Pa sam kaze da su mu iza ledja radili u SDP-u a generalno , po meni, sadasnji SDP je zabokrecina.
DF mi se cini kao odgovarajuca alternativa, bolja svakako od NIP-a i NS.
Pa sam kaze da su mu iza ledja radili u SDP-u a generalno , po meni, sadasnji SDP je zabokrecina.
Jazic se povukao iz NS jer je bio Marjanovicev covjek i otisao je pravo kad i on. I gle cuda sad su u istoj stranciEzel Bayraktar wrote: ↑08/10/2022 21:22 Dzaba krečite,nece Irfo nigdje. Znam da je jedan iz NS imao dodira s vjerom, ali se povukao iz NS, sad je Nes ako se ne varam, Tarik Jazic. Valjda mu branili da ide u dzamiju![]()
Bolje bi mu bilo, jer ce za dvije godine ostati bez nacelnicke pozicije.Anquilla wrote: ↑08/10/2022 09:34 Baš me interesuje da li će Efendić ovaj put prihvatiti mandat, pod pretpostavkom da neće biti premijer
I 2018. godine je imao najveći broj glasova na SDA listi (preko 30.000), pa je odlučio ostati u NG.
Pretpostavljam da ga je Delić uzdrmao na lokalnim izborima, pa možda sad ne izigra povjerenje svojih birača.
Opet će on pobijediti za načelnika. Dok je Buča Potoka i Briješća, bit će i Efendića.Oznaka Tablica wrote: ↑09/10/2022 09:29Bolje bi mu bilo, jer ce za dvije godine ostati bez nacelnicke pozicije.Anquilla wrote: ↑08/10/2022 09:34 Baš me interesuje da li će Efendić ovaj put prihvatiti mandat, pod pretpostavkom da neće biti premijer
I 2018. godine je imao najveći broj glasova na SDA listi (preko 30.000), pa je odlučio ostati u NG.
Pretpostavljam da ga je Delić uzdrmao na lokalnim izborima, pa možda sad ne izigra povjerenje svojih birača.
Ovako bi dvije godine vise bio na drzavnoj sisi.
Apsolutno nepotrebno isticati nešto tako. To rade samo ovi mrtvi etnovjerskinacionalisti (evo me ko Kazaz sa složenicama1). Jel musliman, jel zna Fatihu, jel klanja, jel ide na dzumu....to je narodu bitno. A to sto su siromasni, sto djecu lijecimo preko SMS poruka, sto se raja iseljava...jebo to. Bitno je da su ovi sto glasamo u prvom safu.giannibelif wrote: ↑09/10/2022 09:38 Ja imam prijatelja, hadžija, vakif i član je NS-a. Ja znam da je hadžija i ljudi oko njega u zajednici, poslovnom okruženju i vjerovatno u stranci to zna ili je čulo nekih dvadeset posto, ali ne od njega sigurno.
Po čemu bolja? DF je rezultat ostvario na političku priču, nikakve rezultate rada. Da nema HDZa DF bi doživio gori rezultat od SBBa.
Hrvatska je možda i gora po tom pitanju, jer tamo ipak nema tenzije od nekog budućeg rata, nema teških tema o budućnosti države koje ovise od međuetničkim (a samim tim i međureligijskim, jel) odnosima.Bloo wrote: ↑09/10/2022 10:27Apsolutno nepotrebno isticati nešto tako. To rade samo ovi mrtvi etnovjerskinacionalisti (evo me ko Kazaz sa složenicama1). Jel musliman, jel zna Fatihu, jel klanja, jel ide na dzumu....to je narodu bitno. A to sto su siromasni, sto djecu lijecimo preko SMS poruka, sto se raja iseljava...jebo to. Bitno je da su ovi sto glasamo u prvom safu.giannibelif wrote: ↑09/10/2022 09:38 Ja imam prijatelja, hadžija, vakif i član je NS-a. Ja znam da je hadžija i ljudi oko njega u zajednici, poslovnom okruženju i vjerovatno u stranci to zna ili je čulo nekih dvadeset posto, ali ne od njega sigurno.
Prozivali bi oni i žene u NS-u koje nose "muslimanska" imena za to jesu li pokrivene ili ne, ali jbg ni glavna u Bošnjaka nije pokrivena, pa nekako ne ide.
Ako pogledaš imena u Odborima NS-a širom BiH, poprilično je mješano, s tim da preovladavaju ta neka "muslimanska" imena, ali to su autošovinisti koji vjerovanto jedu krmetinu da se umile Kojoviću.
Mokri san odvajanja religije od države je jednostavno Sci-fi za ove prostore (Hrvatska i Srbija included)...
