Radije pisati UG da ponude N1 providerima odvojeno od SK i da stave razumnu cijenu. Siguran sam da bi vec sutra vidjeli N1 na bhtelecomu.dječak sa šibicama wrote: ↑01/09/2022 14:01 Svakako ih zatrpati mailovima, zelimo smanjenje racuna ili adekvatnu zamjenu.
Ja cu dodati u mail da me na reakciju posebno podstakla ekipa botova sa klix foruma. Neka njima odbiju od plate![]()
BHTelecom
Moderator: Benq
-
Sid the sloth
#12101 Re: BHTelecom
-
nermin_t
#12102 Re: BHTelecom
Sta su uradili? Emitovali utakmice reprezentacije na Novoj BH koja je dostupna besplatno preko obicne antene, dakle dostupnija nego SK.sencobih wrote: ↑01/09/2022 14:35 A zamisli da je telekom kada je kupio ove utakmice reprezentacija umjesto što je dao BHRTV-u , sve emitovao na svom kanalu, kao što su radili ovi delegati iz UM. A onda prodaš prava prenosa za taj svoj kanal za debele pare, i otvoriš novi kanal pa tamo prebaciš tekme. Tako su radili u UM da bi godinu dana poslije bilo kme.kme.kme izbacuje nas iz šeme kme.kme, zbog izbora kme.kme![]()
Kao sto su i sad omogucili besplatno gledanje eurobasketa.
Jbg nekad treba reci i istinu
-
kakavdanakneiskustvu
#12103 Re: BHTelecom
- pametnjakovic1987
#12104 Re: BHTelecom
Okači ti to jarane mačku o rep tu priču. Sve je to nešto okolo naokolo, opet muda pod bubrege. Džabe im da daju eon i na godinu dana, kada nema fino da se gleda na MojojTV koju plaćaš.nermin_t wrote: ↑01/09/2022 15:05Sta su uradili? Emitovali utakmice reprezentacije na Novoj BH koja je dostupna besplatno preko obicne antene, dakle dostupnija nego SK.sencobih wrote: ↑01/09/2022 14:35 A zamisli da je telekom kada je kupio ove utakmice reprezentacija umjesto što je dao BHRTV-u , sve emitovao na svom kanalu, kao što su radili ovi delegati iz UM. A onda prodaš prava prenosa za taj svoj kanal za debele pare, i otvoriš novi kanal pa tamo prebaciš tekme. Tako su radili u UM da bi godinu dana poslije bilo kme.kme.kme izbacuje nas iz šeme kme.kme, zbog izbora kme.kme![]()
Dok je išla repka. na Novoj pokušao sam uhvatiti antenom nema signala nigdje.
Ovo isto što su pustili dns. eurobasket na eon, stream koči, totalno ne gledljivo, hem samo 11k može, tkd. pusti šuplju i te fazone okolo naokolo.
Pa može ovako, može onako. Kad mi bude fino na TVu da ja sjednem i gledam bez kočenja, prijavljivanja, registracija, onda ću reći super je. Ostalo nula gnjuta.
- daky585
#12105 Re: BHTelecom
Kakva ti je brzina interneta? Meni eon godinama radi bez greške ali naravno potrebna je pristojna brzina.pametnjakovic1987 wrote: ↑01/09/2022 15:22Okači ti to jarane mačku o rep tu priču. Sve je to nešto okolo naokolo, opet muda pod bubrege. Džabe im da daju eon i na godinu dana, kada nema fino da se gleda na MojojTV koju plaćaš.
Ovo isto što su pustili dns. eurobasket na eon, stream koči, totalno ne gledljivo, hem samo 11k može, tkd. pusti šuplju i te fazone okolo naokolo.
Pa može ovako, može onako. Kad mi bude fino na TVu da ja sjednem i gledam bez kočenja, prijavljivanja, registracija, onda ću reći super je. Ostalo nula gnjuta.
- pametnjakovic1987
#12106 Re: BHTelecom
Ma 10Mbps, još dodaj da sad svi živi gledaju, plus kiša.daky585 wrote: ↑01/09/2022 15:27Kakva ti je brzina interneta? Meni eon godinama radi bez greške ali naravno potrebna je pristojna brzina.pametnjakovic1987 wrote: ↑01/09/2022 15:22
Okači ti to jarane mačku o rep tu priču. Sve je to nešto okolo naokolo, opet muda pod bubrege. Džabe im da daju eon i na godinu dana, kada nema fino da se gleda na MojojTV koju plaćaš.
