Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zatrpaju ti ljudi inbox porukama, odgovoris im i vidis nakon par dana, 90% njih nije uopste otvorilo poruku.
E junaci moji, liste namijenjene vama, sada su proslijedjene onim koji ne lete kao muha bez glave od foruma do foruma, pa gdje im upali.
Ubuduće što se mene lično tiče ne pomažem nikome ko nije redovan član ovog foruma. Svaka poruka od osoba koje ne viđam ovdje ide direktno u smeće bez čitanja.
Last edited by irac300 on 28/10/2022 23:13, edited 1 time in total.
digoxin_24 wrote: ↑28/10/2022 18:26
Ipak nisu dirali link od juce, u ovom postu od danas je skroz pogresan link. Ako nekome treba, link je isti https://repo.drycloth.org/vip/
Ovo je najstabilnije trenutno, ovako je i blue thunder perfektno radio
sencobih wrote: ↑29/10/2022 11:43
Neće mi ovaj elementum na green revolution. Samo nekakav error izbacuje. A radi uredno preko blue Thunder na drugom uređaju, sta može biti?
Elementum ne radi na Kodi verziji 19.3. Na najnovijoj 19.4 je to ispravljeno. Pogledaj koja je kod tebe verzija na tom buildu.
Ma dzaba se maltretirate ljudi, radi link i moze se instalirati, ali ne radi ono zbog čega se instalira tj PVR i kanali..okanite se kodija, nema tu srece
typeOnegative wrote: ↑29/10/2022 12:03
Ma dzaba se maltretirate ljudi, radi link i moze se instalirati, ali ne radi ono zbog čega se instalira tj PVR i kanali..okanite se kodija, nema tu srece
Kolega, nemoj i ti kao ovi na FB sto mijesaju Kodi sa IPTV-em. Kodi radi perfektno, bez ijedne greske. Buildovi koje neko sklapa su skroz druga prica. Probao sam mali milion aplikacija za multimediu i uvijek se vracam Kodiju. Imam Netflix, a opet gledam Kodi. Sto se tice filmova i serija Kodi i dalje sluzi svrsi uz adekvatne add-one. Nijedna aplikacija ne pruza mogucnost manipulacije titlovima kao Kodi. Ko naleti na titlove koji konstantno bjeze, zna na sta mislim.
Kolega, nemoj i ti kao ovi na FB sto mijesaju Kodi sa IPTV-em. Kodi radi perfektno, bez ijedne greske. Buildovi koje neko sklapa su skroz druga prica. Probao sam mali milion aplikacija za multimediu i uvijek se vracam Kodiju. Imam Netflix, a opet gledam Kodi. Sto se tice filmova i serija Kodi i dalje sluzi svrsi uz adekvatne add-one. Nijedna aplikacija ne pruza mogucnost manipulacije titlovima kao Kodi. Ko naleti na titlove koji konstantno bjeze, zna na sta mislim.
OK kolega, pogrešno sam se 'odrazio', naravno da je kodi puno više
pod 'okanite se kodija' mislio sam upravo na ove buildove jer se isključivo o tome piše tu, ljudi pokušavaju nešto što ne radi i gube vrijeme i živce.
Ja sam ga obrisao jer mi je isključivo za to i služio, imam HBO max i Disney+, za sve ostalo što se mene tiče syncler +RD je 'najbolji 'addon
Za Pedjine fanove, kako se ponasaju stvarni dobrocinitelji koji ovo rade iz hobija. Ovaj Slavisa je ljudina kakvog dugo nisam vidio, kako uzivo, tako i na internet prostranstvima.
digoxin_24 wrote: ↑28/10/2022 18:26
Ipak nisu dirali link od juce, u ovom postu od danas je skroz pogresan link. Ako nekome treba, link je isti https://repo.drycloth.org/vip/
Kako sad ovo ubaciti u Kodi
Izvinite ako e glupo pitanje, dugo nisam Kodi koristio