Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
...
Lijepo je što si je Zoran Milanović našao prijatelja. No loša je vijest za Republiku Hrvatsku ako se njezin predsjednik pobratimi baš s Miloradom Dodikom, od svih mogućih opcija. I jedan Dodik je previše za stabilnost ove regije, pa nije isključeno da bi još jedan, Dodik s Pantovčaka, mogao biti poguban i za Hrvatsku i za BiH.
Zdenko Pavijan
prije 9 sati
On nije gradski dečko iz Zagreba, on je zagrebački izrod i dinarska vlaška seljačina. U njemu nema trunke pristojnosti i nekog gradskog štiha, a dobrobit Zagreba i Zagrepčana mu nikad nije bila na pameti. Izdao je svoje sugrađane, srušio sdp iznutra u maniri desničarskog trojankog konja i izdao svoje birače. Sada je na strani četnika, hercegovačke mafije i velikoruskih fašista. On je izdajnik.
Loki2k9 wrote: ↑16/09/2022 22:42
Mene samo interesuje zasto toliko Hrvati katolici u komentarima na drustvenim mrezama i po Klixu cesto podrzavaju Putina, nekad zdusno kao i braca im Srbi pravoslavci? Da li su i oni rusofili ili jednostavno vole svakoga ko je protiv Bosne i Bosnjaka. A onda se njihove vodje brzo presaltaju na podrsku Ukrajini kad treba pred Ukrajincima glumiti Evropljane. To me podsjeca na komentare protiv Palestine jer su Bosnjaci mahom za njih, podrsku Asadu u Siriji, jer je opozicija sunitska, a Bosnjaci su suniti pa ono... Itd itsh. Tako isto vole Srbe jer ih Bosnjaci ne mirisu, a po Hercegovini skidaju cirilicna slova s tablica na ulaze u naselja. I to samo oni, ne Bosnjaci.
To je jedna šizofrena situacija koja nije viđena odavno. Nedavno sam imao neku diskusiju sa jednim iz Rijeke i on lijepo reče da je svakako u Kijevu nastala Rusija te da istorijski gledano to treba biti Rusija i da tu ne vidi ništa loše što Putin radi. Ja mu na to postavim pitanje...u istorijskim okvirima prije 5 minuta Rijeka je bila Italija pa da li to znači da Rijeku treba vratiti Italiji? Na to je počeo truniti u fazonu da ćemo se svi smrznuti ako Rusi zatvore plin te kako on samo želi za sebe i svoju porodicu najbolje, bla, bla bla. Tada se već uključili drugi iz HR i dobro ga nalijepili. Milanović nije jednako Hrvati kao narod.
Evo da potkrijepim tvoj komentar komentarima s ove vijesti. Otvorite u novom tabu.
Rošavi postao akademik za genocid, pa imamo vrste i pod vrste istog.To je to tVumpovsko klovnovsko ubleHarenje, gori su oni koji nasjednu na ovo tj gluplji.
pici wrote: ↑18/09/2022 08:07
Kad će te maČku da preimenujete, taj mrski madjarski naziv, ono četveronožno dlakavo skakutalo je predugacko, morel mjaukolov.
pici wrote: ↑18/09/2022 08:07
Kad će te maČku da preimenujete, taj mrski madjarski naziv, ono četveronožno dlakavo skakutalo je predugacko, morel mjaukolov.
ćete, nemrem to prevalit preko tastaturete, ev i za to il zato imam prijedlog, tipkalo.