Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- vjeshalica
#41426 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Linija se izlila puna kasnije nakon sto je znak ciljano okrenut na cosku zgrade i ulicice koja vodi prema onom kaficu tj iza Semikema zaleđe zgrade
-
Dzontra_Volta
#41427 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prosječni forumaš sa ove teme:
https://www.instagram.com/reel/CkJXELOD ... MyMTA2M2Y=
-
selma 83
#41428 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ok. hvala na odgovorima i uglavnom to tako stoji. a to može tako i biti kako pišeš. ima smisla.vjeshalica wrote: ↑10/11/2022 22:56 Linija se izlila puna kasnije nakon sto je znak ciljano okrenut na cosku zgrade i ulicice koja vodi prema onom kaficu tj iza Semikema zaleđe zgrade
- ZoomZoomKiwi
#41429 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Aha, dok ne dobiješ, u najboljem slučaju kaznu za kršenje Pravilnik o dimenzijama i čemu sve ne član 40. stav (4), ili čak krivičnu za impersoniranje službenog lica.Dzontra_Volta wrote: ↑12/11/2022 00:12 Prosječni forumaš sa ove teme:
-
zdruzdjo
#41430 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Odnedavno sam se motorizirao.
Na dva tocka. Ne skuter, nego ozbiljniji motor. Kriza srednjig godina, sta li.
ali i zelja od rane rane mladosti.
Da se odmah ogradim, motor sam kupio da bih uzivao u voznji, da lakse i brze stignem na posao kad vrijeme dozvoli, povremeno se zaputim negdje van grada......itd, a ne da bih divljao po gradu od semafora do semafora ili slicno. Eto, najbrze sto sam vozio je 110, i to na auto putu. Masina moze daleko vise. Nije mi to "TO"
Uglavnom, iako sam za volanom vec 26 godina, vozeci motor uvidis mnoge stvari koje dok si na 4 tocka ni ne primjetis.
Ne znam da li je i u drugim zemljama tako(zelim da vjerujem da nije), ali kod nas je bezobrazluk na dosta visem stepenu sto se tice odnosa prema motorima.
Da odmah naglasim, veliki broj onih na dva tocka su bilmezi i kompleksasi. tako da necu reci kako su svi plemeniti vitezovi.
Krenuti cu redom sta sam zapazio. Tj kakav odnos se gaji prema motoristima.
1. Svi koji voze motore su kriminalci, drogerasi, hasisari, banditi.....
2. Motorista se uopste ne smatra ucesnikom u saobracaju. To su niza bica koja nemaju nikakva prava na cesti.
3. Kad vozis dvosmjernom, onaj iz suprotnog pravca komotno moze preticati nekoga i zagaziti tvojom trakom bez obzira sto mu ides u susret. Ocekuje se od tebe da se zaustavis, stanes uz trotoar, popnes se na isti.....nestanes.
4. Ako prilazis raskrsnici na kojoj ti imas prvenstvo, komotno odmah racunaj da ga nemas. Ruku ili nogu na kocinicu i budi spreman. Ako postoji i najmanja sansa da ti neko oduzme prednost i ne zakoci i propusti te, to ce i uraditi.
5. Pjesaci te ne vide. Ne postojis. Najnormalnije ce zagaziti na pjesacko crveno ukoliko im ides u susret na svoje zeleno. Da ne pricamo o prelascima na mjestima bez pjesackog prelaza ili semafora.
6. Ukoliko kojim slucajem svirnes nekom od pjesaka koji cine ovo gore spomenuto, ide salva psovki, kletvi, neki se pocnu osvrtati da nadju kakav kamen da te pogode.....bez obzira sto su u proekrsaju.
7. Ukoliko vozis nekom trakom najnormalnije bez mjenjanja traka/ubrzavanja/usporavanja...i gledas svoja posla, sasvim je ok da neko sa nekim autom udje u tvoju traku(istisne te) ocekujuci da se sklonis. Negdje.