Nije men belaj utakmica naći će se negdje.
Već ne volim kad se palamudi i priča o nečemu u fazonu "haj barem ima ovo-ono" i to se nešto hvali, nema sine sve je to mazanje očiju.
Lako je meni snaći se, al šta će neko ko ne zna, ko je stariji, ne razumije se, a takvih je najviše.
- Ludzak
#12107 Re: BHTelecom
Boli me briga za druge sportove, hoću repku da gledam. Sad nemam gdje da gledam, već moram preko Neta strimati. A toliko im je net dobar da svake minute zastajkuje.
-
kakaljin
#12108 Re: BHTelecom
Taj kanal koji se moze obicnom antenom hvatati su htjeli naplacivati od telekoma a ti kanali su besplatni svim opraterima jer imaju nacionalnu frekfenciju.nermin_t wrote: ↑01/09/2022 15:05Sta su uradili? Emitovali utakmice reprezentacije na Novoj BH koja je dostupna besplatno preko obicne antene, dakle dostupnija nego SK.sencobih wrote: ↑01/09/2022 14:35 A zamisli da je telekom kada je kupio ove utakmice reprezentacija umjesto što je dao BHRTV-u , sve emitovao na svom kanalu, kao što su radili ovi delegati iz UM. A onda prodaš prava prenosa za taj svoj kanal za debele pare, i otvoriš novi kanal pa tamo prebaciš tekme. Tako su radili u UM da bi godinu dana poslije bilo kme.kme.kme izbacuje nas iz šeme kme.kme, zbog izbora kme.kme![]()
-
kakaljin
#12109 Re: BHTelecom
Stopala je utakmica na eonu na bilo kojoj brzini, tako da je do aplikacije i prenosa a ne do interneta.daky585 wrote: ↑01/09/2022 15:27Kakva ti je brzina interneta? Meni eon godinama radi bez greške ali naravno potrebna je pristojna brzina.pametnjakovic1987 wrote: ↑01/09/2022 15:22
Okači ti to jarane mačku o rep tu priču. Sve je to nešto okolo naokolo, opet muda pod bubrege. Džabe im da daju eon i na godinu dana, kada nema fino da se gleda na MojojTV koju plaćaš.
-
markopd
#12110 Re: BHTelecom
Na Totalovom EON-u putem mtel interneta nikakvih problema tokom utakmice BiH-Mađarska na SK1 nije bilo.Vjerovatno taj paket koji su pustili promo i nije nešto stabilan,pogotovo kad pustiš 11000 korisnika odjednom.
-
kakaljin
#12111 Re: BHTelecom
- mc-twin
#12112 Re: BHTelecom
Poslao sam mail s pitanjem hoce li sad smanjivati cijenu za Sport klub kanale i dobio genericki odgovor (roman) njihov odnosa i United media-e, sto mene kao krajnjeg korisnika ni najmanje ne zanima. Helem ne dobih nikakav odgovor.
-
niho92
#12113 Re: BHTelecom
Znaci nije bas da nisu mogli produziti ugovor sa UM, nego su se skontali bolje po 5KM/korisniku njima, nego da idu dalje. Ko vodi BHT ne sumnjam da su kalkulisali kako prebacit keš u dzepove
Sad idu politicki odgovori do daljnjeg da se sve razvuce i zaboravi
Sad idu politicki odgovori do daljnjeg da se sve razvuce i zaboravi
-
zippoo87
#12114 Re: BHTelecom
Stvarno u banama drzavi svi mogu da rade sta hoce.
Prije 2 godine Telemach ukinuo kanale i nikome nista a sada ovi drugu grupaciju kanala i nikome nista.
Ni da smanje cijenu ni daju neko obavjestenje ili da bar korisnicima ponude neke benefite kao kompenzaciju.
Samo pohlepa,kradja,divljanje,u jesto da se sa korisnicima gradi normalan i dugorocan odnos,na obostrano zadovoljstvo.
Tacno se vidi da je firma u kandzama SDA krimosa i da i nju unistavaju.
Prije 2 godine Telemach ukinuo kanale i nikome nista a sada ovi drugu grupaciju kanala i nikome nista.
