kvalitet sive mase u bih je uvijek bio signifikantan pokazatelj drustvenog stanja.... samim tim i jadan izbor autazigson wrote: ↑15/11/2022 01:53Tebi grdna meni ne, pogotovo u led varijanti.skrbavi-admin wrote: ↑14/11/2022 23:15 jarane vozio si auto probo i ispravnom ti trazis mane.... svaki ima mane kad ga se ubije i prodje sito i reseto....mjenjac kao i svaki trazi odrzavanje i popravke kad dodje vrijeme, popravke dsga nisu sica, cak ni samo odrzavanje jer u njega ide 3 4 stoje ulja.... opsteprihvaceno nepisano pravilo je da se ulje mijenja na oko 60000 km te gledat odstranit piljevinu..... kao sto si sam vidio sve je to kul i fensi dok radi, kad pocne zajebavat razmislja se o prodaji u dijelove.... servisera u bih za mjenjace da valja ima na prste jedne ruke...7ica je grdna sprijeda da jebe rak raka al posto je Mongoloidistan operisan od Romantizma i Renesanse moze kod bosnje bit mis ljrpote..... pa eto sretno
Ovo ostalo si nasrao pofino da prostis, svasta rece slabo odgovori, da ti se zahvalim nemam na sta![]()
Ako se nekome svidja golf 7 a ne pezo 308 ili sta znam odma je bosnjo, mongoloid.
a za sranje si u pravu skroz, bosna ga je puna. sranja.
da je bar seat leon u pitanju pa hajd