Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post Reply
Loki2k9

#5326 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Loki2k9 »

nles wrote: 15/09/2022 17:20
Loki2k9 wrote: 15/09/2022 14:55

Zorangutan je zaista bolesTnica prve klase. Trebao bi se zahvaliti Bosnjacima sto postoje, u suprotnom se sa srpskim politicarima ne bi ni druzio. Ni on ni cirilicar Dragisa. Mrznja prema Bosnjacima gradi medjusobnu ljubav serbskih i krobatskih politicara.
Trebao bi se zahvaliti Bosnjacima sto postoje, jer niTko drugi ne obraca paznju na njega.
I mi bi ga trebali ignorirati, tip je kao Dodik, vazno mu je biti u centru paznje, makar se posrao na Cvjetnom trgu.
Pa oni rade na unistavanju Bosne i Hercegovine. Nije ovo vise samo populizam. Nije populizam ni dan tzv. Srpskog jedinstva, slobode i zastave. Da se ta manifestacija pocela odrzavati prije 10 godina ogroman bi pritisak bio da se zaustavi. Danas je to normalno... Mislili smo da je Duduk obican populista, u fazonu: "Ma nije on los u dusi, sve to radi samo zbog glasova...", a ustvari covjek je nepatvoreno zlo. Zorangutan isti slucaj. Relativizovati njihove postupke je prenaivno, posebno danas.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5327 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

HarTar wrote: 16/09/2022 18:48
Black swan wrote: 16/09/2022 18:17 Covjek glumi moralnu vertikalu a doveo na vlast negatora genocida
Ja bih se poklopio
Ko glumi moralnu vertikalu?
Milanovicev glasac istra hr :mrgreen:
HarTar

#5328 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by HarTar »

Black swan wrote: 16/09/2022 21:43

Aaa, hvala ;)
tindbe

#5329 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by tindbe »

Zagustilo Hitleru na bojnom polju u Ukrajini, pa je ovom i haveru mu zaprijetio toplim čajem ako ne prebace težu na Balkan.
Loki2k9

#5330 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Loki2k9 »

Mene samo interesuje zasto toliko Hrvati katolici u komentarima na drustvenim mrezama i po Klixu cesto podrzavaju Putina, nekad zdusno kao i braca im Srbi pravoslavci? Da li su i oni rusofili ili jednostavno vole svakoga ko je protiv Bosne i Bosnjaka. A onda se njihove vodje brzo presaltaju na podrsku Ukrajini kad treba pred Ukrajincima glumiti Evropljane. To me podsjeca na komentare protiv Palestine jer su Bosnjaci mahom za njih, podrsku Asadu u Siriji, jer je opozicija sunitska, a Bosnjaci su suniti pa ono... Itd itsh. Tako isto vole Srbe jer ih Bosnjaci ne mirisu, a po Hercegovini skidaju cirilicna slova s tablica na ulaze u naselja. I to samo oni, ne Bosnjaci. :evil:
LSD

#5331 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by LSD »

Dzinna wrote: 16/09/2022 21:29
LSD wrote: 16/09/2022 19:57

Odakle ti ideja da se njega neko stidi ? pa hrvati kolektivno obožavaju Milanovića, baš kao i srbi Dodika.
I Dodik je ovako kurchevito prijetio jednoj Njemačkoj, pa što ne bi i Milanović (koji je očito fasciniran sa laktaškim prascem) prijetio NATO-u, Bosni, kome već.
Jel, imas ti neke dokaze za boldanu tvrdnju? Na cemu ju temeljis?
Na osnovu toga što su hrvati listom glasali za njega kao predsjednika države :lol: :lol: ne predsjednika mjesne zajednice (mada ni to ne bi trebao obavljati taj papak), već države :lol:

On je neotesani cirkusant i klaun, ali narod koji ga bira i u njemu prepoznaje predsjednika je još veći cirkus.
Gandalf

