Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sime_cipol wrote: ↑13/11/2022 12:29
Jucer se vozim iza Mercedesa GT-4door 43 AMG. Stvarno mocno izgleda, zena pored mene odusevljena, a ja kontam. Majke mi, radije bih vozio 205 GTI u mint stanju ili Clio Willams jesam li poludio
Naravno da nisi, pusti priče. I ja da ga nekom ludom srećom dobijem, proslijedio bi ga prvom kupcu koji ponudi približno realnu cifru.
sime_cipol wrote: ↑13/11/2022 12:29
Jucer se vozim iza Mercedesa GT-4door 43 AMG. Stvarno mocno izgleda, zena pored mene odusevljena, a ja kontam. Majke mi, radije bih vozio 205 GTI u mint stanju ili Clio Willams jesam li poludio
Naravno da nisi, pusti priče. I ja da ga nekom ludom srećom dobijem, proslijedio bi ga prvom kupcu koji ponudi približno realnu cifru.
kakav amg , uzivancija je jer ima 1001 boju osvjetljenja table, mirise u klimi , led ekrane, mjenjac koji apsolutno sve radi za tebe kao i ostatak auta, nekome je super meni je ok samo, cak sta vise dosadio bi mi brzo..
Last edited by Evolution_IV on 13/11/2022 16:59, edited 1 time in total.
Znas li koliko je jednostavno na tom autu povadit sve?
Jest. Kod nekih modela skidas nosace motora i dizes motor da bi dosao do svječica. Zbog konfiguracije boksera šasije naprijed
gledao sam to uzivo, kad su skidali na obicnoj imprezi staroj, koliko sam skontao od ovih majstora, kao namjerno su sve napravili dostupno da se na rally-u moze brzo zamijenit
Evolution_IV wrote: ↑13/11/2022 16:55
ne mogu ja to sa DCT, da me jebes u glavu...
kakav amg , uzivancija je jer ima 1001 boju osvjetljenja table, mirise u klimi , led ekrane, mjenjac koji apsolutno sve radi za tebe kao i ostatak auta, nekome je super meni je ok samo, cak sta vise dosadio bi mi brzo..
Ma džabe pričati. Kad je Nissan imao ATTESA E-TS Pro i pravi istinski torque vectoring… (hint: prije tri desetljeća)
Švabe i dan danas i na ultrasportskim autima troše pločice i diskove koristeći ESP i kočenje za torque vectoring. Ma hajde… Šta glupi Japanci znaju…
Jest. Kod nekih modela skidas nosace motora i dizes motor da bi dosao do svječica. Zbog konfiguracije boksera šasije naprijed
gledao sam to uzivo, kad su skidali na obicnoj imprezi staroj, koliko sam skontao od ovih majstora, kao namjerno su sve napravili dostupno da se na rally-u moze brzo zamijenit
Poklopac ventila u istoj visini sa
nosačem šasije a nekoliko cm razmaka. Samo
Mogli su ostaviti rupe u nosacu pa kroz
To do svječica. Ali valjda tako oslabe strukturu. Pa dizi motor
Poklopac ventila u istoj visini sa
nosačem šasije a nekoliko cm razmaka. Samo
Mogli su ostaviti rupe u nosacu pa kroz
To do svječica. Ali valjda tako oslabe strukturu. Pa dizi motor