Ne radi ba Blue Thunder ni na jednom kanalu...
Kodi/XBMC Media centar
Moderator: Benq
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#8727 Re: Kodi/XBMC Media centar
Pokušao sam sa ovim linkom, skinuo vlc i taj neki fajl al nisam skontao kako radiHasH001 wrote: ↑27/10/2022 06:27Drug, Kodi ko Kodi on radi i to je multi medialna platforma. Postojao je build za Kodi 18.9 GreanRevolution koji se sastojao iz nekoliko komponenti ali ona najvaznija je bio PVR koji je dosta dobro radio par godina i sam sam ga koistio. Međutim taj PVR BlueThunder ili kako se zove na Kodi 19 je sada u zadnjih nekoliko dana onemogucen kao besplatan dodatak. Vjerovatno on radi za VIP clanove koji placaju mjesecnu pretplatu.Admir_1984 wrote: ↑26/10/2022 22:10 18,9 kodi radio extra dugo, od neki dan nema kanalačitam gore što ste pisali i slabo kontam to sve, ako ima kakav način da na ovaj kodi 18,9 skinem nešto da opet imam kanale zamolio bih ako može korak po korak objasniti šta trebam uraditi.
Ako zelis gledati TV kanale pogotovo domace sa nasim titlovima i to, da imas arene SK HBO i slicno. Postoje dostupne iptv liste koje ucitajes i gledas preko raznih playera.
Ja trenutno koristim OTT Explorer preporucen od irac300 (tnx) jako zadovoljan, stabilan i radi i onda nadjes po FB, netu forumima sl neku listu koju ucitas u player i gledas.
Evo ti jedan izvor a ti dalje sam trazi.
https://www.iptvwin.com/download-ex-yu- ... e_vignette
-
Rogie
#8728 Re: Kodi/XBMC Media centar
Raspakuj zip fajl i imas nekoliko listi u m3u fajlu, ako sam dobro vidio. Tu listu otvori u vlc playeru, mada bolje skini ott navigator za android box ako na njemu gledas. Znaci, lista mora biti u m3u fajlu da bi je mogao otvoriti u nekom iptv playeru (ott navigator, tivimate, televizo itd.).Admir_1984 wrote: ↑27/10/2022 20:01 Pokušao sam sa ovim linkom, skinuo vlc i taj neki fajl al nisam skontao kako radimislim nikad oko tih lista il nečeg sličnog nisam deverao
- MrM
#8729 Re: Kodi/XBMC Media centar
..Admir...
pokušaj pronaći video uputstva/tutorijale kako ubaciti iptv listu u VLC player jer je lakše kada vidiš vizualno nego da ti ljudi ovdje pojašnjavaju textualno, ko će prepisivati opcije.....skontaćeš kad vidiš uputstvo.
Nego pitanje je za ostale.
KODI koristim što bi se reklo on and off, zadnji put kad sam gledao BlueThunder je radio sada nema ništa na netu (postoji sada nekakav Arrow Build - Robin Hood TV - šta li je to sada).
Gdje se može naći Zadar Build. Stalno mi izbacuje neke zatvorenog tipa stranice , privatne videe i sl. Valja li zadar biuld za glednje regionalne live TV (inače, ranije jedno vrijeme ganjao besplatne IPTV liste - slabo je sve to ..uglavnom ne radi . Tada je bilo - dobra IPTV lista se mora platiti.
pokušaj pronaći video uputstva/tutorijale kako ubaciti iptv listu u VLC player jer je lakše kada vidiš vizualno nego da ti ljudi ovdje pojašnjavaju textualno, ko će prepisivati opcije.....skontaćeš kad vidiš uputstvo.
Nego pitanje je za ostale.
KODI koristim što bi se reklo on and off, zadnji put kad sam gledao BlueThunder je radio sada nema ništa na netu (postoji sada nekakav Arrow Build - Robin Hood TV - šta li je to sada).
