Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Anquilla
#37127 Re: Utakmice.
Bože sačuvaj, kakvi baksuzi
S jedne strane, izgubiš dva gola prednosti - to pokazuje mentalitet.
S druge strane, na poluvremenu se činilo da bi mogli i izgubiti.
S jedne strane, izgubiš dva gola prednosti - to pokazuje mentalitet.
S druge strane, na poluvremenu se činilo da bi mogli i izgubiti.
- East_side
#37129 Re: Utakmice.
Ja ne znam jesmo li mi ikad stigli 2 gola zaostatka u derbijima.
Oni evo već drugi ili treći put otkako ja pratim derbije.
Oni evo već drugi ili treći put otkako ja pratim derbije.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- vicious
#37131 Re: Utakmice.
Brate, je li zeljo ijednu sansu napravio, iz igre? Ja se ne sjecam, eto ako mozes ti navedi...Pitar sa Kariba wrote: ↑26/08/2022 22:07
Sta je bolan postavio?
Penal i genijalnost Ahmeta, de jos nesto navedi!
Edit:
Plus jos morali smo iz one kontre 3 na 1 zabiti treći kad Musa nije uspio ubaciti na Varešanovića
Last edited by vicious on 26/08/2022 22:11, edited 1 time in total.
-
Adobeg
#37132 Re: Utakmice.
Prospes sav trud i znoj, u drugom kako su odigrali,nemamo psihicku stabilizaciju gubimo 4 boda u dvije utakmice u zadnjim sekundama. 
- Pitarrr82
#37133 Re: Utakmice.
Postavio je on kurac moj, treba neko reci istinu da je ovo trener za seoskih ekipa a ne za nas!Pitar sa Kariba wrote: ↑26/08/2022 22:07
Sta je bolan postavio?
Penal i genijalnost Ahmeta, de jos nesto navedi!
Sta su pokazali?
Hoćemo li prestati mi kao navijači sa dizanjem pojedinaca nakon tekme, dvije u heroje, legende itd?
Dosta više...
- East_side
#37134 Re: Utakmice.
Još nakon Igmana pratim utakmice bez srkleta i nerviranja jer su već tada sjebali lijepu priču iz prva tri kola, popraćenu fantastičnom posjetom, atmosferom itd itd.
Sloboda i evo sad ovaj derbi je samo nastavak tog usranog niza. Nakon dva remija, vrijeme je za poraz?
Od ove sezone nemam više apsolutno nikakva očekivanja. Nek završe sedmi na tabeli, nek su živi i zdravi i nek se jebu svi redom!
Sloboda i evo sad ovaj derbi je samo nastavak tog usranog niza. Nakon dva remija, vrijeme je za poraz?
Od ove sezone nemam više apsolutno nikakva očekivanja. Nek završe sedmi na tabeli, nek su živi i zdravi i nek se jebu svi redom!
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#37135 Re: Utakmice.
Brate moj lijepi, nisu sanse napravili jer su kanta. Pa dali smo im 10 prekida oko 16 koje je njihovo jedino oruzje.
Nek' ostane boli me vise q, da Bog da se ja posuo pepelom ali ovo je nula sto mi igramo.
-
Anquilla
#37136 Re: Utakmice.
Koliko igrača nam se povrijedilo večeras, neće imati ko sljedeću igrati
-
guruguru95
#37137 Re: Utakmice.
Nakon prva tri kola čovjek bi pomislio da će se Sarajevo prošetati ligom. Naredna četiri kola - igra bez glave i repa, bez koncepcije i sistema. Pitanje je da li je ovaj Dudić pravi čovjek za klub takvog renomea.
- vicious
#37138 Re: Utakmice.
Ma nismo im mi dali nego govno Sehovic.Pitar sa Kariba wrote: ↑26/08/2022 22:19Brate moj lijepi, nisu sanse napravili jer su kanta. Pa dali smo im 10 prekida oko 16 koje je njihovo jedino oruzje.
Nek' ostane boli me vise q, da Bog da se ja posuo pepelom ali ovo je nula sto mi igramo.
Igrali smo s igracem manje, i primamo golove iz kornera i slobodnjaka. Kako za to kriviti trenera ako su individualne greske igraca?
Da se razumijemo, i mene je prvo poluvrijeme ispizdilo, nije mu prosla formacija, ali i to bi opet bilo puno bolje da su oni na terenu u nekoliko situacija ukljucili mozak. Drugo je bilo odlično, do 88. minute...
-
cmf
#37139 Re: Utakmice.
Kaze Fedja jedino smo ovako mogli primiti golove. Pa sta ste branili onda? Sta ste vjezbali? Ovo je gore nego 3:0 da je bilo. Ekipa nespremna. I u prvom dok je bilo 11 na 11 pravili glupe faulove, samo sto im igrac pobjegne.
Zivi zid? Gdje ce?
Varesanovic? Suljic? Da malo odmore. Carine loptu.
Zivi zid? Gdje ce?
Varesanovic? Suljic? Da malo odmore. Carine loptu.
-
mirza_15
#37140 Re: Utakmice.
Ma pustite čovjeka barem polusezonu. Šta vam je? Opet tjeramo trenera. I sljedećeg ćemo nako 2,3 loše tekme. Najmanje tri po sezoni... Nova ekipa, ima dobrih momenata, istrpiti i za polusezonu (ja bih ga čak pustio čitavu sezonu) vidjeti je li to to. Svakako, osim Zrinjskog, i nema nekih ekipa. Evropa je na početku bila cilj. Ako cilj ispuni sve ok. Ako ne ispuni, doviđenja, prijatno. Znam da su glave vruće, ali treba malo spustiti loptu.
