eh valjalo je pobjeci u dijasporu i od tamo vaziti o dekandetnom zapadu i kako je tesko tamo i kako nigdje nema rahatluka kao u Bosni
logika dijasporac
eh valjalo je pobjeci u dijasporu i od tamo vaziti o dekandetnom zapadu i kako je tesko tamo i kako nigdje nema rahatluka kao u Bosni
Kad sam mu procitao posto tacno sam pomislio da je ovo neki dijasporac.
Fudaka znaci brani aliju iz Svedske…tramvajtrojka wrote: ↑28/10/2022 10:49eh valjalo je pobjeci u dijasporu i od tamo vaziti o dekandetnom zapadu i kako je tesko tamo i kako nigdje nema rahatluka kao u Bosni![]()
, jos kako zapadnjaci mrze muslimane i nisu im dali drzavu a ti isti zapadnjaci mu dozvolili da bude u njihovoj drzavi
![]()
![]()
![]()
logika dijasporac![]()
Prvo materijalna baza pa duhovna nadgradnja
Ni meni to nikada nece biti jasno. Umjesto da zivi zivot punim plucima daleko od ove vukojebine, oni nama savjetujuBlack swan wrote: ↑28/10/2022 12:15 al kako tako mogu nije mi jasno
ajde mi što ovdje živimo
ali ode vani umjesto da se okane kliksa da živi život ono zapelo u 1993
Dobro je zanimanje forum da vrijeme tece na poslu. Tako i ja sta ces. Samo sto ja ne podrzavam ove alijine izdajice…Black swan wrote: ↑28/10/2022 12:15 al kako tako mogu nije mi jasno
ajde mi što ovdje živimo
ali ode vani umjesto da se okane kliksa da živi život ono zapelo u 1993
Ovo može i na temu o DFu jer su glasniji Željkovci u tim tvrdnjama nego ekipa iz SDA
Tako je, SDA nikada nije bila na braniku drzave, uvjek je prva bila stranka i familja. "nesretnim" okolnostima, za njih, su tokom pregovora bili protiv dok su njihovi derivati, koji su dobrovoljno dosli, bili za. SDA je uvjek bila pro-HDZ/HNS stranka, sto se moze ovdje naslutiti kako trguju sucima sa HDZom gdje postoji realna opasnosti da ne bude ocjene ustavnosti zbog Mirsada Zaimovica, kadra SDA:noviforumas wrote: ↑28/10/2022 12:47 Mirsad Zaimovic blokira imenovanje sudija US, niko se ne oglasava. Sta Stavovi i botine kazu na to? Komsic i Dzaferovic sa svojim apelacijama kurcu mogu svirat dok Mirso ne zakaze sjednicu.
https://istraga.ba/zahvaljujuci-mirsadu ... -suda-bih/Zahvaljujući Mirsadu Zaimoviću: Blokiran rad Velikog vijeća Ustavnog suda BiH!
https://nap.ba/news/99010USTAVNO POMRAČENJE PROCEDURA Je li izbor ustavnog sudije BiH blokiran zbog dogovora SDA i HDZ-a?!
To bi bio fajt, a ne ovo rezanje po fb i forumima jednih na druge