8. Ista stvar je i ako ides mic po mic u nekoj spici. samo krene u tebe.
9. Ukoliko si uletio u guzvu pa se odlucis da vozis izmedju auta(tzv Lane splitting), ocekuj barem 4-5 onih koji ce cim te vide u retrovizoru, namjerno primaknuti auto maksimalno autu do sebe i tako ti onemoguciti to. Neka ljubomora, jed, zor,.....sto ti vozis a ono stoji, ne znam sta li vec.
10. Cim stanes prvi na semafor, obavezno ce se naci neki golf 4 1.9 tdi(crveno i ocam') ili slicno, koji ce turirati pored tebe izazivajuci da se potrka.
11. Ista stvar je i sa mladim adolescentima na nekim skutercicima 50-100 ccm,
12. Ako si se slucajno drznuo pa prosao na semaforu na crveno izmedju auta i stao prije sviju, na prvi elektron struje koji krene prema zutom pa zelenom svjetlu, ide cijeli simfonijski orkestar sirena iza tebe. Moras warp-om 8 u najmanju ruku da se ispalis.
13. Jedini koji te zaista postuju su vlasnici skupocjenih auta. To iz straha da bi u kontaktu sa tobom mogao ostetiti "drago bice" zvano licni automobil. I naravno motoristi koji nisu u klasi kompleksasa i bilmeza.
Ima jos sigurno stvari koje mi ne naumpadaju trenutno.
Ono sto mi je najcudnije. Policija je nevjerovatno ravnodusna prema motoristima. Ni sam ne znam koliko sam puta vidio da neko sa nekom bijesnom "brusilicom" prozuji boga pitaj koliko pored policijskog auta. Uopste ih ne ganjaju. Ogroman je broj onih kojima je tablica savijena uz blatobran da ih kamera ne moze uhvatiti. vozi policajac neki dan iza jednog takvog naaajnormalnije. Nakon nekih 50-ak metara, lik je slozio gas i izgubio se vozeci boga pitaj koliko. Bukvalno se nisu ni trznuli.
Evo jedan snimak od veceras koji dokazuje ovo gore spomenuto pod 3. Bice ih jos.
Sva signalizacija mi uredno radi. Imam one florescentne trakice na jakni i na kacigi. Dobro sam vidljiv po mraku.
Na dva tocka. Ne skuter, nego ozbiljniji motor. Kriza srednjig godina, sta li.
Da se odmah ogradim, motor sam kupio da bih uzivao u voznji, da lakse i brze stignem na posao kad vrijeme dozvoli, povremeno se zaputim negdje van grada......itd, a ne da bih divljao po gradu od semafora do semafora ili slicno. Eto, najbrze sto sam vozio je 110, i to na auto putu. Masina moze daleko vise. Nije mi to "TO"
Uglavnom, iako sam za volanom vec 26 godina, vozeci motor uvidis mnoge stvari koje dok si na 4 tocka ni ne primjetis.
Ne znam da li je i u drugim zemljama tako(zelim da vjerujem da nije), ali kod nas je bezobrazluk na dosta visem stepenu sto se tice odnosa prema motorima.
Da odmah naglasim, veliki broj onih na dva tocka su bilmezi i kompleksasi. tako da necu reci kako su svi plemeniti vitezovi.
2. Motorista se uopste ne smatra ucesnikom u saobracaju. To su niza bica koja nemaju nikakva prava na cesti.
3. Kad vozis dvosmjernom, onaj iz suprotnog pravca komotno moze preticati nekoga i zagaziti tvojom trakom bez obzira sto mu ides u susret. Ocekuje se od tebe da se zaustavis, stanes uz trotoar, popnes se na isti.....nestanes.
4. Ako prilazis raskrsnici na kojoj ti imas prvenstvo, komotno odmah racunaj da ga nemas. Ruku ili nogu na kocinicu i budi spreman. Ako postoji i najmanja sansa da ti neko oduzme prednost i ne zakoci i propusti te, to ce i uraditi.
5. Pjesaci te ne vide. Ne postojis. Najnormalnije ce zagaziti na pjesacko crveno ukoliko im ides u susret na svoje zeleno. Da ne pricamo o prelascima na mjestima bez pjesackog prelaza ili semafora.
