Škobo Habu wrote: ↑05/09/2022 14:58
tranquil wrote: ↑05/09/2022 14:52
Zašto bi ta tvrdnja osporila to da je ovo ruska propaganda? Naprotiv. U dokumentarcu se tvrdi, tj. zamračena osoba tvrdi da su upletene zapadne obavještajne službe. Gdje sam još tako nešto čitao? Aha, u zadnjem broju "Komzomoljskaje Pravde".
Jednostavno, nema logike. Ispade da Rusi žele da ocrne Srbe još više. Jesi l' primjetio kako su reagovali sa srpske strane na najavu dokumentarca.
Ako nisi, proguglaj.
Suština je u tom da se protiv srpske strane vodi specijalni rat, da je srpska strana vodila najhumaniji mogući rat, dok su Bošnjaci imali sadiste od mudžahedina, Hrvati mesare koji su radije koristili nož nego metak, a Albanci su pored ubijanja srpskog življa išli i korak dalje - prodavali su njihove organe na crnom tržištu.
Ovako, po tvojoj logici, Rusi ga analno penetriraju u Vučićev i Dodikov šupak.
Srbi su nebitni, Rusima je bitno da šuknu nekim drugima. Totalni izostanak jedinog dokumentovanog slučaja pucanja stranca po Sarajevu, Rusa Edvarda Limonova, govori ti iz koje kuhinje ovo govno izlazi.
Bosanac i Hercegovac još uvijek, tri decenije nakon pizdarije, pokušava pronaći smisao u onome šta se desilo.
Pa se onda takvom pokušavaju servirati teorije o stranim obavještajnim službama.
Kako da ne, došli iz CIA, prislonili pištolj Urošu uz glavu i rekli mu "tuci po Velušićima, ima manje srpskog življa".
Prihvatiću teoriju da su Ameri, Kanađani i Italijani krivi za sve pizdarije u ratu, samo ako se ti Ameri, Kanađani i Italijani zovu Slobodžonatan McMilošević, Radoville de Karajique, i Ratkoni Mladiccio.
Ovo je sve priča anonimnog lika, i spreman sam da promijenim mišljenje ako se dobro podeblja, ali dok se to ne desi, tretiraću kao ili lupetanje vozača teretnjaka željnog pažnje iz one stare teme na koju sam maloprije dao link, ili "rusetanje" sa skrivenim političkim namjerama, a sve sam više uvjereniji da je ovo drugo.