SDA-All about

dorkcic

#80251 Re: SDA-All about

Post by dorkcic »

agent_zero wrote: 27/10/2022 23:31 I ovu idiotkinju "Vildanu" i ovog bolesnika Yasmina redovno prijavljujte FB, valjda će im konačno ukloniti ove ljigave i umobolne profile.
Apsolutno, kad god stignem prijavljujem stoku poganu :thumbup:
drug_profi

#80252 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

A_A_AKCIJA wrote: 27/10/2022 23:55 Kada vidite toliki broj botova koji hladno guraju ideju Fadila u trećem mandatu, a drugom tehničkom, sve bude jasno. Milijarde su milijarde, mogu i biti rublje, ne moraju euri. Ha ja.
:thumbup:
Spit_fire

#80253 Re: SDA-All about

Post by Spit_fire »

nles wrote: 27/10/2022 13:13
mirza_15 wrote: 26/10/2022 21:53

Grlić Radman, HNS, Šmit... Svi se pozivaju na Bakirov potpis mostarskog u prisustvu stranaca. Ali drugi su dritani. Oni su patriote.
O Bakiru i SDA sam rekao vise nego dovoljno, tako da se necu ponavljati...
no, koja to ozbiljna drzava ili institucija iz EU moze da se poziva na potpis nekoga ko u to vrijeme nije imao nikakvu oficijelnu funkciju, osim sto je bio capo dei capi jedne stranke koja je imala knap cetvrtinu "bosnjackih" glasova.
Ja sam to pitao vise puta..to sto je bakir potpisao pravno gledano ima vaznost ko da sma i ja potpisao

Meni se prije cini da kao i za koristenje ovih popisa 91/2013. uzimaju dje im sta pase
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#80254 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

Spit_fire wrote: 28/10/2022 01:14
nles wrote: 27/10/2022 13:13

O Bakiru i SDA sam rekao vise nego dovoljno, tako da se necu ponavljati...
no, koja to ozbiljna drzava ili institucija iz EU moze da se poziva na potpis nekoga ko u to vrijeme nije imao nikakvu oficijelnu funkciju, osim sto je bio capo dei capi jedne stranke koja je imala knap cetvrtinu "bosnjackih" glasova.
Ja sam to pitao vise puta..to sto je bakir potpisao pravno gledano ima vaznost ko da sma i ja potpisao

Meni se prije cini da kao i za koristenje ovih popisa 91/2013. uzimaju dje im sta pase
koga je onaj Mišel zvao na sastanak, predstavnike izvršne vlasti ili predsjednike stranaka? :oops:
Spit_fire

#80255 Re: SDA-All about

Post by Spit_fire »

Chmoljo wrote: 28/10/2022 01:54
Spit_fire wrote: 28/10/2022 01:14

koga je onaj Mišel zvao na sastanak, predstavnike izvršne vlasti ili predsjednike stranaka? :oops:
Pa eto MZ koja se dici demokratijom i grafjanskim drustvom, politiku u BiH zasniva i donosi odluke na bazi plemenskih vodja
made_in_sarajevo

#80256 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

U rusiji je spas i turskoj logicno za bosnjake. Ameri krscani hoce da nas ubiju ali rusi krscani nas spasavaju. Samo kako ce opravdati vezu rusija-srbij-dodik-rat kod nas kao i u ukrajini. Jel to ipak dodik dobar coek, srbija nas nije napala kao sto rusija nije napala ukrajinu.