- Pitarrr82
#37141 Re: Utakmice.
Ja od kako sam na ovom forumu nisam reagovao kao večeras ali mi je pun kurac svega...
Sami smo sebi krivi za sve i neka ga ostave kao trenera koliko hoće boli me kurac, ne sjećam se tekme da nisam proslavio naša dva gola jer sam imao neki jebeno osjećaj kad igraju kao karine...
Treba biti realan i reci da u većini tekmi na početku dok je išlo nije bilo igre ali je bilo želje, pritiska i to je prevagalo a sta se od tada promijenilo je druga priča...
Od ljubavi sa Dudicem nema nista ali dobro predsjedniku je kao što je rekao kad nam je svinjski uvalio 4 svakako i dobra reklama loša reklama samo neka se igra a to što smo vratili lika kojeg smo optuživali za talove, sto pojedinci imaju plate za ne povjerovati...
Druga priča smo mi kao navijači što su pojedincima nakon tekme, dvije igrači tipa Dal i slično idoli, legende itd...
Od sad lagano, ako može bez stresa pa kako bude...
Sami smo sebi krivi za sve i neka ga ostave kao trenera koliko hoće boli me kurac, ne sjećam se tekme da nisam proslavio naša dva gola jer sam imao neki jebeno osjećaj kad igraju kao karine...
Treba biti realan i reci da u većini tekmi na početku dok je išlo nije bilo igre ali je bilo želje, pritiska i to je prevagalo a sta se od tada promijenilo je druga priča...
Od ljubavi sa Dudicem nema nista ali dobro predsjedniku je kao što je rekao kad nam je svinjski uvalio 4 svakako i dobra reklama loša reklama samo neka se igra a to što smo vratili lika kojeg smo optuživali za talove, sto pojedinci imaju plate za ne povjerovati...
Druga priča smo mi kao navijači što su pojedincima nakon tekme, dvije igrači tipa Dal i slično idoli, legende itd...
Od sad lagano, ako može bez stresa pa kako bude...
-
Anquilla
#37142 Re: Utakmice.
A štete za Buljubašića 
Koji stručnjak je skontao da može nastaviti igrati?
Koji stručnjak je skontao da može nastaviti igrati?
- Logovan
#37143 Re: Utakmice.
Naše prvo poluvrijeme hahahahahahahahaha Strašno. Horor. Pa ništa nismo uradili, osim eto onog šuta Varešanovića.
Drugo smo se dobro postavili, izborili penal, pa zabili drugi i ne kontam kako onako dadoše njima loptu.
U zadnjoj sekundi primaš gol. A jebem ti....
Dudića ne tjerati, kao niti igrače. Ništa ne bi dobili. Sad da otjeramo trenera, onda hajde dovedi novog na zimu jer dobrog trenera nećeš naći sada. To bi bila najmanje tri trenera u sezoni.
Mislim dokle ovako. 
Drugo smo se dobro postavili, izborili penal, pa zabili drugi i ne kontam kako onako dadoše njima loptu.
Dudića ne tjerati, kao niti igrače. Ništa ne bi dobili. Sad da otjeramo trenera, onda hajde dovedi novog na zimu jer dobrog trenera nećeš naći sada. To bi bila najmanje tri trenera u sezoni.
-
Adobeg
-
Anquilla
#37145 Re: Utakmice.
Pišu da je vjerovatno slomio nogu.
Buljubašić je najvjerovatnije slomio fibulu, zbog čega je bio u velikim bolovima, a na kraju je stadion napustio u kolima Hitne pomoći.
- Dinostula
#37146 Re: Utakmice.
Treba da leti Hadzic i kompletan medicinski tim ko je proglasio Anicica 100% zdravim.Trenera ne dirati jer nema koristi.Imamo gomilu amatera a to ni Kloop ne bi poslozio.Logovan wrote: ↑26/08/2022 22:38 Naše prvo poluvrijeme hahahahahahahahaha Strašno. Horor. Pa ništa nismo uradili, osim eto onog šuta Varešanovića.
Drugo smo se dobro postavili, izborili penal, pa zabili drugi i ne kontam kako onako dadoše njima loptu.U zadnjoj sekundi primaš gol. A jebem ti....
Dudića ne tjerati, kao niti igrače. Ništa ne bi dobili. Sad da otjeramo trenera, onda hajde dovedi novog na zimu jer dobrog trenera nećeš naći sada. To bi bila najmanje tri trenera u sezoni.Mislim dokle ovako.
![]()
-
il dottore
#37147 Re: Utakmice.
Ova ekipa (igraci i trener) ako evropu izbori, proslaviti kao duplu krunu
- Blixen
#37148 Re: Utakmice.
Sve ludo
Čuj tjeraj Feđu
Šta onda?
Čuj tjeraj Feđu
Šta onda?
- Pitarrr82
#37149 Re: Utakmice.
A i ove povrede skoro svaku tekmu, ima li za to neko da odgovara?
- omega369
#37150 Re: Utakmice.
Nista, sve bi bilo isto
Hadzic i Fedja su sistemske fule
Hadzic i Fedja su sistemske fule