Narod i Pravda (Konakovic)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#24126 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ako nip nastavi prema hdz kao prema ns i sdp
Uspjeh zagarantiran
Pa ko bi rekao da mogu tako ideoloski razlicite partije zajedno raditi na boljitku gradjana bez svadja o paradama i zelenoj boji
Uspjeh zagarantiran
Pa ko bi rekao da mogu tako ideoloski razlicite partije zajedno raditi na boljitku gradjana bez svadja o paradama i zelenoj boji
- tovarish
#24127 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Judi, judi, vrati'a se bunkec!
Doduše pod novim imenom, ali džaba, smrad se osjeti.
Doduše pod novim imenom, ali džaba, smrad se osjeti.
-
laik1981
#24128 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma niko od ovih objektivnih da kaze tu trecu soluciju.. Za sad je samo SDA javno izgovorila tu trecu soluciju i ta solucija jedino od SDP-a, koji su trenutno dritanovci, pravi drzavotvornu i patriotsku stranku.. Ni SDA, a ni DF ne iskljucuju ni HDZ, a ni SNSD iz vlasti..sajber87 wrote: ↑13/11/2022 11:08Treca solucija bi im u konacnici vodila ka raspadu drzave, gubitku medjunarodne podrske i nestajanju bosnjaka ali sve su spremni podnijeti samo da ostanu u foteljama i svim benefitima budzetske pljacke, tendera itd. Ipak sacekajmo odgovor na tvoje pitanje. (Sda df sdp nip ns nes sbih) i na drzavi isto tako izbaciti snsd i hdz , mislim da i na tu soluciju pucaju. Njima drzava ne znaci nista ako oni nisu vlast sto je i zalosno i tuzno i jako opasno
Samo neka probaju objasniti zasto im je toliko bitno da SDA ostane u vlasti..
- tramvajtrojka
#24129 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
pa bitno je imaju ljudi milijarde patriotskih suza da ispuste ako izgube vlast, sda je vise kao budisti njih zanima viši cilj tj Bosnalaik1981 wrote: ↑13/11/2022 11:22Ma niko od ovih objektivnih da kaze tu trecu soluciju.. Za sad je samo SDA javno izgovorila tu trecu soluciju i ta solucija jedino od SDP-a, koji su trenutno dritanovci, pravi drzavotvornu i patriotsku stranku.. Ni SDA, a ni DF ne iskljucuju ni HDZ, a ni SNSD iz vlasti..sajber87 wrote: ↑13/11/2022 11:08
Treca solucija bi im u konacnici vodila ka raspadu drzave, gubitku medjunarodne podrske i nestajanju bosnjaka ali sve su spremni podnijeti samo da ostanu u foteljama i svim benefitima budzetske pljacke, tendera itd. Ipak sacekajmo odgovor na tvoje pitanje. (Sda df sdp nip ns nes sbih) i na drzavi isto tako izbaciti snsd i hdz , mislim da i na tu soluciju pucaju. Njima drzava ne znaci nista ako oni nisu vlast sto je i zalosno i tuzno i jako opasno
-
sajber87
#24130 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dobro opisuje istorijski trenutak u kojem zivimo i sta treba da radimotramvajtrojka wrote: ↑13/11/2022 11:12Komšić je zavrsena prica , na kojoj si dobio jednu bitku tj predsjedništvo al izgubio rat , ova drzava da bi napredovala uz bosnjake mora biti jos jedan narod koji ce vjerovati u to , hrvati su bili blize od toga nego srbi , samo sto smo mi odlucili da bijemo bitke ala 2:1 u predsjedništvu gdje je sad u ovome mandatu dokazano da je apsolutno nebitno i da je sva moc u domovima naroda , ev sad smo imali vecinu u predsjedništvu i MVP, mogli izlobirati boga oca i sta smo dobili nista bile nam bitnije hurme i uhljebljenja ambasadora nego borba za drzavu
mi ako hocemo da napredujemo trebaju nam hrvatske ruke u svim nivoima vlasti, al za to treba priznati samom sebi da nam je igra bila losa , da smo zijanili i da moramo mijenjati pristup ako ne zelimo da dodatno gubimo
-
BiBi911
#24131 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zar jos niko nije uhapsio ovog sda lopova konakovica?
