zrakomlat wrote: ↑22/10/2022 20:57
Ljudi, šta može biti razlog ovog ispod.
Imam privatni Mi 9T Pro i službeni Redmi Note 11s.
Kad podjelim internet s privatnog, normala ide sve.
Kad podjelim internet sa službenog, wifi je loš i nikakav, piše ili povezano bez interneta ili se svake sekunde prekida veza ili je povezano ali jednostavno neupotrebljivo.
Večeras mi padne na pamet da karticu iz Redmija prebacim na 9T Pro, i hotspot radi normalno, tri telefona povezana, internet ko zmaj.
Po ovome djeluje da je problem s telefonom RN 11s, u postavkama je sve isto ko na privatnom.
Probaj resetovati postavke interneta (internet network settings) u opcijama prvo.Imaj na umu da ce ti to izbrisati sve snimljene wifi mreze koje si se kacio do sada.A mogue i da je do slabije kvalitete same wifi antene u telefonu i da je zato taj problem.
Poznato je da u jeftinije ili slabije serije ide i slabija oprema.
zposao wrote: ↑23/10/2022 23:00
Pozz pitao sam vec na drugoj temi pa da priupitam i ovdje zna li iko išta o hardbrick problemima sa Poco X3 Pro?
Ja do skoro nisam ni znao da Poco x3 Pro ima neku serijsku manu sa tim PMIC čipom i da tome nema lijeka. Valjda usljed grijanja mobitela popuste neki zalemljeni spojevi pa nastane kratki spoj i crkne matična ploča. Po onome što sam pročitao u Indiji je jako izražen taj problem jer je bruka tih mobitela riknula tako da se i Xiaomi morao uključiti.
A po svim pisanjima to ne bi trebao biti neki regionalni problem nego globalno vezan za sve modele X3 Pro.
Sad me to zbunilo jer namjeravam kupiti taj mobitel a u nas nisam čuo za takve slučajeve pa me interesira je li bilo slučajeva da znate?
I ima li ikakve koristi od garancije?
Evo da tagiram likove za koje mi se čini da imaju ovaj mob
@zippoo87
@zdruzdjo
Iskreno,do sada nisam cuo za problem sa X3 pro kod nas a nisam ni na olxu nigdje vidio na oglasu sprzen telefon.
Moguce da je taj problem samo tamo u Indiji.
Nego,jucer sam vidio na skoro novom telefonu,starom 2-3 mjeseca ,model Redmi 10c,da se odlijepio display u jednom cosku i ono dise fino par mm...mozes ga noktom i povuci i mozda i izvaditi cijelog

Mobitel kupljen u radnji sa 2 godine garancije ...vlasnik telefona nije to bio ni skuzio,ja uzeo telefon i vidim prst mi kao propada i pogledam detaljnije,imam sta i vidjeti.Na ovom modelu display upada u plastiku i sada ne znam da li je uopste zalijepljen,jer mi nije djelovao tako.
Rekao sam vlasniku da ga odmah odnese u radnju gdje je kupio i neka ide na servis,neka to zalijepe.
Telefon je inace ogroman,6.8 inca ekran a plasticni...nekako u ruci djeluje kao budzet tablet