Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisu ni tvoji mijenjali zakon a nije da nisu imali kad i nije da nije bilo hladnih septembarskih dana. Samo si tad bio placen da sutis pa si sutio a sad si nagradjen senvicima da lajes pa lajes.
njegovi donijeli pravilnik !
Evo pravilnik donesen 2016-te godine. Premijer Elmedin Konaković SDA, ministar komunalne privrede Senad Hasanspahić SDA !
Pa zato treba lajati kad su vec pokazali da su bolji? Ove bolje treba pustiti da rade, trebao si lajati na svoje, samo nisi smio - ostade bez primanja.
Kako su bolji kada je pod njima hladno kao i pod SDA
Pa zato treba lajati kad su vec pokazali da su bolji? Ove bolje treba pustiti da rade, trebao si lajati na svoje, samo nisi smio - ostade bez primanja.
Ne mogu ovi u dvije godine rijesiti sve sto su tvoji usrali u proteklih 30. Polako, sve ce se rijesiti samo da tvoji ponovo ne dodju i ne unazade nas. Ako nista, kao opozicija radite dobar posao u isticanju stvari koje niste bili sposobni rijesiti pa ih ovi rjesavaju jedan po jedan.
Tacno je da trenutni pravilnik treba mijenjati i po tom pitanju treba vrsiti pritisak na trenutnu vladu da se to promijeni.
Promjena vlade nema smisla jer jedina druga opcija je sda sa satelitima pod cijom vladavinom je ovo i pocelo i sigurno ni oni to nece promijeniti, tako da je veca sansa da ce ovi sad, plus sve ostalo u cemu su ovi daleko ispred, samo treba vrsiti pritisak i za ovo.
Koliko se ja sjecam, neki ministar jos iz perioda sestorke je obecavao promjene, ne znam da li bas ovoga ali je prica bila o tome da se uvede grijanje i tokom noci, ne znam da li je isti ministar ostao ili ne, ne pratim toliko.
Ne mogu ovi u dvije godine rijesiti sve sto su tvoji usrali u proteklih 30. Polako, sve ce se rijesiti samo da tvoji ponovo ne dodju i ne unazade nas.
Pa nije rekonstrukcija pruge da trebaju godine, pravilnik, pa i zakon, se mogu puno brže promijeniti.
Ako se hoće da se narod ne smrzava i ne razbolijeva, to jeste.
Ali, razumijem ja to, ti ljudi ne žive sa nama, pa nijada nisu doživjeli hladan srptembar. Vjerujem da će ih i snijeg u januaru iznenafiti, kso i one prethodne.
Ateista wrote: ↑21/09/2022 13:20
Tacno je da trenutni pravilnik treba mijenjati i po tom pitanju treba vrsiti pritisak na trenutnu vladu da se to promijeni.
Promjena vlade nema smisla jer jedina druga opcija je sda sa satelitima pod cijom vladavinom je ovo i pocelo i sigurno ni oni to nece promijeniti, tako da je veca sansa da ce ovi sad, plus sve ostalo u cemu su ovi daleko ispred, samo treba vrsiti pritisak i za ovo.
Koliko se ja sjecam, neki ministar jos iz perioda sestorke je obecavao promjene, ne znam da li bas ovoga ali je prica bila o tome da se uvede grijanje i tokom noci, ne znam da li je isti ministar ostao ili ne, ne pratim toliko.
spominjao se 24-satni režim rada s tim da po noći će raditi na minimumu jer to donosi uštede jer ne moraju ujutru kad upale opet grijati ispočetka vodu. Pa sad ne znam što to ne rade. Isto tako moraju mijenjati i način naplate jer Zakoni ne poznaju paušalnu naplatu ove usluge. Sve mora biti mjerljivo. Sadašnja naplata je protuzakonita.
Ne mogu ovi u dvije godine rijesiti sve sto su tvoji usrali u proteklih 30. Polako, sve ce se rijesiti samo da tvoji ponovo ne dodju i ne unazade nas.
Pa nije rekonstrukcija pruge da trebaju godine, pravilnik, pa i zakon, se mogu puno brže promijeniti.
Ali, razumijem ja to, ti ljudi ne žive sa nama, pa nijada nisu doživjeli hladan srptembar. Vjerujem da će ih i snijeg u januaru iznenafiti, kso i one prethodne.
Pa pitaj u stabu sto tvoji to nisu uradili za 30 godina, pa nije rekonstrukcija pruge, oh wait ...
Pa pitaj u stabu sto tvoji to nisu uradili za 30 godina, pa nije rekonstrukcija pruge, oh wait ...
Dobro, ako ti šalješ poruku da ovi novi trebaju biti isti kao stari, neću te sprečavati.