6. Ukoliko kojim slucajem svirnes nekom od pjesaka koji cine ovo gore spomenuto, ide salva psovki, kletvi, neki se pocnu osvrtati da nadju kakav kamen da te pogode.....bez obzira sto su u proekrsaju.
7. Ukoliko vozis nekom trakom najnormalnije bez mjenjanja traka/ubrzavanja/usporavanja...i gledas svoja posla, sasvim je ok da neko sa nekim autom udje u tvoju traku(istisne te) ocekujuci da se sklonis. Negdje.
9. Ukoliko si uletio u guzvu pa se odlucis da vozis izmedju auta(tzv Lane splitting), ocekuj barem 4-5 onih koji ce cim te vide u retrovizoru, namjerno primaknuti auto maksimalno autu do sebe i tako ti onemoguciti to. Neka ljubomora, jed, zor,.....sto ti vozis a ono stoji, ne znam sta li vec.
10. Cim stanes prvi na semafor, obavezno ce se naci neki golf 4 1.9 tdi(crveno i ocam') ili slicno, koji ce turirati pored tebe izazivajuci da se potrka.
12. Ako si se slucajno drznuo pa prosao na semaforu na crveno izmedju auta i stao prije sviju, na prvi elektron struje koji krene prema zutom pa zelenom svjetlu, ide cijeli simfonijski orkestar sirena iza tebe. Moras warp-om 8 u najmanju ruku da se ispalis.
13. Jedini koji te zaista postuju su vlasnici skupocjenih auta. To iz straha da bi u kontaktu sa tobom mogao ostetiti "drago bice" zvano licni automobil. I naravno motoristi koji nisu u klasi kompleksasa i bilmeza.
Ono sto mi je najcudnije. Policija je nevjerovatno ravnodusna prema motoristima. Ni sam ne znam koliko sam puta vidio da neko sa nekom bijesnom "brusilicom" prozuji boga pitaj koliko pored policijskog auta. Uopste ih ne ganjaju. Ogroman je broj onih kojima je tablica savijena uz blatobran da ih kamera ne moze uhvatiti. vozi policajac neki dan iza jednog takvog naaajnormalnije. Nakon nekih 50-ak metara, lik je slozio gas i izgubio se vozeci boga pitaj koliko. Bukvalno se nisu ni trznuli.
Evo jedan snimak od veceras koji dokazuje ovo gore spomenuto pod 3. Bice ih jos.
Sva signalizacija mi uredno radi. Imam one florescentne trakice na jakni i na kacigi. Dobro sam vidljiv po mraku.
Last edited by zdruzdjo on 14/11/2022 23:03, edited 1 time in total.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#41431 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovaj bi preticao i da si u fapu bio
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#41432 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Za ovu raskrsnicu kod bivšeg Slona , bio je i dopis stanovništva i vijećnička inicijativa u vrlo "kratkom" i nažalost nimalo efikasnom Koldžinom mandatu.selma 83 wrote: ↑10/11/2022 21:28
poz, samo da dodam, ako mogu svi ti ulazi, zašto pobogu se građani ili ministar ne pobrinu da se može izaći kod Doma zdravlja Omer Maslić i kod bivšeg Slona,autopraonice?. Gdje je tu logika.i fino oni dole te sačekaju kod onih kafića. A apsurd je kod Omer Maslić ...hitna može izaći a čovjek sa recimo bolesnim djetetom ide dole do apoteke Dina. Ma daj...(A sve pregledno lijepo, čak bolje nego kod Importanea). I niko iz tih mjesnih zajednica ne zna dopis poslati u Novo SA ili Šteti. A o polomljenim nadstrešicama (kabinama) na bus stanicama na dosta linija, to je posebna priča.
Cesta je federalnog ranga , općina i kanton nemaju nadležnost fizičke promjene iste a da bi se sigurno automobilom skrenulo na tu cestu potrebna je dodatna uključna traka što podrazumijeva sječu stabala i uništavanje zelene površine na određenoj dužini , dakle ništa od toga.
Taj dio naselja ima dva veća problema od ovog što je navedeno :
1. Ulaz u naselje kod Bosniane , izuzetno naporan zbog konstantno naguranih auta na vrata Bosniane jer policija ne radi svoj posao i ne dolazi na pozive.