Gdje se može naći Zadar Build. Stalno mi izbacuje neke zatvorenog tipa stranice , privatne videe i sl. Valja li zadar biuld za glednje regionalne live TV (inače, ranije jedno vrijeme ganjao besplatne IPTV liste - slabo je sve to ..uglavnom ne radi . Tada je bilo - dobra IPTV lista se mora platiti.
- Reglan
#8730 Re: Kodi/XBMC Media centar
I meni bi trebalo upustvo za Zadar Build
-
Rogie
#8731 Re: Kodi/XBMC Media centar
Imas na ovoj temi (345-346 str.) link za Zadar, instalira se na isti nacin kao i svaki build. Add source - uneses link - install from zip file - install from repository i onda iz wizarda onaj prvi build - barem sam ja njega prije neki dan. (Uputstva za @Reglan) ima tih tutorijala po yt koliko hoces.MrM wrote: ↑27/10/2022 20:52 Gdje se može naći Zadar Build. Stalno mi izbacuje neke zatvorenog tipa stranice , privatne videe i sl. Valja li zadar biuld za glednje regionalne live TV (inače, ranije jedno vrijeme ganjao besplatne IPTV liste - slabo je sve to ..uglavnom ne radi . Tada je bilo - dobra IPTV lista se mora platiti.
Nisam ni probao kanale rade li jer sam ga odmah izbrisao, pisali su na temi ovi koji ga (duze) koriste. Mislim da je to sve nestabilno i kratkog vijeka.
- MehmedPasaMoric
#8732 Re: Kodi/XBMC Media centar

Novi link za download ako nekom treba
- mc-twin
#8733 Re: Kodi/XBMC Media centar
Gle cuda post bez da je spomenuta "donacija". 
- Reglan
#8734 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ne radi, ne moze da instalira…
- Student_u_Ostavci
#8735 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ma vjerujem da prate ovaj forum. Čim se tu postavi adresa, oni je izgase 
-
stajeba
- Grijem se na: sex
- Vozim: svoj fazon
- Horoskop: je za nevjernike
#8736 Re: Kodi/XBMC Media centar
- Reglan
#8737 Re: Kodi/XBMC Media centar
Instaliram, pokrenem pvr ali nece da otvori kanal, izbaci poruku jedna ili vise stavli se ne moze reproducirati, provjetitr zapis za vise informacijastajeba wrote: ↑27/10/2022 22:56Momak ovdje sve objasnio
https://amkokodi.com/Zadar-19x/details/ ... -Auriranje
- Sanjarko
#8738 Re: Kodi/XBMC Media centar
bitno da sam stremio i popkorn skinuo i instalirao, za telku cu mozda VLC koristit i emulator, ima apk-ova za telku ali brzo odu, ali i dodzu, svako pola godine
- irac300
#8739 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ne kontam te brate, sta ce ti ti emulatori? Imas laptop, imas SFVIP Player (najbolji IPTV Player za Windowsw) imas liste, radi kao singerica. Ti bas volis da komplikujes sebi zivot.
