Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Logovan

#37751 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

svi u napad wrote: 15/10/2022 01:29 Analiza se pravi od vrha prema dole. Dakle bez obzira na finansijsku potporu koju je dao Mirvic je pokazao da je neiskusan i nedorastao zadatku. Ko je doveo ili dao saglasnost za povratak celave ublehe. Gazda. Koje doveo direktoricu koja navija za Zelju i do sada je prije ove uloge bila u svem zivotu na 3 utakmice Zelje. Koje je doveo kcerku Dzaferovica. Svi znamo odgovor - Mirvic. Dakle g. Mirvic morate shvatiti da niste dorasli zadatku i da vam treba 3-4 godine rada da pocnete razumjevati koju ulogu imate i sta je fudbal uopste. Da bi ste nesto pametno uradili potrebno je da odmah otjerate Celu i direktoricu a zatim odete u Hercegovinu i kleknete pred Mamica i ispunite sve njegove zahtjeve u vezi preuzimanja direktorske funkcije u nasoj svetinji. Bukvalno sve st pozeli ispunite mu i za 4 godine ce i Bosna imati svoj Dinamo. Nadam se da sta shvatili sta vam je zadatak tj. prio od svih prioriteta.
Imali smo slbije sastave od rata na ovamo ali nikad ovakve rezultate. Pa mi vise primamo golova nego sto dajemo. E sad pored dovodjenja sumnjivih polovnjaka koje nam je doveo celava ubleha ja moram priznati da i mi navijaci zivimo u nekim svojim svjetovima i prihvatamao lazi uprave o dovodjenju nekih igracina. Kad sam neki dan razmisljao usporedjujuci nas sa strumfovima dosao sam do bolnog zakljucka da mi nemamo igraca kao sto je Stilic ili u odbrani kao sto je Cocalic. Jos kad dodam Bekrica koji udje protiv nas zadnjih 20 minuta i uvijek nas povalja ponovo dolazimo do struke (direktor i trener) koja pojma nema. Trebam li podsjetiti pamotno prodavanje jedinog odbrambenog igraca nakon treceg kola. Mi trenutno imamo golmana i Djokanovica koji su standardni i izvrsavaju svoje obaveze na visokom nivou. Sta je sa Ikicem koji je odlicno poceo i sad je pao u formi. Covjek bio najbolji igrac Sirokog i kod nas ni upola nije kao sto je bio mada ja licno mislim da je on jedini od novaljija koji nesto valja. Igraci koje mi otjeramo u drugim ekipama postanu igracine. Zasto ne igra mali Salcin umjesto Suljica koji jos samo moze igrati sa rajom na male. Treba dati sansu nasim momcima jer ova sezona je svakako izgubljena.
Na kraju bez obzira sta ko mislio treba otjerati i Fergusona jer je sve dobio a nista nije uradio. Sramota je da se Ferguson i Kodro ponasju onako nakon utakmice (posebno Kodro). Ko god da dodje podici ce bar malo ekipu koja je zaista propala i ako se ne uradi carski rez bit ce svasta. Zivjeli
Ma ne postaje se baš tako lagano bosanski Dinamo. Dovedeš čovjeka koji je od Dinama napravio ono što danas jeste i eto ga, postat ćemo i mi nešto slično. Ako nam treba Mamić da bi se redovno pobjeđivale ekipe kao što su Sloga, Igman, itd, onda jebi ga. :D Ovo važi i za jače klubove.

Nemamo mi šta primati laži od uprave o pojedinim igračima. Pogledaj gdje su pojedini igrali i kako su igrali. Džafić, Čirjak, Ikić, Drobarov i Musa su sasvim ok igrači, a nisu ni na 50% onoga što stvarno mogu dati ekipi. Zašto? Recimo prva trojica su dobro igrali za prethodne klubove iz naše lige. Mislim da recimo i Tomašević može puno bolje.