Sjeba KK Bosna, skenderiju, dijeli pare sda lopovima, onima bradatim teroristima dade po miliona za par stranica kazne knjige.... I jos na tve kao on nesto protiv sda a u očima mu sda zastava
Sjeba KK Bosna, skenderiju, dijeli pare sda lopovima, onima bradatim teroristima dade po miliona za par stranica kazne knjige.... I jos na tve kao on nesto protiv sda a u očima mu sda zastava
-
PM72
#24132 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Danas će umišljeni papčić sa Romanije skontat kome je vodio ekskurziju "osmorke" u Mostar ...kad se Mile i Dragan rastale oko vlasti na svim nivoima.
-
sajber87
#24133 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Evo ga bosnjacki MAGA
-
BiBi911
#24134 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- Point.
#24135 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Fazon je što druga strana, u ovom slučaju hrvatska, nije spremna na kompromise i dogovor nego im je narativ ili će biti kako mi tražimo (a traže previše a ne nude ništa). Prihvatanjem na njihove zahtjeve vodi neminovno na stvaranje treće izborne jedinice iliti treći entitet svejedno, uglavnom zapišavanje teritorije gdje će HDZ biti vlasnik do sudnjeg dana, vadeći se na nekakvu legitimnost glasa. Prihvatiti to a ne riješiti DN je faktički podjela države.tramvajtrojka wrote: ↑13/11/2022 11:12Komšić je zavrsena prica , na kojoj si dobio jednu bitku tj predsjedništvo al izgubio rat , ova drzava da bi napredovala uz bosnjake mora biti jos jedan narod koji ce vjerovati u to , hrvati su bili blize od toga nego srbi , samo sto smo mi odlucili da bijemo bitke ala 2:1 u predsjedništvu gdje je sad u ovome mandatu dokazano da je apsolutno nebitno i da je sva moc u domovima naroda , ev sad smo imali vecinu u predsjedništvu i MVP, mogli izlobirati boga oca i sta smo dobili nista bile nam bitnije hurme i uhljebljenja ambasadora nego borba za drzavu
mi ako hocemo da napredujemo trebaju nam hrvatske ruke u svim nivoima vlasti, al za to treba priznati samom sebi da nam je igra bila losa , da smo zijanili i da moramo mijenjati pristup ako ne zelimo da dodatno gubimo
Ako hoćemo da napredujemo onda drugi partner mora da shvati da politika ucjenjivanja, bez kompromisa ne vodi ničemu.
- Truba
#24136 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
papiri kažu da dok je on bio u bosni bilo je sve ok inače bi već bio u sda pritvoru
spin isto ko dok je polagao ispite prigovar mu se da ih je položio za 2 dana
i ja sam 9 ispita položio u 10ak dana
3 u jednom danu a nisam kvalitet ko konaković
- Prpa.ba
#24137 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vidis da sa Bosnjacima politika ucjenjivanja daje rezultat. Na kraju se pobijemo medjusobno oko nacina popustanja ucjeni.
Jebote, u 2022. neko masta da se sa katolickim i pravoslavnim separatistima moze nesto dogovoriti.
Jebote, u 2022. neko masta da se sa katolickim i pravoslavnim separatistima moze nesto dogovoriti.
