Ukrajina

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#123801 Re: Ukrajina

Post by JoseMujica »

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
drug_profi

#123802 Re: Ukrajina

Post by drug_profi »

geoxx wrote: 09/10/2022 16:09
Milenkov buraz wrote: 09/10/2022 16:03 Izgleda što se osvoji do Novembra da je to to, navodno sastanak Putlera i Zelenskog.

Sanse da ce se uopste sastati su u domenu naucne fantastike, kamoli da ce pritom sta dogovoriti.
Ukrajine je vec rekla da sa Putinom nece pregovarati ni oko cega.
Samo sa onim ko ga naslijedi na tronu.

Ako to pogaze, slabe svoju poziciju. A nema nikakve potrebe.
Uslovi Ukrajine za mir su povlacenje ruske vojske na međunarodno priznate granice, uspostva međunarodnog krivicnog suda za ratne zlocine, isporuka okrivljenih na taj sud, ratna odsteta (moze i u teritoriji)
drug_profi

#123803 Re: Ukrajina

Post by drug_profi »

Crvene_brigade wrote: 09/10/2022 19:18 Evo jedno bubanje orka po "Gerasimovoj dokrtini". Slava Ukrajini...

Ali meni je fascinirajuca ova glupost.
Znaci on se sakrio kao među rastinje, a preko livade stotinu tragova vode upravo na to mjesto... :lol: s mjeseca vidljivo :lol:
SanskiBiser

#123804 Re: Ukrajina

Post by SanskiBiser »

JoseMujica wrote: 09/10/2022 21:29

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
@dek evo ti iz Bakhmuta jučerašnji snimak Rusa ...samo neka nastave da ulaze ovako i vode ulicne borbe...ha ja..
Čitalac

#123805 Re: Ukrajina

Post by Čitalac »

Zelenski u večerašnjem obraćanju naciji odgovara onima koji se zalažu za pregovore sa Moskvom, a među kojima je i rumunski ministar odbrane.
"Today I want to address this appeal of mine to those in the world who are subjected to Russian manipulations about alleged negotiations. The fact that supposedly only negotiations can end this brutal Russian terrorist war. Does a terrorist state want peace? Obviously not. She proves it every day and every night... The constant terror against the civilian population is Russia's apparent rejection of genuine negotiations...Do negotiations really help to overcome terror? Now everyone needs to honestly answer this question. Terrorists are being neutralized," Zelensky said.

Romanian Defense Minister Vasile Dincu said today that talks with Russia were the only way to achieve peace in the Russian-Ukrainian full-scale war. According to the head of the Romanian Ministry of Defense, "the countries of the world, NATO, the United States" should negotiate security guarantees for Ukraine and peace with Russia.
Hendrix

#123806 Re: Ukrajina

Post by Hendrix »

Ma Ruska vojska je tipican primjer raspadnutog sistema gdje niko ne smije da ukaze na probleme. Slicno kao recimo u fabrici gdje je moj amidza radio prije rata...ono raspad brate, mashine u klintzu i niko da pisne. U gubicima 10 godina ali niko nista ne prica. Svi izvjestaji su bili ma nema dalje super sve. Jedno vrijeme su radili bezveze da bi prebacili normu iako nisu imali kome prodati...samo lazi i petljaj. Poenta je da se brani vlastita pozicija i status quo i nije pozeljno ukazivati na bilo kakve omaske.

Ruska vojska to radi decenijama i sad je izaslo na vidjelo. Citav komandni lanac laze i petlja dok ljudi ginu.
Milenkov buraz

#123807 Re: Ukrajina

Post by Milenkov buraz »

Comandini wrote: 09/10/2022 21:07
seksi_ideje wrote: 09/10/2022 20:55

Ja sam sad otisao na njegov profil i Damir nije stavio svoj "like" ili komentar koliko sam vidio
Image

https://ibb.co/S7nYgDB

A ti vidi :)

Evo jedan post scriptum: mislim da je ovo relevantno za temu - Soja je ispao direktni ucesnik dogadjaja tamo - spomenuh Niksica ne, kako ovaj Ilija Cvorovic odozgo rece, "interesnih razloga" vec onako vise kao ilustraciju, ima tu jos FGR koja podrza Slobu Mirotvorca - a vi se dajte u istrazivanje tog erotskoj naboja izmedju srpskog nacionalizma, jugoslovenstva i post-socijalisticke ljevice u naske :)
Da ne ostanemo nedorečeni ima i SDA minderaša koji smatraju da Rusija ima pravo da radi to što radi.
ovo_malo_duse

#123808 Re: Ukrajina

Post by ovo_malo_duse »