Eto po tebi nemamo igrače kao što je Štilić, Cocalić i Bekrić, a šta je sa ostalim? Nije ekipa samo tri igrača.
A ne bih se baš složio sa ovim što si napisao. Eto nemamo Bekrića, ali imamo Ahmetovića. Nemamo Cocalića, imamo Drobarova. Jedino bih se složio za Štilića, majstor je, ali mi na njegovoj poziciji 2,3 igrača koji bi morali bolje igrati. Sada to što naši nisu baš na njihovom nivou trebamo naći razlog zašto je to tako. Otkloni problem i biće bolji igrači nego što su sada.

Ne izvlači se ono najbolje iz igrača. Nemamo čak ni pet igrača koji su u formi. Većina je u rangu igrača iz 2. lige FBiH. Zašto?

Prodaja Mujakića se ispostavila kao greška, ali treba reći da je isti taj Mujakić bio loš otkako se vratio. Nikako se nije uspio vratiti u staru formu.
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#37752 Re: Utakmice.

Post by suad-sarajevo »

Štilić je još uvijek doktor za 99% igrača koji igraju na njegovoj poziciji. To je pokazao nebrojeno puta. A nažalost i protiv nas kad je najpotrebnije.
Adobeg

#37753 Re: Utakmice.

Post by Adobeg »

Mi navijaci kada shvatimo da nemamo igrace koji mi mislimo da su dobri,samo goli prosjek koji je slab od ovih drugih u par deka. :-)
Oznaka Tablica

#37754 Re: Utakmice.

Post by Oznaka Tablica »

Koliko smo neozbiljan klub pokszuje i to da je Duduk jos uvijek trener FKS.

Odlazite svi, mster vam yebem nesposobnu.
Oznaka Tablica

#37755 Re: Utakmice.

Post by Oznaka Tablica »

Adobeg wrote: 15/10/2022 12:31 Mi navijaci kada shvatimo da nemamo igrace koji mi mislimo da su dobri,samo goli prosjek koji je slab od ovih drugih u par deka. :-)
Ne, ne,ne, ne... Igraci su kvalitetni za nasu PLBiH, samo sto oni izgledaju kao qurac, to treba trenera pitati. Zasto svaku utakmicu gubi 3-4 pozicije jer stavlja igrace na neprirodne pozicije?

To ti je isto, da si ti vrhunski marketing strucnjak, i dodje ti voditelj i kaze aj malo u racunovodstvo, fali nam ljudi. Ti odes dole i napravis havariju, koju ce kolege tvoje greske da ispravljaju neko vrijeme.
Napravis problem u marketingu, jer je odjel izgubio vrhunskog strucnjaka a i napravis problem u racunovodstvu jer blage veze nemas sa istim.

Isto ti je i kod nas.
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#37756 Re: Utakmice.

Post by suad-sarajevo »

@Oznaka Tablica

Ne mislim da je tako sve baš, crno i bijelo. Uzmimo samo sinoć. Pa zar trener treba da Mersu uči nakon 20 godina igrackog staza kako da reaguje 1 na 1 a o Ikicevoj sansi da i ne govorimo.
Grean

#37757 Re: Utakmice.

Post by Grean »

@svi u napad i @Logovan ,

Vi zaboravljate da mi volimo cistke, evo juce se trazi nova u clanku na Klixu.

Jednom ne tako davno, ako se sjecate u vrijeme Cale kad se uspostavljao sistem nakon jedne od tih poznatih cistki, tj. nakon Jesica, rece Cala kako do uspjeha, tj. samo prenio kako se razmisljalo u klubu a bogme i kako je forum ovdje trubio....moramo kopirati Zrinjski...a glavni recept je da imamo kontinuitet. I onda je dosla ta generacija koja je igrala malo duze zajedno sa Rahmanovicem, Tatarom, Ahmetovicem i bilo je dobro.