- Sanjarko
#8740 Re: Kodi/XBMC Media centar
nemam sad saletov pleyer, moram ga skinut s svog gugleta, imam sve snimljeno na flas drajvu ali ne bi taj iz starog laptopa stavljao u novi, hej 9 godina koristio, pokupio garant neki virus/malver, a ove apks sam nasao koje na android sistemu rade perfektno, samo na starom nisu mogle jer se emulator zjbo, a liste treba trazi, probavat, hoce, nece, vuci, potegni, a ovako na ove apks samo upalim i pici, a svejedno emulator picim za android igrice, ali upravu si koristit cu i saletov plejer, jest da je stariji ali radi ko doksa, neka verzija 1.2.3.4, tako nekako
- irac300
#8741 Re: Kodi/XBMC Media centar
Zadnja verzija je 1.2.7.5. Unutar foldera gdje je Player imas i opciju Updater. Pokretanjem iste skida ti najnoviju verziju. Meni neke liste koje nije mogao otvoriti, sada otvara.Sanjarko wrote: ↑28/10/2022 12:38nemam sad saletov pleyer, moram ga skinut s svog gugleta, imam sve snimljeno na flas drajvu ali ne bi taj iz starog laptopa stavljao u novi, hej 9 godina koristio, pokupio garant neki virus/malver, a ove apks sam nasao koje na android sistemu rade perfektno, samo na starom nisu mogle jer se emulator zjbo, a liste treba trazi, probavat, hoce, nece, vuci, potegni, a ovako na ove apks samo upalim i pici, a svejedno emulator picim za android igrice, ali upravu si koristit cu i saletov plejer, jest da je stariji ali radi ko doksa, neka verzija 1.2.3.4, tako nekako
- Maharadza
#8742 Re: Kodi/XBMC Media centar
sfvip se može i u opcijama/settings uraditi update ručno. I svakako uvijek uraditi update čim neka lista ne radi ili ima problema, trzanja i sl.irac300 wrote: ↑28/10/2022 12:58Zadnja verzija je 1.2.7.5. Unutar foldera gdje je Player imas i opciju Updater. Pokretanjem iste skida ti najnoviju verziju. Meni neke liste koje nije mogao otvoriti, sada otvara.Sanjarko wrote: ↑28/10/2022 12:38
nemam sad saletov pleyer, moram ga skinut s svog gugleta, imam sve snimljeno na flas drajvu ali ne bi taj iz starog laptopa stavljao u novi, hej 9 godina koristio, pokupio garant neki virus/malver, a ove apks sam nasao koje na android sistemu rade perfektno, samo na starom nisu mogle jer se emulator zjbo, a liste treba trazi, probavat, hoce, nece, vuci, potegni, a ovako na ove apks samo upalim i pici, a svejedno emulator picim za android igrice, ali upravu si koristit cu i saletov plejer, jest da je stariji ali radi ko doksa, neka verzija 1.2.3.4, tako nekako
- Sanjarko
#8743 Re: Kodi/XBMC Media centar
+1 hvala puno,irac300 wrote: ↑28/10/2022 12:58Zadnja verzija je 1.2.7.5. Unutar foldera gdje je Player imas i opciju Updater. Pokretanjem iste skida ti najnoviju verziju. Meni neke liste koje nije mogao otvoriti, sada otvara.Sanjarko wrote: ↑28/10/2022 12:38
kaze stara juce ili neki dan hajde da nemoram te vise gledat kako lupkam malo po ekranu laptopa
a ovo u vezi emulatora i tih za telku apks, navika jbga, covjek voli rutinu, ja pogotovo zbog svega
- Peacean
#8745 Re: Kodi/XBMC Media centar
Pa neće valjda budale sada svakih 24 sata da mijenjaju linkove?
Čovjek bi pomislio da su milioni u pitanju koliko su zapeli s ovim VIP glupostima...
Čovjek bi pomislio da su milioni u pitanju koliko su zapeli s ovim VIP glupostima...
- Student_u_Ostavci
-
digoxin_24
#8747 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ipak nisu dirali link od juce, u ovom postu od danas je skroz pogresan link. Ako nekome treba, link je isti
https://repo.drycloth.org/vip/
-
Nokian808
#8748 Re: Kodi/XBMC Media centar
jedan zip je 378 kb a drugi je 578 kb a isti naziv isti sajt 
-
dowydyenya
#8749 Re: Kodi/XBMC Media centar
Radidigoxin_24 wrote: ↑28/10/2022 18:26 Ipak nisu dirali link od juce, u ovom postu od danas je skroz pogresan link. Ako nekome treba, link je isti
- Student_u_Ostavci
#8750 Re: Kodi/XBMC Media centar
Gdje je onaj brat što je ovde ismijavao kada sam rekao da mi je ip adresa natovana?
Evo i na temi telemacha na forumu su potvrdili da to rade.
Jebeš kodi i green bez toga mogu. Ali počeo mi je zoom izbacivati zbog iste greške.
Evo i na temi telemacha na forumu su potvrdili da to rade.
Jebeš kodi i green bez toga mogu. Ali počeo mi je zoom izbacivati zbog iste greške.