#5332 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Gandalf »

Loki2k9 wrote: 16/09/2022 21:24
nles wrote: 15/09/2022 17:20

Trebao bi se zahvaliti Bosnjacima sto postoje, jer niTko drugi ne obraca paznju na njega.
I mi bi ga trebali ignorirati, tip je kao Dodik, vazno mu je biti u centru paznje, makar se posrao na Cvjetnom trgu.
Pa oni rade na unistavanju Bosne i Hercegovine. Nije ovo vise samo populizam. Nije populizam ni dan tzv. Srpskog jedinstva, slobode i zastave. Da se ta manifestacija pocela odrzavati prije 10 godina ogroman bi pritisak bio da se zaustavi. Danas je to normalno... Mislili smo da je Duduk obican populista, u fazonu: "Ma nije on los u dusi, sve to radi samo zbog glasova...", a ustvari covjek je nepatvoreno zlo. Zorangutan isti slucaj. Relativizovati njihove postupke je prenaivno, posebno danas.
Ništa se ne dešava slučajno, a pogotovo ne repeticije ratnohuškačkih povika, političkih mešetara i sa istoka i sa zapada. Protiv BiH se vodi hibridni rat najprljavijom propagandom i dezinformacijama. Teško je čak i reći ko sve nije umiješan iz regiona u ovu prljavu rabotu.
istra_hr

#5333 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by istra_hr »

8)
Da, bivši glasač Milanovića - i to sam imao hrabrosti ovdje priznati.
Zayebo sam se ko budala, barem pošteno priznajem.
Isto kao i 99% ljudi iz mog društva - svi danas čupamo kosu i lupamo se po glavi, kad vidimo šta budaletina priča i kako nas sve sramoti.

I da, Labude ... za tebe i slične, ja sam moralna vertikala
mayab

#5334 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by mayab »

Ja sam zbog Milanovića prvi put u životu koristio mogućnost da idem na glasovanje za izbore u Hr (i vjerovatno i posljednji put),
moram priznati , prethodnica Kolinda me toliko "izluđivala" i "sramotila" , da sam morao izaći na izbore u Sa za predsjednika Hr.
Kad ono Zoki totalno puko, Kolindica bila za na ranu privit , a uz to nesumnjivo i ljepša za gledati 8-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5335 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by pici »

istra_hr wrote: 17/09/2022 07:33

8)
Isto kao i 99% ljudi iz mog društva - svi danas čupamo kosu i lupamo se po glavi, kad vidimo šta budaletina priča i kako nas sve sramoti.

:thumbup: Ne da si za Ilidzanskog kvazi katolika moralna verikala vec Titan.
Sad ce on tebi, ti si okruzen Hrvatima pa ti je laHko a on je okruzen muslimanima pa mu je tesko, ugrozba a nije ugrozba kad uzimaju novac od Hrvatskog budjeta i rastaljuju se i imaju stanove po zagrebu.
JohnnyS

#5336 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by JohnnyS »

sherbett wrote: 17/09/2022 10:21
LSD wrote: 16/09/2022 22:57

Na osnovu toga što su hrvati listom glasali za njega kao predsjednika države :lol: :lol: ne predsjednika mjesne zajednice (mada ni to ne bi trebao obavljati taj papak), već države :lol:

On je neotesani cirkusant i klaun, ali narod koji ga bira i u njemu prepoznaje predsjednika je još veći cirkus.
Tako je
Mi smo cirkus
Al bar nemamo svecana otvaranja liftova i trotoara, a ni zahiragice i dodike
I bar smo cirkus unutar EU i NATO :mrgreen: :lol:
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2395537
Point.

