Ovo za Kloppa i njegovo komentarisanje sudjenja i svadje na terenu je vec standardan talking point vec par godina. Meni je bukvalno juce prvi put tek zasmetalo, tj. povezao kockice.vaučer wrote: ↑01/09/2022 09:01Ne znam na koje kukanje se referiraš, no dobro, ne sumnjam da je nešto lajao protiv redovito odličnih engleskih sudija. Veći problem je očito Klopp koji kuka nego Howe koji je dao instrukcije ekipi da od prve minute kradu vrijeme. To je u duhu nogometa, to vrijedi gledati.jeza u ledja wrote: ↑01/09/2022 02:30 Ma daaj da je obrnuto bila bi navala ovdje sa LFC teme.
To je jedini razlog sto sam uopste i spomenuo. Plus Klopp koji me poceo nervirati sa kukanjem.
Daj molim te.
Edit - Sve što sam našao je da je Klopp komentirao nakon utakmice kako bi bilo fino da sudije ranije daju kartone za odugovlačenje i simuliranje. Kuknjava indeed.
A mislio sam i na vas ovdje na temi, u stvari prvog tebe koji cesto spominjes sudjenje ili generalno favorizovanje klubova koji nisu Liverpool. BIlo da je u pitanju sudjenje, bilo da su u pitanju regulacije FA i slicno.
Nebitno, ne da mi se vise o ovome.
A valjanje je normalna pojava u fudbalu od kad znam za sebe.