Eh onda smo zaglavili sa parama, okliznuli se za titulu i ponovo htjeli cistke kao i uvijek. Tad je bila neka manja po pitanju igrackog kadra, vise se ne sjecam ali u pitanju je bio Pejovic (on neka je jer mi je bio mrzak), Susic, Zidan a kasnije bila nesto veca kadrovska gdje je prvo otisao Hadzic, onda Marinovic a za njim i Sabrina, a sad u posljednjoj ovdje na forumu je gooorilooo da se potjeraju Dupovac, Hebibovic i jos neki sto je po meni bila greska i nesto u sta mi redovno upadamo. Ali hajde sto mi navijaci upadamo u te zamke nego nam svaka uprava slusa "glas naroda" i pravi tu istu gresku.

Taj Zrinjski i dan danas nose igraci koji su i vareni i peceni, od Bilbije, Bekica, onog stopera koji igra za njih od kad znam za Zrinjski cini mi se. Evo nabrajate glavne igrace Zelje, sve su to u principu "penzioneri".

A mi, svaki put nanovo izmisljamo toplu vodu. Sta su nama smetali Dupovac i Hebibovic? Cemu ta tolika zelja za skidanjem glava i tako iz godine u godinu?
svi u napad

#37758 Re: Utakmice.

Post by svi u napad »

Da Grean slazem se u dosta toga. Pisao sam bar 5 puta o tome i cak upitao koga je to Zrinjski prodao? Da bi postali ekipa pored dobrog trenera moras sacuvati ekipu 2-3 godine da bi se doslo do rezultata i konstante. Sta mi radimo nakon 2 dobivene tekme prodamo jedinog odbrambenog igraca jer smo dobili milion. E sad pitanje za glupsone iz uprave i posebno za celavu ublehu (koji se bezobzirno bogati na nas racun) koliko smo izgibili tj. cemo izgubiti neigranjem Evrope 2 godine? Svaka budala zna da je to vise nego milion koji smo dobili za Mujakica.
Logovani mozemo mi misliti i voljeti nas klub najvise na svijetu (to i radimo) ali moramo biti i malo objektivni prema kvaliteti sto imamo. Bez obzira na ljubav Makedonac nije bolji od Cocalica koji u sustini nije neki igrac ali za nasu odbranu je igracina. Pogledaj tabelu pa ces vidjeti koliko smo dobili golova i posto gledas svaku nasu tekmu sjeti se koliko smo golova dobili glavom kao sto se je to desilo jucer.
Meni iskreno nije jasno kako smo angazovali Dudica. Covjek moze samo nahajcati igrace sto moze proci jednu ili dvije tekme ali nema nikakvih pravih rjesenja u igri i ne vidi se nikakav napredak sa njim. Sezona je gotova i jedina nada nam je kup no bojim se da nakon Posusja ne bude panika i borba za opstanak. Mozete me napadati ali stanje je alarmantno vjerovali ili ne. Niko nas se ne boji i svi znaju samo se zatvori prvo poluvrijeme i ako ne damo gol u drugom ga pusimo jer imamo slabu odbranu, nemamo snage niti voljnog elementa.
Boze daj da se ovo nekako preokrene i da nas voljeni klub ponovo bude ono sto je nekad bio. Zivjeli
Oznaka Tablica

#37759 Re: Utakmice.

Post by Oznaka Tablica »

suad-sarajevo wrote: 15/10/2022 16:11 @Oznaka Tablica

Ne mislim da je tako sve baš, crno i bijelo. Uzmimo samo sinoć. Pa zar trener treba da Mersu uči nakon 20 godina igrackog staza kako da reaguje 1 na 1 a o Ikicevoj sansi da i ne govorimo.
Oke, al zasto smo uopste dosli u situaciju da igrac sa 38 godina nam bude prvi izbor u napadu, a u tako dobroj smo finansijskoj situaciji?
Dinostula