Ili istok ili smrt, reknite im iz udobnih drzava na zapadu sa svim uslovima normalnog zivota, penzije, socijale, zdravstva, skolovanja. Bravo, a nasim koji lete za tu pricu mogu samo reci da im zelim najgoru patnju u zivotu jer ih guze likovi iz bas zapadnih drzava. Pobjegli na bolje pa ovdje prosipaju da ce se vratiti, ma ja otisao da oslabi njemacku i luksemburg, tajni agent napada sa ledja i tiho.
Hank Paldum

#80257 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

agent_zero wrote: 27/10/2022 23:07
Crithagra wrote: 27/10/2022 21:22 Željko reče ono što je svako sa imalo mozga odavno vidio:

Komšić: Amerikanci žele izbaciti SDA iz vlasti, to traže od Nikšića i Efendića

https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /221027143

Dino Konaković im je u tome korisni idiot, a NS direktna sluga stranaca koja nikad nije ni imala vlastitu politiku.
Novoregistrovani botu, sendvičaru genocidne stranke, vas i vašu stranku treba zatrati do korijena zemlje, nećete vi nas praviti neprijateljima amerikanaca. Baliješine jedne usmrđene, pokvarene, kriminalno-fašistoidne.

Vi ste od ovog naroda stvorili palestince i napravili ga neprijateljem zapada, hebo li vam Kakir IZmet sve...
Samo nastavi sa takvim izborom riječi, možda nekoga stvarno naljutiš sa tim postom, nekoga iskreno uvrijediš ili neko zbog toga pusti suzu ali u isto vrijeme time produžuješ politički život SDA za 2-4 godine jer će mnogi zbog toga iz inata glasati za SDA. Ako mi ne vjeruješ, to je jedan od razloga za fantastičan rezultat za SDA na ovim izborima :thumbup:

Ako tebi to ne smeta, meni još manje smeta.

Šta kaže Schmidt jučer, spriječio je nepravdu jer izgleda nije Bošnjaka dovoljno pobijeno pa su time prekomjerno zastupljeni, ima podršku Amerike i ostatka zapada u svom djelovanju a ti kriviš SDA što nas žele napraviti neprijateljima Amerike :lol:

Na tvoju žalost, neće Bošnjak više šutjeti i po rezultatima se vidi kojoj su stranci dali povjerenje koja će zastupati njihove interese :thumbup: :bih:
Styling

#80258 Re: SDA-All about

Post by Styling »

Hank Paldum wrote: 28/10/2022 06:55

Novoregistrovani botu, sendvičaru genocidne stranke, vas i vašu stranku treba zatrati do korijena zemlje, nećete vi nas praviti neprijateljima amerikanaca. Baliješine jedne usmrđene, pokvarene, kriminalno-fašistoidne.

Vi ste od ovog naroda stvorili palestince i napravili ga neprijateljem zapada, hebo li vam Kakir IZmet sve...
Samo nastavi sa takvim izborom riječi, možda nekoga stvarno naljutiš sa tim postom, nekoga iskreno uvrijediš ili neko zbog toga pusti suzu ali u isto vrijeme time produžuješ politički život SDA za 2-4 godine jer će mnogi zbog toga iz inata glasati za SDA. Ako mi ne vjeruješ, to je jedan od razloga za fantastičan rezultat za SDA na ovim izborima :thumbup:

Šta kaže Schmidt jučer, spriječio je nepravdu jer izgleda nije Bošnjaka dovoljno pobijeno pa su time prekomjerno zastupljeni, ima podršku Amerike i ostatka zapada u svom djelovanju a ti kriviš SDA što nas žele napraviti neprijateljima Amerike :lol:

Na tvoju žalost, neće Bošnjak više šutjeti i po rezultatima se vidi kojoj su stranci dali povjerenje koja će zastupati njihove interese :thumbup: :bih:
S tim što SDA ne zastupa interese svojih glasača već svoje lične. Glasači su tu da se kupe po nekim paketom ili udjeljivanje, sadake pred izbore kako bi SDA bratija nastavila da krade.

Stranka iznad države :bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#80259 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

Spit_fire wrote: 28/10/2022 01:59

Pa eto MZ koja se dici demokratijom i grafjanskim drustvom, politiku u BiH zasniva i donosi odluke na bazi plemenskih vodja
Hvala.