#5337 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Point. »

LSD wrote: 16/09/2022 22:57

Tako je
Mi smo cirkus
Doduše nemate ali imate svečana otvaranja skladišta krumpira, blagosovljenog od svećenika and all.
breuer

#5338 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by breuer »

Point. wrote: 17/09/2022 10:34

Tako je
Mi smo cirkus
Doduše nemate ali imate svečana otvaranja skladišta krumpira, blagosovljenog od svećenika and all.
:lol:
galia95

#5339 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by galia95 »

Loki2k9 wrote: 16/09/2022 22:42 Mene samo interesuje zasto toliko Hrvati katolici u komentarima na drustvenim mrezama i po Klixu cesto podrzavaju Putina, nekad zdusno kao i braca im Srbi pravoslavci? Da li su i oni rusofili ili jednostavno vole svakoga ko je protiv Bosne i Bosnjaka. A onda se njihove vodje brzo presaltaju na podrsku Ukrajini kad treba pred Ukrajincima glumiti Evropljane. To me podsjeca na komentare protiv Palestine jer su Bosnjaci mahom za njih, podrsku Asadu u Siriji, jer je opozicija sunitska, a Bosnjaci su suniti pa ono... Itd itsh. Tako isto vole Srbe jer ih Bosnjaci ne mirisu, a po Hercegovini skidaju cirilicna slova s tablica na ulaze u naselja. I to samo oni, ne Bosnjaci. :evil:
:thumbup:
galia95

#5340 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by galia95 »

8)

Svaka čast! Ma ove lakrdijaše samo na ignore i nema frke :thumbup:
Milenkov buraz

#5341 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Milenkov buraz »

Loki2k9 wrote: 16/09/2022 22:42 Mene samo interesuje zasto toliko Hrvati katolici u komentarima na drustvenim mrezama i po Klixu cesto podrzavaju Putina, nekad zdusno kao i braca im Srbi pravoslavci? Da li su i oni rusofili ili jednostavno vole svakoga ko je protiv Bosne i Bosnjaka. A onda se njihove vodje brzo presaltaju na podrsku Ukrajini kad treba pred Ukrajincima glumiti Evropljane. To me podsjeca na komentare protiv Palestine jer su Bosnjaci mahom za njih, podrsku Asadu u Siriji, jer je opozicija sunitska, a Bosnjaci su suniti pa ono... Itd itsh. Tako isto vole Srbe jer ih Bosnjaci ne mirisu, a po Hercegovini skidaju cirilicna slova s tablica na ulaze u naselja. I to samo oni, ne Bosnjaci. :evil:
To je jedna šizofrena situacija koja nije viđena odavno. Nedavno sam imao neku diskusiju sa jednim iz Rijeke i on lijepo reče da je svakako u Kijevu nastala Rusija te da istorijski gledano to treba biti Rusija i da tu ne vidi ništa loše što Putin radi. Ja mu na to postavim pitanje...u istorijskim okvirima prije 5 minuta Rijeka je bila Italija pa da li to znači da Rijeku treba vratiti Italiji? Na to je počeo truniti u fazonu da ćemo se svi smrznuti ako Rusi zatvore plin te kako on samo želi za sebe i svoju porodicu najbolje, bla, bla bla. Tada se već uključili drugi iz HR i dobro ga nalijepili. :lol: Milanović nije jednako Hrvati kao narod.
LSD

#5342 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by LSD »

JohnnyS wrote: 17/09/2022 10:24

Tako je
Mi smo cirkus
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2395537
E cuj ministrica otvorila skladiste krumpira :lol: :lol:

Pa i Zahiragic je gospodin za ove hrvatske cirkusante :lol: EU ih ubacio da se imaju kome smijati :lol:
JohnnyS

#5343 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by JohnnyS »

LSD wrote: 17/09/2022 18:24
E cuj ministrica otvorila skladiste krumpira :lol: :lol:

Pa i Zahiragic je gospodin za ove hrvatske cirkusante :lol: EU ih ubacio da se imaju kome smijati :lol:
Popa ne zaboravi... Katolibanat 1/1.