#37760 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

svi u napad wrote: 15/10/2022 01:29 Analiza se pravi od vrha prema dole. Dakle bez obzira na finansijsku potporu koju je dao Mirvic je pokazao da je neiskusan i nedorastao zadatku. Ko je doveo ili dao saglasnost za povratak celave ublehe. Gazda. Koje doveo direktoricu koja navija za Zelju i do sada je prije ove uloge bila u svem zivotu na 3 utakmice Zelje. Koje je doveo kcerku Dzaferovica. Svi znamo odgovor - Mirvic. Dakle g. Mirvic morate shvatiti da niste dorasli zadatku i da vam treba 3-4 godine rada da pocnete razumjevati koju ulogu imate i sta je fudbal uopste. Da bi ste nesto pametno uradili potrebno je da odmah otjerate Celu i direktoricu a zatim odete u Hercegovinu i kleknete pred Mamica i ispunite sve njegove zahtjeve u vezi preuzimanja direktorske funkcije u nasoj svetinji. Bukvalno sve st pozeli ispunite mu i za 4 godine ce i Bosna imati svoj Dinamo. Nadam se da sta shvatili sta vam je zadatak tj. prio od svih prioriteta.
Imali smo slbije sastave od rata na ovamo ali nikad ovakve rezultate. Pa mi vise primamo golova nego sto dajemo. E sad pored dovodjenja sumnjivih polovnjaka koje nam je doveo celava ubleha ja moram priznati da i mi navijaci zivimo u nekim svojim svjetovima i prihvatamao lazi uprave o dovodjenju nekih igracina. Kad sam neki dan razmisljao usporedjujuci nas sa strumfovima dosao sam do bolnog zakljucka da mi nemamo igraca kao sto je Stilic ili u odbrani kao sto je Cocalic. Jos kad dodam Bekrica koji udje protiv nas zadnjih 20 minuta i uvijek nas povalja ponovo dolazimo do struke (direktor i trener) koja pojma nema. Trebam li podsjetiti pamotno prodavanje jedinog odbrambenog igraca nakon treceg kola. Mi trenutno imamo golmana i Djokanovica koji su standardni i izvrsavaju svoje obaveze na visokom nivou. Sta je sa Ikicem koji je odlicno poceo i sad je pao u formi. Covjek bio najbolji igrac Sirokog i kod nas ni upola nije kao sto je bio mada ja licno mislim da je on jedini od novaljija koji nesto valja. Igraci koje mi otjeramo u drugim ekipama postanu igracine. Zasto ne igra mali Salcin umjesto Suljica koji jos samo moze igrati sa rajom na male. Treba dati sansu nasim momcima jer ova sezona je svakako izgubljena.
Na kraju bez obzira sta ko mislio treba otjerati i Fergusona jer je sve dobio a nista nije uradio. Sramota je da se Ferguson i Kodro ponasju onako nakon utakmice (posebno Kodro). Ko god da dodje podici ce bar malo ekipu koja je zaista propala i ako se ne uradi carski rez bit ce svasta. Zivjeli
Ikic je prosle sezone za Siroki imao 4 gola i 5 asistencija u sezoni a sada 5 golova i 2 asistencija tako da je do sada najbolje pojacanje.Dobar je Musa i onaj Mustafic ostali mi nisu pokazali Bog zna kakav kvalitet ali mislim da opet mogu bolje.
Oznaka Tablica wrote: 15/10/2022 17:40
suad-sarajevo wrote: 15/10/2022 16:11 @Oznaka Tablica

Oke, al zasto smo uopste dosli u situaciju da igrac sa 38 godina nam bude prvi izbor u napadu, a u tako dobroj smo finansijskoj situaciji?
Mislim da je Catakovic najbolji spic u trenutnom rosteru ali covjek za 14 kola nijednu tekmu nije poceo na spicu sto je zalosno. Meni bi Catakovic bio prvi spic a krila Ikic i Dzafic.Suljic je pegla, mislim da su ova dvojica puno bolje rjesenje protrci i zabij ili centriraj.Suljic previse dribla i usporava napad.
nota1969

#37761 Re: Utakmice.

Post by nota1969 »

Grean wrote: 15/10/2022 16:44 @svi u napad i @Logovan ,

Jednom ne tako davno, ako se sjecate u vrijeme Cale kad se uspostavljao sistem nakon jedne od tih poznatih cistki, tj. nakon Jesica, rece Cala kako do uspjeha, tj. samo prenio kako se razmisljalo u klubu a bogme i kako je forum ovdje trubio....moramo kopirati Zrinjski...a glavni recept je da imamo kontinuitet. I onda je dosla ta generacija koja je igrala malo duze zajedno sa Rahmanovicem, Tatarom, Ahmetovicem i bilo je dobro.