SanskiBiser wrote: 09/10/2022 21:47

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
@dek evo ti iz Bakhmuta jučerašnji snimak Rusa ...samo neka nastave da ulaze ovako i vode ulicne borbe...ha ja..
Jesmo otisli u neku stvar svi. Postalo nam svedno, pa nas ni ovakvi snimci vise be diraju. Jest rusisti jest napadaju sve ok sve znam al ebiga odosmo u k. Krasni. Nismo ko na shiti forumu gdje svrsavajuna bombardivanje civila. Ebesga jest neprijateljski vojnici al ljudi su i gledam ih ovako na snimku kako umiru povaljani i skontam kako smo otisli u neku stvar. Nije ovo vise dobro za psihu. Gledao sam cetalje jedne prilike kako umiru cjeli dan povaljani i da sam tamo mozda bi mi bilo svedno ovako nije nemos bit zivotinja.
karirana_dekica

#123809 Re: Ukrajina

Post by karirana_dekica »

ovo_malo_duse wrote: 09/10/2022 22:02
SanskiBiser wrote: 09/10/2022 21:47

Jesmo otisli u neku stvar svi. Postalo nam svedno, pa nas ni ovakvi snimci vise be diraju. Jest rusisti jest napadaju sve ok sve znam al ebiga odosmo u k. Krasni. Nismo ko na shiti forumu gdje svrsavajuna bombardivanje civila. Ebesga jest neprijateljski vojnici al ljudi su i gledam ih ovako na snimku kako umiru povaljani i skontam kako smo otisli u neku stvar. Nije ovo vise dobro za psihu. Gledao sam cetalje jedne prilike kako umiru cjeli dan povaljani i da sam tamo mozda bi mi bilo svedno ovako nije nemos bit zivotinja.
Nije mi svejedno, drago mi je. Ista ideologija je mene smatrala neprijateljskom avijacijom i ganjala PAT-om. Neka ginu od Vladivostoka do Knina, ko im jebe mater.
Labirint

#123810 Re: Ukrajina

Post by Labirint »

Realno gledajući ovu zgadiju kako se valja po ukrajinskom blatu osakacena sve kontam jedan manje kod Banja luke..
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#123811 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

Da ih Ukrajinci ne ubijaju na stotine svakog dana dosli bi na Balkan da pomognu stvaranje ,,српског света".
Rusisti i cetnici nas ne bi zalili.

Zato - slava Ukrajini, hvala USA i GB.
Vedoo

#123812 Re: Ukrajina

Post by Vedoo »

Nula empatije za ovo. Samo piva i grickalice.
Vedoo

#123813 Re: Ukrajina

Post by Vedoo »

lajkujMe

#123814 Re: Ukrajina

Post by lajkujMe »

Vedoo wrote: 09/10/2022 22:29
Oslobodioci :) :thumbup:
video

#123815 Re: Ukrajina

Post by video »

Hebo ga cigara, ode mi dim u oci :(
lajkujMe

#123816 Re: Ukrajina

Post by lajkujMe »

Kinezi :izet:
Uzese im influence samo tako totalno Kinesko :izet: Rusa.
Jos nesto dogovaraju s EU koja im treba za sprijecavanja kolapsa ekonomije.
Ostatak svijeta se polako rastavlja s Ruskim vezama.

amidzazeher

#123817 Re: Ukrajina

Post by amidzazeher »

video wrote: 09/10/2022 22:41
Hebo ga cigara, ode mi dim u oci :(
:sad:
Meni stade kifla u grlu, ni tamo ni vamo!

Covjece onaj mali place misli odose, ostavise ih!
Cuj da zalim stoku cetnicku, nek se pate u bolovima i polako umiru u rovovima krmad agresorska!!!

Slava Ukraini!!!
Last edited by amidzazeher on 09/10/2022 22:55, edited 1 time in total.
Comandini

#123818 Re: Ukrajina

Post by Comandini »

Milenkov buraz wrote: 09/10/2022 21:59
Comandini wrote: 09/10/2022 21:07

Image

https://ibb.co/S7nYgDB

A ti vidi :)

Evo jedan post scriptum: mislim da je ovo relevantno za temu - Soja je ispao direktni ucesnik dogadjaja tamo - spomenuh Niksica ne, kako ovaj Ilija Cvorovic odozgo rece, "interesnih razloga" vec onako vise kao ilustraciju, ima tu jos FGR koja podrza Slobu Mirotvorca - a vi se dajte u istrazivanje tog erotskoj naboja izmedju srpskog nacionalizma, jugoslovenstva i post-socijalisticke ljevice u naske :)
Da ne ostanemo nedorečeni ima i SDA minderaša koji smatraju da Rusija ima pravo da radi to što radi.
Zeleni kmeri su idejno za ovo jer odgovara interesima ummeta sto im je najbitnije.
Ali pazi, nisam stvarno ciljao na to i na nekakav, sto bi ameri rekli, partisanship, pa mi se i ne raspravlja po kljucu "i .., i ..., i ...". Ono zbog cega sam napisao ovaj post je razocaranje - prokleti ljigavi mrmot, koji velikosrbuje od 80-ih a pri tom se gura i uvaljuje u budzete i NGO projekte gdje moze i umije konacno dolazi na volej - a ovi Niksici,(dakle nije samo on, nego citava plejada FGR likova, koje, kakve god bili, smatram malo inteligentnijim od Harisa Zahiragica) umjesto da ga poderu i urnisu - pa covjece, taj ljigavac je bazao po Melitopolju i okupiranom Zaporozju i onda napisao ovaj proljevcic od teksta; mu daju podrsku jerbo "cuva objektivnosti".
drug_profi

