Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neki wrote: ↑01/09/2022 10:49
Svaki informativni TV kanal je atak na mozak..i N1 isto kao i Hayat..
Bolje za sviju da ih što manje gledaju
kad je počela korona N1 je narod raspametio, ono je bio živi užas
Senzacionalisticka televizija. Ne mogu se porediti s Al Jazeerom, ali nisu nista gori od bosanskog prosjeka, tako da njihovo, ne ukidanje, vec nenastavak saradnje BHTelecoma s njima nije velika steta za gledaoce Moje TV. Ali zbog pluralizma bi bolje bilo da je ostala ta televizija.
Inace mi je fascinantno koliko novca BHTelecom izdvaja za Pinkova sranja. To je daleko najvece televizijsko smece u regiji. Ukines Pink i oporavis ljude od kretenluka koliko toliko.
Last edited by Loki2k9 on 01/09/2022 12:33, edited 1 time in total.
Ludzak wrote: ↑01/09/2022 12:35
Gdje košarku da gledam bog ih he.o nenormalne... Nisu sposobni obezbjediti prenos repke, a ukidaju kanale koji jedini prenose repku
Imas link na koji se besplatno registrujes koji je omogucio Telemach. Pronadji online.
madesa wrote: ↑01/09/2022 12:35
nije ni telemach smanjio racune kad su im uzete arene . Ovako odlazi sk na kojem nema nista , tako da nema potrebe za smajivanjem racuna
Ti izgleda radiš u bh telecomu
cuj nema nista omg pa jebem li ga je li samo fudbal sport ili ima jos nesto osim toga, jeste da je SK drasticno pao sto se tice fudbala ali kamara drugog sporta je ostala
cuj nema nista omg pa jebem li ga je li samo fudbal sport ili ima jos nesto osim toga, jeste da je SK drasticno pao sto se tice fudbala ali kamara drugog sporta je ostala
Ruska i nekakve baltičke lige ?
Last edited by _Reds_ on 01/09/2022 12:59, edited 1 time in total.
rida1976 wrote: ↑01/09/2022 12:56
Kaze ovaj sto se javlja kao podrška na Telemach temi da mu je inbox zatrpan sa upitima korisnika BHT sa ove teme kako da aktiviraju ovu promociju od 1. do 18. septembra za besplatno gledanje SK kanala. Navodno posebno prednjače ovi članovi koji kao hvale BHT za oavj potez oko UG kanala
Tako su pricali i da se cijela bh. javnost digla protiv ukidanja N1 na Mojoj TV... A ono barem 60% ljudi u komentarima podrzalo BH Telecom.
Elem, postoji link za gledanje tekmi besplatno na Telemach temi.
rida1976 wrote: ↑01/09/2022 12:56
Kaze ovaj sto se javlja kao podrška na Telemach temi da mu je inbox zatrpan sa upitima korisnika BHT sa ove teme kako da aktiviraju ovu promociju od 1. do 18. septembra za besplatno gledanje SK kanala. Navodno posebno prednjače ovi članovi koji kao hvale BHT za oavj potez oko UG kanala
pa evo ja dajem preko 80 KM svaki mjesec za moju tv pa sam morao aktivirati ovo od telemacha, hvala im kako god
MTV wrote: ↑01/09/2022 11:54
Cudime da BHT nije ponudio neku "zamjenu" kanala, A1 HR i T HT su ponudili.
Ne moze odmah ponuditi, jer su do juče sa ovima pregovarali.
To ne znači da neće biti ubačeno nešto novo uskoro.
oldtajmer wrote: ↑01/09/2022 12:57
shape of despair wrote: ↑01/09/2022 10:21
Moji roditelji su uvijek pratili taj N1. Sad kad vide da nema ima da odjave uslugu ekspresno. Znam dosta starijih osoba koje prate n1, sad kapak
Nije slucajno... ovaj mjesec treba da prate Hayat i TV Igman o SDA Beketu i Seki i da glasaju za SDA ubijeđeni da je još Alija=SDA
Još im je Fadli svima poklonio po 100 KM da imaju za uz kafu da prate MojaTV
_Reds_ wrote: ↑01/09/2022 13:03
Pa je li Telecom kupio utkamice fudbalske reprezentacije i dao je na BHRTV da svi mogu gledati, mogli su hladno da stave na onaj svoj kanal ?
Sjecamo se šta je radila UG, kad je ona kupila.
Jedino su ih uzeli malo kada je u pitanju SP u Kataru. BHT1 ima 46 tekmi, a MY TV ekskluzivno njih 18 (8 ''duplih'' u 3. kolu grupne faze i još 10 nekih).
Last edited by ACG on 01/09/2022 14:36, edited 1 time in total.
A zamisli da je telekom kada je kupio ove utakmice reprezentacija umjesto što je dao BHRTV-u , sve emitovao na svom kanalu, kao što su radili ovi delegati iz UM. A onda prodaš prava prenosa za taj svoj kanal za debele pare, i otvoriš novi kanal pa tamo prebaciš tekme. Tako su radili u UM da bi godinu dana poslije bilo kme.kme.kme izbacuje nas iz šeme kme.kme, zbog izbora kme.kme