Eh onda smo zaglavili sa parama, okliznuli se za titulu i ponovo htjeli cistke kao i uvijek. Tad je bila neka manja po pitanju igrackog kadra, vise se ne sjecam ali u pitanju je bio Pejovic (on neka je jer mi je bio mrzak), Susic, Zidan a kasnije bila nesto veca kadrovska gdje je prvo otisao Hadzic, onda Marinovic a za njim i Sabrina, a sad u posljednjoj ovdje na forumu je gooorilooo da se potjeraju Dupovac, Hebibovic i jos neki sto je po meni bila greska i nesto u sta mi redovno upadamo. Ali hajde sto mi navijaci upadamo u te zamke nego nam svaka uprava slusa "glas naroda" i pravi tu istu gresku.

Taj Zrinjski i dan danas nose igraci koji su i vareni i peceni, od Bilbije, Bekica, onog stopera koji igra za njih od kad znam za Zrinjski cini mi se. Evo nabrajate glavne igrace Zelje, sve su to u principu "penzioneri".

A mi, svaki put nanovo izmisljamo toplu vodu. Sta su nama smetali Dupovac i Hebibovic? Cemu ta tolika zelja za skidanjem glava i tako iz godine u godinu?
pa vjerovatno da bi se mogli dovesti perspektivni drobarov,aničić,đafić...
ovo je fuj šta su uradili od kluba
Dinostula

#37762 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Ikic i Dzafic su 100% bolja krila od Hebiba ali je opet mogao da se gurne i na beka.Dupovac je postao visak jer su doveli Anicica i Drobarova.Obojicu je trebalo otjerati ali postepeno mijenjati roster mic po mic a ne 12 igraca u komadu.Svake polusezone promjenis po 3 igraca u rosteru ali dzaba pricati tukmacima u klubu kad ljudi ne znaju.
nota1969

#37763 Re: Utakmice.

Post by nota1969 »

Dinostula wrote: 15/10/2022 19:09

Ikic i Dzafic su 100% bolja krila od Hebiba ali je opet mogao da se gurne i na beka.Dupovac je postao visak jer su doveli Anicica i Drobarova.Obojicu je trebalo otjerati ali postepeno mijenjati roster mic po mic a ne 12 igraca u komadu.Svake polusezone promjenis po 3 igraca u rosteru ali dzaba pricati tukmacima u klubu kad ljudi ne znaju.
Drobarov hvaljen ko Barezi,objektivno frajer niđe veze,aničić invalid odigra koliko 40 sekundi,znači Dupovac je imao mjesta,Džafić nije bolji ni od mene sa 5 banki,Heba kao bek ili krilo sa klupe je imao mjesta.
jbg ćelava ubleha i trofejni :lol: trener su imali svoje zamisli(talove),ovim ne aboliram vlasnika,filđan ,brajlović(Zijo Blekić je gospodin za ovog),ajle
i ostale debile u upravi
i ne treba tjerati igrače sa 150 utakmica i kamarom trofeja,naše ljude,dovoljno je ne produžit ugovor ,zahvalit se i prijateljski rastati
svi u napad

#37764 Re: Utakmice.

Post by svi u napad »

Dinostula slazem se u potpunosti sa tvojim procjenama i ocjenama novih a i nekih starih igraca. :izet: :thumbup: Ja bi volio i da Salcin pocne koju tekmu jer mislim da je zasluzio i da ne bi bio nista losiji od kapitena koji samo usporava napad i prilicno neodgovorno igra u fazi odbrane. Zivjeli
mirza_15