Ni da smanje cijenu ni daju neko obavjestenje ili da bar korisnicima ponude neke benefite kao kompenzaciju.
Samo pohlepa,kradja,divljanje,u jesto da se sa korisnicima gradi normalan i dugorocan odnos,na obostrano zadovoljstvo.
Tacno se vidi da je firma u kandzama SDA krimosa i da i nju unistavaju.
-
noviclan
#12115 Re: BHTelecom
Sto smo gledali emelinu tetovazu gledali smoshape of despair wrote: ↑01/09/2022 10:21 Moji roditelji su uvijek pratili taj N1. Sad kad vide da nema ima da odjave uslugu ekspresno. Znam dosta starijih osoba koje prate n1, sad kapak
-
Loki2k9
#12116 Re: BHTelecom
Ovo zlo su uvela sva tri operatera ovdje.
https://www.otisak.ba/gradani-ogorceni- ... i-naknadu/Telekom operateri u Bosni i Hercegovini su od danas, kako je ranije i najavljeno, počeli naplaćivati 1 KM mjesečne naknade za korištenje usluga mobilne telefonije korisnicima prepaid računa.
Kompanije BH Telecom, M:Tel i HT Eronet su početkom prošlog mjeseca na svojim web stranicama obavijestili korisnike da će doći do izmjena cjenovnika prilikom čega će korisnicima naplaćivati 1 KM svaki mjesec zbog korištenja resursa mobilne mreže.
-
Samir90
#12117 Re: BHTelecom
Je li vam se ikad desilo da vam bude crnobijela slika na moja tv, cak i na izborniku, ono kad listas kanale.
Nije do tv-a pokrenem youtube, sve uredno
Nije do tv-a pokrenem youtube, sve uredno
- Del_Boy1
-
Vertig0
#12119 Re: BHTelecom
Jel iko uzeo eSim? Ima li nekih problema kontam da uzmem?
- Pandakonda
#12120 Re: BHTelecom
Zar ljudi stvarno misle da će Telekom Srbije po istoj cijeni davati svoje Arena Sport kanale telekomu nakon sto su skrsili boga oca da dobiju vecinu liga ? Vjerujem da im tu ide tih 5 maraka koje ljudi traze da se sada snizi jer valja nadoknaditi toliku investiciju. I opet cu ponoviti, ja sam uvjeren da bi mozda telekom i pristao na 50% manju cijenu usluge za UM kanale ali sigurno postoji pritisak od Telekoma srbije da to ne urade. Da ste vi na mjestu TS, da li bi nakon ovoliko investiranih para pustili da postoji operater koji ima sav sportski sadrzaj ? Pogotovo kada signal emitujes u drzavi cija bi vecina stanovnika odma presla na BHT ukoliko bi obezbjedili full stack kanala i onda rizikujes da ostanes bez korisnika. Naravno imas korisnike u RS ali kako god obrnes federacija je vece i jace trziste.
Gledajuci iz biznis perspektive, United Mediji se nikako ne isplati da odvojeno prodaju za male pare N1 nego će logicno sve htjeti prodati u paketu sa SK kanalima. I kao sto neko rece, svaki operater se krene izivljavati cim dobiju preveliku moc i monopol. Najvise bi volio kada bi svi sportovi preuzeli model F1 gdje uz regularne telekom pretplate, mozes za nekih cca 100km kupiti pass za citavu sezonu odvojeno a ne ovako da ovisis o tome da li ce se kompanije dogovoriti.
Gledajuci iz biznis perspektive, United Mediji se nikako ne isplati da odvojeno prodaju za male pare N1 nego će logicno sve htjeti prodati u paketu sa SK kanalima. I kao sto neko rece, svaki operater se krene izivljavati cim dobiju preveliku moc i monopol. Najvise bi volio kada bi svi sportovi preuzeli model F1 gdje uz regularne telekom pretplate, mozes za nekih cca 100km kupiti pass za citavu sezonu odvojeno a ne ovako da ovisis o tome da li ce se kompanije dogovoriti.
-
123bih123
-
Samir90
#12122 Re: BHTelecom
-
probook
- irac300
-
hadzaj
#12125 Re: BHTelecom
Đe priko vovog telakoma gledao dijamantnu ligu sad u Briselu