Traženi stubići za onemogućavanje parkiranja bar 5 puta..sviraj k....
2. Izgradnjom biciklističke staze od pomenute raskrnice do Foto-optika pješacima je u potpunosti onemogućeno kretanje jer su na trotoaru parkirana auta , kafić i poslovni prostori.
Pogađaš da policija kad reguliše raskrsnicu zbog rekonstrukcije pruge ni ne pogleda haos iza leđa?
Deset najtežih godina zajedno , samo kažem.
Malta nema isključne trake ni lijevo ni desno (iako se može skrenuti desno) tako da nema logike ni da ima dozvoljen ulazak. Ja bih samo jednosmjernoj uz Miljacku kod bivšeg Tita obrnuo smjer , na onom pješačkom pred granapom i mostom na Malti se svakako parkira i Kurta i Murta pa se ne može čestito skrenuti desno a skretanje lijevo iz Hrasnog u tu uličicu dodatno usporava saobraćaj nakon i onako predugog semafora na mostu i problem Doma Zdravlja je riješen.
I da , veći problem ima onaj ko iz Doma zdravlja hoće ka Ilidži jer po pravilu kad se spusti do taksista na Treski on može samo u desnu traku tako da u onom kratkom hodu mora izmanevrisati da se preko šina prestroji lijevo do glavne ka Ilidži.
I ne , nije dozvoljeno skretanje lijevo iza Vjetrenjače.
- drug_profi
#41433 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Posto sam i ja kao momak vozio loma motor dok se nisam razbio u Ilijasu, imam postovanje za dva tocka. Pravim prostor uvijek, a narocito ako vidim propisnu i komplet opremu.zdruzdjo wrote: ↑14/11/2022 22:58 Odnedavno sam se motorizirao.
Na dva tocka. Ne skuter, nego ozbiljniji motor. Kriza srednjig godina, sta li.![]()
![]()
ali i zelja od rane rane mladosti.
Jedino mi smeta ako je motorista sporiji od mene pa nit ga pretec, nit vozit za njim.
-
zdruzdjo
#41434 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni su u pola 11 navece zazvolili na interfon. Ja se javljam "ko je",
Oni "dobro vece, mup ks, jeli zdruzdjo"
Ja "jeste"
Oni "mozete li otvoriti"
Ja ohladio. Kontam porodica nekom nesto, sestra u svedskoj, otac od 70 tada jos vozio.....
Milion stvari kroz glavu.
Dolaze pred vrata, ja vec bez krvi u glavi.
Eto sutra otidjite u cips novi grad, oduzimanje vozacke.
Kad sam ja provalio, psovati i jebavati.....
Pa jeste li normalni jebo vas vozacka evo vam je odmah, u pola 11 dolazite za to i zvonite mi na vrata. 1000 stvari mi je proslo kroz glavu ali ne to.
Kaze mi dobijemo naloge sta da radimo kad dodjemo u smjenu.
Ne znam da li je sta bolje ili drukcije sada.
-
shandrprcSA
- Optimus09
#41436 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jbg 20 preko na autoputu je u rangu ovog klipa.
https://youtu.be/ldHW5RynJtY
Huligan
- vjeshalica
#41437 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prisilno ti oduzeli vozackuzdruzdjo wrote: ↑15/11/2022 09:20Meni su u pola 11 navece zazvolili na interfon. Ja se javljam "ko je",
Ja "jeste"
Oni "mozete li otvoriti"
Ja ohladio. Kontam porodica nekom nesto, sestra u svedskoj, otac od 70 tada jos vozio.....
Pa jeste li normalni jebo vas vozacka evo vam je odmah, u pola 11 dolazite za to i zvonite mi na vrata. 1000 stvari mi je proslo kroz glavu ali ne to.