#123819 Re: Ukrajina

Post by drug_profi »

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Na 0:30 lete dijelovi tijela... kao da je drito u njega.
sumirprimus

#123820 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

Rzlog zasto ga cesto stavljaju u ove klipove lezi i u prevodu ojesama

Додому (English translation)

To Home
wherever wherever I am, I will not forget home
If you want, twist me like a hair curler
With my eyes closed, I will find where my yard is
Because wherever I am, I will not forget home
Wherever he carried Scoff to foreign lands
I will return home on the roads and fields
It hurt when I saw my hometown lighthouse in the distance
And you want to cross the sea to him, but no way
The native home smells of cherry pies from the oven
I dreamed of shining headlights at night
And he saw: the grandmother and grandfather in home were rolling cakes
Now my grandfather would be tapped on the shoulder ...
The door creaked, mom at home
Flowers on the table, table, dinner!
Hearty mother's soup!
Dad was short of salt
Deftly happy to carry
(Mother's soup!)
And again a bright night was burning in Kalush
She told me that your yard is gone
Generations have changed, the walls have been remembered
As a child, these names were written forever
And again the night was bright, but without me I was walking
Or maybe someday, I would not regret it
For the past, which flew into the distance like a raven
And I'm at home, I keep my nostalgia
I will come to you all
I will find drunk at night
Don't be out of sight
(Let the road be swept away - it won't knock me off course!)
Crvene_brigade

#123821 Re: Ukrajina

Post by Crvene_brigade »

Izgleda da ćeno narednih dana u Svatove...

drug_profi

#123822 Re: Ukrajina

Post by drug_profi »

ovo_malo_duse wrote: 09/10/2022 22:02 Jesmo otisli u neku stvar svi. Postalo nam svedno, pa nas ni ovakvi snimci vise be diraju. Jest rusisti jest napadaju sve ok sve znam al ebiga odosmo u k. Krasni. Nismo ko na shiti forumu gdje svrsavajuna bombardivanje civila. Ebesga jest neprijateljski vojnici al ljudi su i gledam ih ovako na snimku kako umiru povaljani i skontam kako smo otisli u neku stvar. Nije ovo vise dobro za psihu. Gledao sam cetalje jedne prilike kako umiru cjeli dan povaljani i da sam tamo mozda bi mi bilo svedno ovako nije nemos bit zivotinja.
Ovo su tvoji neprijatelji. Umiru. Neko ih drugi kasapi i masakrira, pacifizira na jedini nacin na koji je to moguce.
Zato ne pokazuj emocije. Jer to nisu ljudi, mozda ih je neka mati rodila, ali su oni davno umrli. Onda kada ih je ta mati odgojila da mrze druge.
sumirprimus

#123823 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

Kaze u klipu gore djed dobrodosli i ne ostavljajte nas vise
Gledajuci ruski MO gdje god su usli, stsnovnistvo koje nije rusko i uz njih prodje pakao.
drug_profi

#123824 Re: Ukrajina

Post by drug_profi »

Vedoo wrote: 09/10/2022 22:26 Nula empatije za ovo. Samo piva i grickalice.
E to. Dvoguza je u aranzmanu danas.
sumirprimus

#123825 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

drug_profi wrote: 09/10/2022 23:02
ovo_malo_duse wrote: 09/10/2022 22:02 Jesmo otisli u neku stvar svi. Postalo nam svedno, pa nas ni ovakvi snimci vise be diraju. Jest rusisti jest napadaju sve ok sve znam al ebiga odosmo u k. Krasni. Nismo ko na shiti forumu gdje svrsavajuna bombardivanje civila. Ebesga jest neprijateljski vojnici al ljudi su i gledam ih ovako na snimku kako umiru povaljani i skontam kako smo otisli u neku stvar. Nije ovo vise dobro za psihu. Gledao sam cetalje jedne prilike kako umiru cjeli dan povaljani i da sam tamo mozda bi mi bilo svedno ovako nije nemos bit zivotinja.
Ovo su tvoji neprijatelji. Umiru. Neko ih drugi kasapi i masakrira, pacifizira na jedini nacin na koji je to moguce.
Zato ne pokazuj emocije. Jer to nisu ljudi, mozda ih je neka mati rodila, ali su oni davno umrli. Onda kada ih je ta mati odgojila da mrze druge.
Milost nisu pokazali, ljudskost ni empatiju .
Oni su ukrima dosli na kucnii prag i tu svaka prica zavrsava
Ko se mača laća..
Post Reply