#37765 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Mi matematički nismo izgubili borbu za Evropu kroz ligu. 4 boda smo od tog mjesta, a već imamo i bolji međusobni omjer od ekipe koja je trenutno na tom mjestu. Ali nešto hitno mora da se promijeni kako bi na tom mjestu i završili. Ako se ne varam još 5 kola do pauze. Da je kako ne zaostati previše u narednom periodu, a onda na pauzi vidjeti šta je najpametnije. Situacija je takva da moramo ganjati Evropu i spašavati šta se spasiti da. I ne treba sijeći sve odreda. Treba stvari detaljno analizirati i povući ciljane poteze. Ne zapasti u mod "mijenjaj sve odreda"
last mohicans

#37766 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Ma mi imamo sasvim solidne, pa čak i vrlo dobre igrače, ali jednostavno ne pružaju ono za šta su plaćeni. Sad što ne igraju kako bi svi mi željeli, to je za diskusije. Pogledajte druge ekipe, sem Zrinjskog koji je fenomenalno poslozen, ne sto imaju mega giga igrače, već što je trener uradio odličan posao, ni jedna ekipa,mozda jos TC, nije tako poslozena da na svakoj poziciji ima po 2 podjednako kvalitetna igrača. Naš Duduk svoj posao nije uradio. 14 utakmica i nekoliko pripremnih je sasvim dovoljno da se vide neke konture onoga što mi želimo da igramo. Vidite li neku našu prepoznatljivu igru? Ja ne vidim, mozda sam veci duduk i od Dudica. Pored ovih petnaestak utakmica, Fergi ni jedan termin nije iskoristio za neku prijateljsku u kojoj bi se probale neke stvari ili barem uvjezbale akcije. Imamo li mi i jednu uvjezbanu akciju, pitam vas? Eno se Jakirovic pohvali da su akciju vjezbali dan ranije iz koje su dobili Velez. Po neodigravanju prijateljeskih ti vidis koliko je Dudic ograničen. On jednostavno smatra da nije do njega,da ne treba vise utakmica, da je do igrača prvenstveno, a sam ih birao. :lol: Još u prilog tome idu njegove izjave u kojima sve više svaljuje na igrače, a sve manje prihvata svoju odgovornost. Lik se totalno pogubio, a nema rješenje ni odgovor zašto pored Andreja i Šahinovica nema ni jedan igrač u formi, a trenira se,radi se pošteno. :lol:
Ja ne znam da smo ikada istrpili ovako loše rezultate, a da ti vidiš neki pomak, pa hajde, nego mi tonemo sve više i više. Da su kojim slučajem Agimove bebe u pitanju, insan bi poravnio, rekao bih pusti djecu nek igraju, štele se, ne bi ni očekivanja nesto velika bila. Međutim, rastjeraš pola ekipe od koji bih neki valjali u ovim silnim povredama ( i to je enigma čista zašto se toliko povređujemo),dovedeš "ciljana" pojačanja, ispostavi se nije to ono sto smo željeli.
Dinostula

#37767 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

nota1969 wrote: 15/10/2022 19:28
Dinostula wrote: 15/10/2022 19:09

Drobarov hvaljen ko Barezi,objektivno frajer niđe veze,aničić invalid odigra koliko 40 sekundi,znači Dupovac je imao mjesta,Džafić nije bolji ni od mene sa 5 banki,Heba kao bek ili krilo sa klupe je imao mjesta.
jbg ćelava ubleha i trofejni :lol: trener su imali svoje zamisli(talove),ovim ne aboliram vlasnika,filđan ,brajlović(Zijo Blekić je gospodin za ovog),ajle
i ostale debile u upravi
i ne treba tjerati igrače sa 150 utakmica i kamarom trofeja,naše ljude,dovoljno je ne produžit ugovor ,zahvalit se i prijateljski rastati
Dzafic je bio odlican u Tuzli sto sad ne igra to je misterija.Heba je imao 8 godina da pokaze sta zna i za to vrijeme je imao jednu sezonu da valja.Supalj na beku na krilu jos gori.Dupovac je bio toliko supalj da je mene bilo stid vise da ga gledam kako se pati.Sad sto celavi ublehas nije doveo bolja pojacanja to je iskljucivo do njega.Svaki potez uprave od pocetka je za Haga a slag na torti je prodaja Mujakica.
nota1969

#37768 Re: Utakmice.