Mom coeku kad je bio vakat da se to izvrsi doso papir,i pisalo je ako ne donese da ce prisilno oduzimati, al nmg da nadjem papirčugu
-
BadBoy
#41438 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je stvarno bezveze. Jebo i vozačku i sve kad nemaš hajra od života kad ti policija pozvoni na vrata u bilo koja doba, a kamoli u 11 navečerzdruzdjo wrote: ↑15/11/2022 09:20Meni su u pola 11 navece zazvolili na interfon. Ja se javljam "ko je",
Ja "jeste"
Oni "mozete li otvoriti"
- Njanjavi
#41439 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kod vozaca me najvise nervira kad voze dobra kola a slusaju sabansku muziku.
Dodje mi da im izbusim gume i ubijem kera...
Dodje mi da im izbusim gume i ubijem kera...
-
Throttle
#41440 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zato stoji ono BAROptimus09 wrote: ↑15/11/2022 10:03Jbg 20 preko na autoputu je u rangu ovog klipa.
https://youtu.be/ldHW5RynJtY
Huligan![]()
Zavisi od uslova na cesti opet, jednom smo probili zvucni zid
-
zdruzdjo
#41441 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa nisu oduzeli oni.vjeshalica wrote: ↑15/11/2022 10:08
Prisilno ti oduzeli vozacku
Mom coeku kad je bio vakat da se to izvrsi doso papir,i pisalo je ako ne donese da ce prisilno oduzimati, al nmg da nadjem papirčugu
Dosli da mi kazu da se moram javiti u cips da je "deponujem". Da li je bio neki papir, ne sjecam se.
U lukavici prilazio raskrsnici sa semaforom kod onog restorana "Luka", ispred mene se dvojica sudarili. Bezveze se kucnuli.
Prilazim polako i obilazim gledajuci da neko od njih onako rastresen ne izleti mi pod tockove. Zaustavim pored vidim dobro su ne treba nikom nista.
U tom momentu se okrenulo na crveno i ja nastavio a nisam vidio. Kriv ko djete na tuti. Malo dalje odatle policija me zaustavi. U medjuvremenu ovi sto su se kucnuli su odmah i otisli. Valjda se dogovorili. Tako da policija nije ni vidjela nista od toga jer se izdesavalo malo prije semafora.
Platio kaznu, vozacka mjesec i to je.
-
zdruzdjo
#41442 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma ja ba. Fakat mi nije bilo dobro. U glavu mi udarilo. Hiljadu losih filmova u glavi, ali ni na kraj pameti da je to zbog vozacke.
- vjeshalica
#41443 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Eh to je nesto drugo.zdruzdjo wrote: ↑15/11/2022 11:08Pa nisu oduzeli oni.vjeshalica wrote: ↑15/11/2022 10:08
Prisilno ti oduzeli vozacku
Dosli da mi kazu da se moram javiti u cips da je "deponujem". Da li je bio neki papir, ne sjecam se.
U lukavici prilazio raskrsnici sa semaforom kod onog restorana "Luka", ispred mene se dvojica sudarili. Bezveze se kucnuli.
Prilazim polako i obilazim gledajuci da neko od njih onako rastresen ne izleti mi pod tockove. Zaustavim pored vidim dobro su ne treba nikom nista.
U tom momentu se okrenulo na crveno i ja nastavio a nisam vidio. Kriv ko djete na tuti. Malo dalje odatle policija me zaustavi. U medjuvremenu ovi sto su se kucnuli su odmah i otisli. Valjda se dogovorili. Tako da policija nije ni vidjela nista od toga jer se izdesavalo malo prije semafora.
Platio kaznu, vozacka mjesec i to je.
- ZoomZoomKiwi
#41444 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutro se zamalo ne pobih sa debilnim vozačem Centrotransovog autobusa zbog kružnog toka.
Frajer je imao dovoljno vremena da se prestroji prije kružnog, i prešao je tri oznake za prestrojavanje, i opet hoće vanjskom trakom na treći izlaz.
Naravno ja sam to predvidio pa sam na vrijeme stao, al' sam mu i svirnuo. I stade on maše rukama, moradoh na sabahu izaći da ga edukujem i pokazujem gdje su nacrtane strelice za prestrojavanje prije kružnog. A njegova je ona seljačka, jo som u svojoj traci...