- Truba
#24138 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ni sa sda se ne može dogovoriti
do podne misli jedno u podne poptiše popodne treća priča
misliš da srpski i hrvatski predstavnici nisu umorni više od te šuplje
do podne misli jedno u podne poptiše popodne treća priča
misliš da srpski i hrvatski predstavnici nisu umorni više od te šuplje
- Prpa.ba
#24139 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Uopste me ne zanimaju njihova osjecanja i stavovi. Uostalom, nikom nije svejedno kad ih neko proigra. Hajde ba, evo sad ste vi nas proigrali sa NiP-ovima i Boskama, idemo dalje 
-
sajber87
#24140 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Upravo bi se to moglo i desiti velike su sanse da ce hdz biti mnoogo kooperativniji i da bi se mogao iznenaditi kakve ce izmjene izbornog zakona i ustava nastupiti u dogovoru koji neminovno slijedi a koji je smit svojim odlukama u izbornoj noci pokrenuo, ne savrsenim odlukama ali ipak odlukama koje ce pokrenuti jedan proces koji ce dovesti do mnogo normalnijeg stanja u domovini. Ekstremne politike ce morati slabiti koliko god djeluju jake i pitke, koliko god na populizmu donose neke glasove , one ce neminovno slabiti jer ne mogu proizvesti nijednu novu vrijednost. Mi bosnjaci koji smo najbrojniji imamo i najvecu odgovornost i snaga jedine nam domovine usko je povezana sa politikom koju smo vodili i koju cemo da vodimo u buducnosti. Zato u ovom trenutku pruzena ruka hrvatima je od zivotne vaznosti za buducnost zemlje a pri tome i hdz-u koji vuce sigurno 70% hrvatskog glasackog tijela i gdje nema pluralizma izmedju ostalog velikim dijelom zbog potpuno pogresne politike tkz probosanske strane. Dobra i iskrena saradnja u ovom trenutku osmorke sa hrvatima i hdz om dovesce dodika i njegovu ekstremno desnicarsku politiku pred zid jer se do sada hranio na sukobima bosnjaka i hrvataPoint. wrote: ↑13/11/2022 11:52Fazon je što druga strana, u ovom slučaju hrvatska, nije spremna na kompromise i dogovor nego im je narativ ili će biti kako mi tražimo (a traže previše a ne nude ništa). Prihvatanjem na njihove zahtjeve vodi neminovno na stvaranje treće izborne jedinice iliti treći entitet svejedno, uglavnom zapišavanje teritorije gdje će HDZ biti vlasnik do sudnjeg dana, vadeći se na nekakvu legitimnost glasa. Prihvatiti to a ne riješiti DN je faktički podjela države.tramvajtrojka wrote: ↑13/11/2022 11:12
Komšić je zavrsena prica , na kojoj si dobio jednu bitku tj predsjedništvo al izgubio rat , ova drzava da bi napredovala uz bosnjake mora biti jos jedan narod koji ce vjerovati u to , hrvati su bili blize od toga nego srbi , samo sto smo mi odlucili da bijemo bitke ala 2:1 u predsjedništvu gdje je sad u ovome mandatu dokazano da je apsolutno nebitno i da je sva moc u domovima naroda , ev sad smo imali vecinu u predsjedništvu i MVP, mogli izlobirati boga oca i sta smo dobili nista bile nam bitnije hurme i uhljebljenja ambasadora nego borba za drzavu
Ako hoćemo da napredujemo onda drugi partner mora da shvati da politika ucjenjivanja, bez kompromisa ne vodi ničemu.
- Prpa.ba
#24141 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jesi ti onaj sto je najavljivao potop SDA na izborima, namigujuci dobro obavijestenim izvorima iz MZ..
Ako jesi, jadna li nam majka od tvojih tacnih informacija
Ako jesi, jadna li nam majka od tvojih tacnih informacija
- tramvajtrojka
- Ozimician
#24143 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kakvog diranja porodice, šta se desilo, nisam u toku?giannibelif wrote: ↑13/11/2022 09:11 Uzet će nam državu, a mi uredili entitet kao Luksemburg i sad hoće da nam otmu ovo parče rahatluka sa prosječnom platom od 3200 eura.
Ja da sam Dino samo zbog ovog diranja porodice, porodičnih odnosa, djece, žene bi formirao vlast sa Bobanom a ne Čovićem. Čovjek je u patikama kao dječak otišao da brani i između ostalog i mene i nakon svega lišio se totalnog političkog komfora i zavjetrine da bi ga danas neko nazivao izdajnikom, Dritanom, četnikom, Gavrilom. On u patike, a neko u Istanbul i Zagreb.
