A zašto ne bi bila , zašto bi gubila moć , uticaj i novce koje ima ako ne mora ?
Plus za razliku od Titove Hrvatske u ovoj novoj , suvremenoj , Katolička crkva se nikada nije morala odreći..šta ja znam...ustaša ?
A zašto ne bi bila , zašto bi gubila moć , uticaj i novce koje ima ako ne mora ?
Poenta tog posla je da ne kradeš i da ne utaljuješ sebe , familiju i rođake kod planiranja i izvođenja tih radova a da su radovi u skladu sa potrebama te urbanističkim planom općineBodkin wrote: ↑09/10/2022 13:38Da nece svojim parama krpiti rupe na putevimapici wrote: ↑09/10/2022 12:12 Lahko je ovmi budjetskim nacelnicima i ministrima srati o uspjesima, ide se onom da sto manje krade.Evo rumenko, sta je konkretno postigao osim sto je budjetskim novcem krpio ulice, setalista, trotoare itd.Pozaposljavao je za sebe buduce poltrone, uzeo haretovu stranku kao odskocnu dasku i...sta sad rodjace, dal sa sdO il sa NiP-om, pitanje je sad.Daj svakome 100 miliona i reci evo raspolazi sa tim, nije zaradio pa da je neki genijalac ekonomista, nego dobio preko stranke i glasaca tj brojaca.Jednostavno MI smo glup i podvodljiv nOrod da bi shvatili da se sve radi sto se tudjim qurcem gloginje mlate.Ubleha.ti kontas da je to poenta tog posla
vraca se u qrac
Spori li su, znaci, Bozeinsaneinthebrain wrote: ↑10/10/2022 15:11jos 70 birackih mjesta da se prebroji plus dijaspora. sta projektujete kad nije gotovo
prespori, u subotu 1 biracko mjesto. jucer nisu ni objavili. a danas nijedno. katastrofaStyling wrote: ↑10/10/2022 15:33Spori li su, znaci, Bozeinsaneinthebrain wrote: ↑10/10/2022 15:11
jos 70 birackih mjesta da se prebroji plus dijaspora. sta projektujete kad nije gotovo![]()
trojka + nove generacije imaju preko 50%
Naravno. Samo kupovina vremena. Cuj traze da se obustavi dodjela mandata do konacne odluke. Kakva nebuloza.seksi_ideje wrote: ↑11/10/2022 12:39 CIK drze SDA i DF. Ko misli da je sporo brojanje i tuzba Komsica nepovezana, vara se.