Ovim putem imam prijedlog, ako neko zna nekog u zakonodavnoj vlasti, da se u ZoBS član 50. doda stav (5) u kojem bi pisalo:
Vozač koji se kreće krajnjom desnom (vanjskom) saobraćajnom trakom unutar raskrižja s kružnim tokom saobraćaja, dužan je napustiti to raskrižje na prvom ili drugom izlazu na koji nailazi, i ne smije nastaviti kretanje unutar raskrižja.
A za prestrojavanje prije raskrsnice već imamo stav (3) istog člana.
Frajer je imao dovoljno vremena da se prestroji prije kružnog, i prešao je tri oznake za prestrojavanje, i opet hoće vanjskom trakom na treći izlaz.
Naravno ja sam to predvidio pa sam na vrijeme stao, al' sam mu i svirnuo. I stade on maše rukama, moradoh na sabahu izaći da ga edukujem i pokazujem gdje su nacrtane strelice za prestrojavanje prije kružnog. A njegova je ona seljačka, jo som u svojoj traci...
Ovim putem imam prijedlog, ako neko zna nekog u zakonodavnoj vlasti, da se u ZoBS član 50. doda stav (5) u kojem bi pisalo:
Vozač koji se kreće krajnjom desnom (vanjskom) saobraćajnom trakom unutar raskrižja s kružnim tokom saobraćaja, dužan je napustiti to raskrižje na prvom ili drugom izlazu na koji nailazi, i ne smije nastaviti kretanje unutar raskrižja.
A za prestrojavanje prije raskrsnice već imamo stav (3) istog člana.
-
Throttle
#41445 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mogao je izvadit montirac ispod sjedista pa bi fasovao
Ma to je divlji zapad, u Zenici se malo uredovalo otkako su sve vece raskrsnice s kruznim tokovima, poneki biser naleti mimo propisa al u Sarajevu bas svega ima. Pretpostavljam, ljudi iz okolnih mjesta koji ne voze bas cesto kruznim tokovima. Il znaju propise al ih boli belegija za ostale
Ma to je divlji zapad, u Zenici se malo uredovalo otkako su sve vece raskrsnice s kruznim tokovima, poneki biser naleti mimo propisa al u Sarajevu bas svega ima. Pretpostavljam, ljudi iz okolnih mjesta koji ne voze bas cesto kruznim tokovima. Il znaju propise al ih boli belegija za ostale
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#41446 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
da li je bilo obeleženo znakom da mora izaći ili nije?
- ZoomZoomKiwi
#41447 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma ovaj je iz Sarajeva garant, a u Zenici se desilo (KT kod kapije 4). Nije mu jasno nikako kako šta.Throttle wrote: ↑17/11/2022 10:44 Mogao je izvadit montirac ispod sjedista pa bi fasovao![]()
Jest prije ulaza u kružni na tri mjesta ima oznaka za obe trake, desna za prvi i drugi izlaz, lijeva za drugi i treći.
Znači pogrešno se prestrojio.
Sreća pa znam da Centro ide na autobusku stanicu, pa sam pretpostavio ispravno. Ali eto, naspavao sam se, pa sam ga morao edukovati, nije mi se dalo samo otići.
Nije bio nasilan sreća moja
Poslije vidim bila drotovska Mazda CX-3 bijela iza njega, al' nije reagovao ništa
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#41448 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da li bi tako edukovao nekog da je bio u beMbari modela X, 100% zatamLjenog LLumar folijom 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#41449 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sinoc MORON na njemackim tablicama parkira na invalidsko mjesto i ode u TERETANU hladno
Dobacio sam mu sa balkona ali se pravio da ne cuje
, muriju sam zamolio jarana da nazove
Dobacio sam mu sa balkona ali se pravio da ne cuje
- ZoomZoomKiwi
#41450 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sviram ja i blicam svakom u kružnom, bez obzira na auto. Baš mi je jednom tako jedan sa crnom X5 ušao u unutrašnju iz vanjske (ono kad hoće pravo kroz kružni), i poslije se izvinio. Doduše kad je upalio sva četiri, mislio sam evo ga hoće stat', al' nije neki je na kraju normalan, drkao telefon valjda pa samo pravo prošao.
Al' isto tako moram reći da su u Zenici ove situacije sve rjeđe i rjeđe.