Post by nota1969 »

Dinostula wrote: 15/10/2022 21:15
nota1969 wrote: 15/10/2022 19:28
i ostale debile u upravi
Dzafic je bio odlican u Tuzli sto sad ne igra to je misterija.Heba je imao 8 godina da pokaze sta zna i za to vrijeme je imao jednu sezonu da valja.Supalj na beku na krilu jos gori.Dupovac je bio toliko supalj da je mene bilo stid vise da ga gledam kako se pati.Sad sto celavi ublehas nije doveo bolja pojacanja to je iskljucivo do njega.Svaki potez uprave od pocetka je za Haga a slag na torti je prodaja Mujakica.
ovo sam zaboravio,
mislim da bi nam u ovoj situaciji ko budali šamar legli i Heba i Amer,a Hare Handžić je za ovog nardina van basten.

jbg želje trofejnog :lol:
rocco_siffredi

#37769 Re: Utakmice.

Post by rocco_siffredi »

Nama je sreća pa do kraja i nemamo toliko jakih utakmica osim derbija. Očekujem 10-13 bodova. 10 je minimum i ako to ne ostvari, zahvaliti se debelom magu.
Silvester071

#37770 Re: Utakmice.

Post by Silvester071 »

rocco_siffredi wrote: 15/10/2022 22:41 Nama je sreća pa do kraja i nemamo toliko jakih utakmica osim derbija. Očekujem 10-13 bodova. 10 je minimum i ako to ne ostvari, zahvaliti se debelom magu.
Tako se pricalo i prije Sloge, idu lakse utakmice a ovi nasi virtouzi ni boda ne uzese.
Nazalost dosli smo situacije da ja licno ne ocekujem nista puno po pitanju bodovnog salda, bez obzira ko je na drugoj strani, jer ovo sto nam se desava poslije bruke sa Tuzlom je blago receno u globalu katastrofa
sencobih

#37771 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Silvester071 wrote: 16/10/2022 09:45
rocco_siffredi wrote: 15/10/2022 22:41 Nama je sreća pa do kraja i nemamo toliko jakih utakmica osim derbija. Očekujem 10-13 bodova. 10 je minimum i ako to ne ostvari, zahvaliti se debelom magu.
Tako se pricalo i prije Sloge, idu lakse utakmice a ovi nasi virtouzi ni boda ne uzese.
Nazalost dosli smo situacije da ja licno ne ocekujem nista puno po pitanju bodovnog salda, bez obzira ko je na drugoj strani, jer ovo sto nam se desava poslije bruke sa Tuzlom je blago receno u globalu katastrofa
A niko izgleda ne odustaje, ni igrači ,ni trener, ni uprava, a jedino se mi nerviramo. Ovo se zainatilo pa ko će prvi oboriti pogled vidjećemo. Što bi rekli boljeg nemamo, a goreg nećemo naći :mrgreen:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#37772 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Zato Poturica laganoo sluzbeno danas na Bjelasnicu... uredno s havericama vozikanje na racun kluba.. Placaj Ismire kad si debil.
last mohicans

#37773 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Sto ne bih, 2.5K lijeze svaki mjesec.
Oznaka Tablica

#37774 Re: Utakmice.

Post by Oznaka Tablica »

Da li smo ikad bili na ovako losijem mjestu nakon nekog kola?

Ojjj majku li vam....

Image
Dinostula

#37775 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

F&N wrote: 16/10/2022 13:43 Zato Poturica laganoo sluzbeno danas na Bjelasnicu... uredno s havericama vozikanje na racun kluba.. Placaj Ismire kad si debil.
Zar ona nije otisla iz kluba kako sam cuo ? Nesto kontam da skupimo 10 ljudi sa ovog foruma mislim da bi se vise trudili i bolje vodili klub nego ova sad garnitura koja se samo brine kako uzeti platu.Sutra bi radio u klubu neka mi daju 1000KM ne moraju vise.
Post Reply