To za krpljenje i radove me boli đon, to mu je posao. Za to je i izabran. Problem je njegova zloupotreba funkcije načelnika.pici wrote: ↑09/10/2022 12:12 Lahko je ovmi budjetskim nacelnicima i ministrima srati o uspjesima, ide se onom da sto manje krade.Evo rumenko, sta je konkretno postigao osim sto je budjetskim novcem krpio ulice, setalista, trotoare itd.Pozaposljavao je za sebe buduce poltrone, uzeo haretovu stranku kao odskocnu dasku i...sta sad rodjace, dal sa sdO il sa NiP-om, pitanje je sad.Daj svakome 100 miliona i reci evo raspolazi sa tim, nije zaradio pa da je neki genijalac ekonomista, nego dobio preko stranke i glasaca tj brojaca.Jednostavno MI smo glup i podvodljiv nOrod da bi shvatili da se sve radi sto se tudjim qurcem gloginje mlate.Ubleha.
Moji ce u vlast, tvoji mozda ne
Naravno kad su sveli Srbe na statističku grešku.Chmoljo wrote: ↑09/10/2022 11:51 Hrvatska je možda i gora po tom pitanju, jer tamo ipak nema tenzije od nekog budućeg rata, nema teških tema o budućnosti države koje ovise od međuetničkim (a samim tim i međureligijskim, jel) odnosima.
I onda, i pored tako, hajd da kažem, čiste situacije, crkva je izuzetno agresivna po mnogim društvenim pitanjima.
Da nece svojim parama krpiti rupe na putevimapici wrote: ↑09/10/2022 12:12 Lahko je ovmi budjetskim nacelnicima i ministrima srati o uspjesima, ide se onom da sto manje krade.Evo rumenko, sta je konkretno postigao osim sto je budjetskim novcem krpio ulice, setalista, trotoare itd.Pozaposljavao je za sebe buduce poltrone, uzeo haretovu stranku kao odskocnu dasku i...sta sad rodjace, dal sa sdO il sa NiP-om, pitanje je sad.Daj svakome 100 miliona i reci evo raspolazi sa tim, nije zaradio pa da je neki genijalac ekonomista, nego dobio preko stranke i glasaca tj brojaca.Jednostavno MI smo glup i podvodljiv nOrod da bi shvatili da se sve radi sto se tudjim qurcem gloginje mlate.Ubleha.
Koje to menadjerske refernce ima recimo rumenko koji je toliko hvaljen, nikakve.Ustolicen od stranke, dat mu budjet u ruke i hvalite me moja usta.Daj postenu insanu sto miliona da krpi rupe, on ce ne zakrpiti vec dici auto put i neboder od toga.Poenta posla je da moras biti istrajan u tome cime se bavis a ne da raspolazes ko sa privatnom prcijom.Stotine miliona su se bacile u projekte i djepove ahbaba, ako je to refernca za kandidata nacelnika il nekog drugog, jebo tu vlast.Bodkin wrote: ↑09/10/2022 13:38Da nece svojim parama krpiti rupe na putevimapici wrote: ↑09/10/2022 12:12 Lahko je ovmi budjetskim nacelnicima i ministrima srati o uspjesima, ide se onom da sto manje krade.Evo rumenko, sta je konkretno postigao osim sto je budjetskim novcem krpio ulice, setalista, trotoare itd.Pozaposljavao je za sebe buduce poltrone, uzeo haretovu stranku kao odskocnu dasku i...sta sad rodjace, dal sa sdO il sa NiP-om, pitanje je sad.Daj svakome 100 miliona i reci evo raspolazi sa tim, nije zaradio pa da je neki genijalac ekonomista, nego dobio preko stranke i glasaca tj brojaca.Jednostavno MI smo glup i podvodljiv nOrod da bi shvatili da se sve radi sto se tudjim qurcem gloginje mlate.Ubleha.ti kontas da je to poenta tog posla
Sve to stoji. Samo kazem, normano je da ce od drzavnih para krpiti rupepici wrote: ↑09/10/2022 14:03Koje to menadjerske refernce ima recimo rumenko koji je toliko hvaljen, nikakve.Ustolicen od stranke, dat mu budjet u ruke i hvalite me moja usta.Daj postenu insanu sto miliona da krpi rupe, on ce ne zakrpiti vec dici auto put i neboder od toga.Poenta posla je da moras biti istrajan u tome cime se bavis a ne da raspolazes ko sa privatnom prcijom.Stotine miliona su se bacile u projekte i djepove ahbaba, ako je to refernca za kandidata nacelnika il nekog drugog, jebo tu vlast.