Da to mozda nije pocelo onda kada se sa sepratistima iz sume sjelo za sto i nine orestalo do danasnjeg dana?

Jel se mozda kod nas dogovara u institucijama ili po kafanama i sijelima?
Bloo
Globalna šefica

#80260 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

agent_zero
7 dana
Vrijedanje
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#80261 Re: SDA-All about

Post by pici »

Zato i dan danas po alijinom receptu, skupstine se ne zarezuju ni 2%.sve je mudrac prebacio u svoje ruke i rasporedjivao kako mu se isce, dok su na palama srbi imali skupstinu i svaku vaznu odluku nije donosio karadzic neg paljanska skupstina.Alija je jebo mater BiH ko niko do sad.Pao u ruke neprijatelju na samom pocetku dok je istocna bosna gorila, on se vozao avionom i odsjeo u lukavici, MORON!To je Sarajevo skupo kostalo kao i ostatk BiH.Islamizirao armiju i institucije a onda cvilio kako nas hriscanska europa mrzi i nece da pomogne.Na kraju sa Dejtonom smo imali srece sto su se Anglosasi upleli i zaustavili klanje, bombardujuci prvi put u istoriji NATO-a nekoga kao alijansa.
Sad mu sin MORON! Pljuje po tim istim i zatvara gujcom vrata.sdO je napravila europske palestince od bosnjaka, kradu i varaju sopstveni nOrod a onda po svijetu quqaju i traze sadaku.FUJ!
agnostic_front

#80262 Re: SDA-All about

Post by agnostic_front »

To sto Bosnjak nece sutjeti i sta Bosnjak prica, zahvaljujuci vama, je bitno ko lanjski snijeg.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#80263 Re: SDA-All about

Post by sime_cipol »

Zmaj od Gradačca?
Šta mu dodje Zmaj od Šipova?
I lice jedan na drugog :?
Kiki_Musampa

#80264 Re: SDA-All about

Post by Kiki_Musampa »

Jedini razlog vašeg izbornog rezultata jeste kopiranje Miletovog recepta 8-)
nles

#80265 Re: SDA-All about

Post by nles »

Spit_fire wrote: 28/10/2022 01:59

A zvanicni sastanci, umjesto u institucijama BiH, odrzavaju se po kafanama i mondenim jebalistima.
sajber87

#80266 Re: SDA-All about

Post by sajber87 »

Nije tronozac dobio nego pokrao glasove i zato cik nece dati da se prebroje ponovo. Zivi bili pa vidjeli da li ce dozvoliti novo prebrojavanje, ako dozvole javno cu priznati gresku i da si ti u pravu
Bazinga1234

#80267 Re: SDA-All about

Post by Bazinga1234 »

sime_cipol

#80268 Re: SDA-All about

Post by sime_cipol »

Nisam SDA, ali... :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#80269 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

sime_cipol wrote: 28/10/2022 08:16 Nisam SDA, ali... :D
Školski primjer
sajber87

#80270 Re: SDA-All about

Post by sajber87 »

Bazinga1234 wrote: 28/10/2022 08:14
Ima jedno nepisano pravilo uvijek ono ispred ali obrisi jer je suplja a ono iza ali je njegovo istinsko misljenje
Bloo
Globalna šefica

#80271 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

Bošnjaka nema niti će biti bez SDA.
SDa je stvorila Bošnjake.
SDA definiše Bošnjake.
sime_cipol

#80272 Re: SDA-All about

Post by sime_cipol »

_BataZiv_0809 wrote: 28/10/2022 08:16
sime_cipol wrote: 28/10/2022 08:16 Nisam SDA, ali... :D
Školski primjer
U nastavku tvita prica kako su muslimani politički obezglavljeni 80ih i da je to bio uvod u desavanja 90ih i na kraju genocid. Ko nas je vodio i pravio kompromise evo pitam se :?
tindbe

#80273 Re: SDA-All about

Post by tindbe »

Nihade, bil' ti nama rek'o šta to SDA državotvorno radi?

