat 500 1.3 diesel sport model ili Fiat 500c 0.9 benzin twinturbo s nekakva 2 turba i interkulerom, isto godište 2010.
1.3 diesel je skuplji oko 2000 KM, manje pređenih kilometara (ako nije vraćano) i nema parking senzora.
0.9 benzin je cabrio i ima senzore, više pređenih kilometara za 100000, ostalo s opremom skoro isto.
Možete li mi dati neke smjernice koji je motor kvalitetniji i bolji, jeftiniji za održavati itd.., i općenito šta da gledam prilikom kupovine, isplati li se dati više za dizela u startu i da li parking senzori igraju bitnu ulogu ? Hvala svakako
Ako ćeš Fiat 500, onda iskreno, traži samo 1.2 motor. Od njega ne boli glava.
Taj TwinAir je sranje i to nemoj ni da ti ga džabe daju, a opet 1.3 dizelaš je nepotreban za to auto, i puno skuplji za održavanje od 1.2 a nije ni bez mane.
Znači 1.2 i gledaj da nema previše kilometara.
beco wrote: ↑15/11/2022 00:17
Nije 1.3 jtd toliko loš
0.9 jeste sranje
1.2 i 1.4 najmanje se kvare i mani se cabria.
Od 0.9 cabria sam odustao definitivno. Ovaj s 1.3 je dosta bolji s opremom i vizualno ljepši, dok ovi s 1.2 motorom obično osnovni paketi. Da li toliko mana ima ovaj 1.3 da se izbjegava ili zbog nečeg drugog (potrošnja i sl.) ? Hvala na odgovorima, al u auta se razumijem ko Mara u kriv q......
Šta je sa ovim ludilom na piku. Ima auta koja pratim pa brat bratu skoro godinu, i oni konstantno dižu cijenu. Ja kontam ,ako nemaš zainteresovanih za jednu cijenu,malo oboriš pa čekaš kupca itd. Kod nas obrnuto,nemožeš ga prodati,pa random dižeš cijene
Valjda kontaju da će naići neko ko nije ranije vidio oglas/kupovao pa da kupi po toj većoj cijeni il ti ga da proba što više para izvuć, a nisu mogli ni po tim manjim cijenama što ti reče.
Hoće da su u trendu sa vanrezonskim poskupljenjima
Razmišljam o kupovini Dacie Stepway ECO-G. Da li neko ima Daciu LPG, kako se pokazao novi benzinac... Od Beganovića sam dobio cijenu 34000 KM do registracije.