-
palermo
#24144 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa odgovor je prilično jednostavan. SDP i NS (eventualno DF) kreiraju koaliciju ljevičarske provinijencije i mutlietničkog karaktera i kao takvi nastupaju prema nacionalnim strankama. Hoćete nas u vlast, ok al onda mi predstavljamo i Bosnjake i Hrvate (govorim o federaciji) što znači da ministri i zamjenici ministara i Bošnjaci i Hravti koji dolaze iz ljevičarske koalicije moraju biti iz oba konstitutivna naroda. Ako neće, onda idemo u opoziciju i bit ćemo snažan i jak korektiv nacionalnim strankama.laik1981 wrote: ↑13/11/2022 11:22Ma niko od ovih objektivnih da kaze tu trecu soluciju.. Za sad je samo SDA javno izgovorila tu trecu soluciju i ta solucija jedino od SDP-a, koji su trenutno dritanovci, pravi drzavotvornu i patriotsku stranku.. Ni SDA, a ni DF ne iskljucuju ni HDZ, a ni SNSD iz vlasti..sajber87 wrote: ↑13/11/2022 11:08
Treca solucija bi im u konacnici vodila ka raspadu drzave, gubitku medjunarodne podrske i nestajanju bosnjaka ali sve su spremni podnijeti samo da ostanu u foteljama i svim benefitima budzetske pljacke, tendera itd. Ipak sacekajmo odgovor na tvoje pitanje. (Sda df sdp nip ns nes sbih) i na drzavi isto tako izbaciti snsd i hdz , mislim da i na tu soluciju pucaju. Njima drzava ne znaci nista ako oni nisu vlast sto je i zalosno i tuzno i jako opasno
Ovako ispada, da te ljevičarske stranke zapravo predstavljaju samo Bošnjake iliti područje buduće gaze.
NiP ne spominjem ovdje, jer u suštini oni su faktor samo zahvaljujući SDP-u i NS-u koji su svoje principe podredili pukoj želji za vlašću. I usput prepustili NiP-u da bude kako se ono kaže, da moderator procesa
Zadovoljan.
- Ricken
#24145 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kakve veze Konaković ima sa Skenderijom?
- Truba
#24146 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
supruga mu završila KŠC dobro je se sjećam kakva curaOzimician wrote: ↑13/11/2022 12:21Kakvog diranja porodice, šta se desilo, nisam u toku?giannibelif wrote: ↑13/11/2022 09:11 Uzet će nam državu, a mi uredili entitet kao Luksemburg i sad hoće da nam otmu ovo parče rahatluka sa prosječnom platom od 3200 eura.
Ja da sam Dino samo zbog ovog diranja porodice, porodičnih odnosa, djece, žene bi formirao vlast sa Bobanom a ne Čovićem. Čovjek je u patikama kao dječak otišao da brani i između ostalog i mene i nakon svega lišio se totalnog političkog komfora i zavjetrine da bi ga danas neko nazivao izdajnikom, Dritanom, četnikom, Gavrilom. On u patike, a neko u Istanbul i Zagreb.![]()
a sestra joj valjda za nekog hrvata grka udata uglavnom miješanje u privatne stvari na razini hercegovačkih fašista
sta ikog briga za koga je udata sestra od konakovićeve žene
kakav je to primitivizam sda botova dok im prva kćer u dame hodala s bordelašom
- Prpa.ba
- tramvajtrojka
#24148 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
sto bi rekao jedan pjevac smijehom strah pokrijem uvijek, jbg razumijem te preletis na drugu stranu zbog uhljebljenja i onda ta druga strana izgubi vlast
- Student_u_Ostavci
#24149 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Koji fakultet?Black swan wrote: ↑13/11/2022 12:00 i ja sam 9 ispita položio u 10ak dana
3 u jednom danu a nisam kvalitet ko konaković
- tramvajtrojka
#24150 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nemoj od sinoc je i cetnik pod bia znackom jer je bio u BeograduBlack swan wrote: ↑13/11/2022 12:26supruga mu završila KŠC dobro je se sjećam kakva cura
a sestra joj valjda za nekog hrvata grka udata uglavnom miješanje u privatne stvari na razini hercegovačkih fašista
sta ikog briga za koga je udata sestra od konakovićeve žene
kakav je to primitivizam sda botova dok im prva kćer u dame hodala s bordelašom![]()