Sve to lijepo zvuči onima koji nemaju pojma ništa o političkim dešavanjima.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#80274 Re: SDA-All about

Post by Velkoski »

tindbe wrote: 28/10/2022 08:32 Nihade, bil' ti nama rek'o šta to SDA državotvorno radi?

Sve to lijepo zvuči onima koji nemaju pojma ništa o političkim dešavanjima.
kupuje nam respiratore :mrgreen:
Hank Paldum

#80275 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

sajber87 wrote: 27/10/2022 23:40
agent_zero wrote: 27/10/2022 23:26 @sajber87 @drug_profi @tramvajtrojka

Sve se mi slažemo, ali kako to objasniti ovom maloumnom narodu koji glasa za iste.
Da smo imali elektronsko glasanje skenere brojace video nadzor na birackim mjestima itd trojka i opozicija u rs bi imala bar 10% glasova vise u ukupnom broju, a hdz sda i snsd puno manje na svim nivoima . Izbori su pokradeni u citavoj drzavi tu cinjenicu uvijek treba naglasavati i biti dosadan ako treba. Kad su vec masovno pokrali izbore onda razvaliti tronozac gdje god se moze, promjeniti izborni zakon uvesti tehnicke izmjene i vec na lokalnim kupiti plodove rada. Nece biti lako jer bratija ce biti brutalna ali izdrzati se mora kao sto se u sarajevu izdrzalo pa su uz svu mutljavinu izgubili 15 000 glasova samo u sarajevu. E sad zamisli da ih nema na federaciji 4 godine uz elektroniku i skenere. Potop bi bio
Eto prihvatit ću vaš izbor riječi, samo reda radi diskusije, da samo krezuba stoka glasa za SDA, da sve što valja da je otišlo iz BiH, da su papci dobili rat protiv građana, pogrdne riječi prema Fočacima, Sandžaklijama i ostalim da su šljegli u Sarajevo i da su se tu nakotili.

Zašto ovo pišem? Jeste li možda pomislili (da nastavim koristiti taj rječnik) da živite u državi sa krezubom stokom? Ili možda još jasnije, jeste li ikada pomislili na tu mogućnost da bi uz elektroniku i skenere SDA mogla opet ostvariti pozitivan rezultat jer bi i dalje narod glasao za njih?

Već sam jednom pisao, najgore što je se osobama koje pišu takve teorije moglo desiti je pobjeda Denisa Bećirovića i poraz Bakira jer kako se to onda uklapa u priču da je bila izborna krađa?
Zar ne bi onda i Bakir mogao odigrati kao što su odigrali Dodik i Bakirova stranka umjesto da je (kako mnogi tvrde) morao angažrati Hadžikadića da uzme Denisu glasove?

Ako je Denis navodno pokraden 2018. godine protiv Džaferovića, koji je samo običan član stranke a sada je na ovim izborima krađa još veća nego prije 4 godine, kako je mogao predsjednik stranke da izgubi ovaj put? Ne uklapa se u tu priču.

Isto kao što zovete botom svakoga ko piše pozitivno o SDA. Ne demantujem da postoje botovi ali jeste li ikada pomislili da ne piše baš svako iz centrale za sendvić i da je to možda običan narod koji glasa za SDA?

Lijepo je spustiti nekome na početku sa sendvićar ili "nisam za SDA, ali..." i dobiješ za to par :thumbup: ili :D ali onda postoji opasnost da izgubite kontakt sa BH realnošću i onda kada se dobiju rezultati izbora onda nastaje šok i nevjerica i razne teorije.
Mogu vam se takvi forumaši gaditi i da njihovi postovi vas tjeraju na povraćanje ali da li ste pomislili ikada da nisu baš svi po zadatku jer su dobili instrukcije u centrali već da su to ljudi koji žive oko vas koji su zaslužni za ovakav rezultat SDA?
Post Reply