Vezano uz ovo, poslovno dosta vremena provedem u Hrvatskoj, živio sam godinama tamo, jesu ispred Bosne i Hercegovine, to i ćorav vidi, ali nipošto toliko da se opravda takav pogled s visoka koji imaju prema svima nama ovdje, ne zaboravimo da je to država koja bira HDZ desetljećim, a ni predsjednikom se ne mogu baš pohvaliti. Nema afere bez bar sto milijuna kuna da se ukrade, a par ih je probilo i milijardu i sad da se ovdje nama docira.
muha_sa

#5344 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by muha_sa »

8)

:thumbup:

Sinoc cuh kod Senada na Fejsu :D

"Franjo Tuđman je Stipe Mesic za Zorana Milanovica" :lol:
Truba

#5345 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

8)

Jesi u panjevima
Ko zna i za tudjmana si glasovao
Prije toga nosao stafete
Vidio sam kako komuniciras sa general war
Sve je jasno

Pravi maxmagnus :thumbup:
Truba

#5346 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

Guranje katolika u bih u zagrljaj srbima i rusima je proces koji traje barem 20ak godina
Rekao bih negdje od gasenja erotela hercehovacke banke tenkovima ...ponasanja hrvatske za vrijeme mesica i jusipovica...ponasanja amera brita talijana nijemaca francuza...
Bukvalno nas guraju u zagrljaj a onda je dosao dodo...negdje os 2011 proces je ubrzan
Ova agresija je rusije na ukrajinu malo stopirala procea ali nece rat vjecno trajat
BHCluster

#5347 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by BHCluster »

Black swan wrote: 17/09/2022 19:33 Guranje katolika u bih u zagrljaj srbima i rusima je proces koji traje barem 20ak godina
Rekao bih negdje od gasenja erotela hercehovacke banke tenkovima ...ponasanja hrvatske za vrijeme mesica i jusipovica...ponasanja amera brita talijana nijemaca francuza...
Bukvalno nas guraju u zagrljaj a onda je dosao dodo...negdje os 2011 proces je ubrzan
Ova agresija je rusije na ukrajinu malo stopirala procea ali nece rat vjecno trajat
Srbuj do posljednjeg katolika!
Login77777

#5348 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Login77777 »

Black swan wrote: 17/09/2022 19:33 Guranje katolika u bih u zagrljaj srbima i rusima je proces koji traje barem 20ak godina
Suplja. Bili ste vec 92 u zagrljaju.
mariner

#5349 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by mariner »

Naduti degenerik, to se popularno kaze kreten.
Milanovic je klasicni kreten.

Nebitno dali mu je udarula moc u glavu, dali su mu udarile pare u glavu, dali je poludio, ili je skriveni psihopata..nebitno.
Bitno je ono manifestno a to je da ima seljacko- primitivne ispade kojima kao prezentuje neku moc i vaznost a uistinu je smotan i kreten.
Upravo kao ono cuveno njegovo "sa lafizmom" da skoci sa transportera i momentalno se saplete i razbije ko jaje
E tako zvuce i te njegove izjave i cjelokupan javni nastup, klasicni kreten.
Zamislite sa premijerom drzave ne imati sklad i biti u svadji i javno pokazivati razlicite stavove i odnose vanjske politike, to nigdje na svijetu nije bilo u istoriji zemaljske kugle.

Milanovic hoce i pojazuje radikalne fasistoidne desne stavove poput Orbana, Seselja, Covica, Dodika, Lukasenka, Putina, Vucica..itd.. on jednostavno zaboravio sta je SDP i koji su programi tih linija, zaboravio sebe od prije i zaboravio sta su RS BiH i RS uradili Hrvatskoj devedesetih.

Uskoro ce mu se vratiti ruski bumerang.
Truba

#5350 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

Login77777 wrote: 17/09/2022 20:12
Suplja. Bili ste vec 92 u zagrljaju.
Evo da preformuliram
Vise ratovat necemo
Na zalost dodrinasa
Post Reply