Ukrajina
-
Excel2
#107601 Re: Ukrajina
Cuj Lgbt lobi. Kakva glupost. agresija vs lgbt lobi
Mladen Maric je mala maca za ovog madnera. Nego guzis li sta madner, jer steta da te ovaj lobi uzme pod svoje?
Mladen Maric je mala maca za ovog madnera. Nego guzis li sta madner, jer steta da te ovaj lobi uzme pod svoje?
-
sumirprimus
-
sumirprimus
#107603 Re: Ukrajina
jebga ja sam nepopravljivi optimist,

moraju ih ngdje napast i poĆerat. jug je najveca sigurica.
moraju ih ngdje napast i poĆerat. jug je najveca sigurica.
-
sumirprimus
#107604 Re: Ukrajina
sta je ovo
-
sumirprimus
#107605 Re: Ukrajina
smrt i unistenje se siri dnjepropetrovsk regijom, tacno ovi orci samo znaju sirit smrt i unistenje
- GAU8
#107606 Re: Ukrajina
Scholtz je razocarenje decenije. Sramota
Merkel je za njih moralna gromada
Last edited by GAU8 on 26/08/2022 12:03, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#107607 Re: Ukrajina
spisak granatiranih i raketiranih mjesta
At Novopavlivka direction Russian army shelled Pavlivka, Novomykhailivka, Prechystivka, Vuhledar, Volodymyrivka, Velyka Novosilka, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
CommentsTell friends
2 hours agoSource
At Avdiivka direction Russian tanks and artillery shelled Nevelske, Vodiane, Netailove, Krasnohorivka, Novobakhmutivka, New York, Zalizne and Opytne, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
CommentsTell friends
2 hours agoSource
At Bakhmut direction Russian army shelled Bakhmut, Bakhmutske, Vesela Dolyna, Mayorsk, Zaitseve, Soledar, Bilohorivka, Yakovlivka. Near Soledar, Bakhmut and Kodema Russian units attempted to advance, but failed, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the mornin
At Kramatorsk direction Russian army shelled Ivano-Daryivka, Serebrianka, Tetianivka, Hryhorivka, Zvanivka and Rozdolivka, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
CommentsTell friends
2 hours agoSource
At Sloviansk direction Russian army shelled Nortsivka, Dmytrivka, Dolyna, Mazanivka and Bohorodychne, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
CommentsTell friends
2 hours agoSource
At Kharkiv direction Russian army shelled Kharkiv, Sosnivka, Dementiivka, Slatyne, Borschova, Peremoha, Ruski Tyshky, Rubizhne, Lebyazhe, Mospanove, Husarivka, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
At Pivdenny Buh direction Russian army shelled Mykolaiv, Oleksandrivka and 20 more settlements, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
CommentsTell friends
2 hours agoSource
At Zaporizhzhia direction Russian army shelled Velykomykhailivka, Huliaipilske, Malynivka, Bilohirya, Dorozhnianka, Charivne, Orikhiv, Mala Tokmachka, Shevchenko, Vremivka, Scherbaky, Novosilka, Poltavka and Novopil, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report

At Novopavlivka direction Russian army shelled Pavlivka, Novomykhailivka, Prechystivka, Vuhledar, Volodymyrivka, Velyka Novosilka, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
CommentsTell friends
2 hours agoSource
At Avdiivka direction Russian tanks and artillery shelled Nevelske, Vodiane, Netailove, Krasnohorivka, Novobakhmutivka, New York, Zalizne and Opytne, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
CommentsTell friends
2 hours agoSource
At Bakhmut direction Russian army shelled Bakhmut, Bakhmutske, Vesela Dolyna, Mayorsk, Zaitseve, Soledar, Bilohorivka, Yakovlivka. Near Soledar, Bakhmut and Kodema Russian units attempted to advance, but failed, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the mornin
At Kramatorsk direction Russian army shelled Ivano-Daryivka, Serebrianka, Tetianivka, Hryhorivka, Zvanivka and Rozdolivka, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
CommentsTell friends
2 hours agoSource
At Sloviansk direction Russian army shelled Nortsivka, Dmytrivka, Dolyna, Mazanivka and Bohorodychne, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
CommentsTell friends
2 hours agoSource
At Kharkiv direction Russian army shelled Kharkiv, Sosnivka, Dementiivka, Slatyne, Borschova, Peremoha, Ruski Tyshky, Rubizhne, Lebyazhe, Mospanove, Husarivka, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
At Pivdenny Buh direction Russian army shelled Mykolaiv, Oleksandrivka and 20 more settlements, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
CommentsTell friends
2 hours agoSource
At Zaporizhzhia direction Russian army shelled Velykomykhailivka, Huliaipilske, Malynivka, Bilohirya, Dorozhnianka, Charivne, Orikhiv, Mala Tokmachka, Shevchenko, Vremivka, Scherbaky, Novosilka, Poltavka and Novopil, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report
-
sumirprimus
#107608 Re: Ukrajina
posljedice himarsa, bivsi hotel donbas u luganjsku.
BREAKING: Russian military HQ in 'Hotel Donbas' in Russian-occupied Kadiivka, Luhansk region, hit by about 10 Ukrainian HIMARS missiles
There's not a lot left!
jos je hajdaj sergej dodao da su cca 200 orka ovde zijanili..
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#107610 Re: Ukrajina
Kad ja kaem kurva evropa, prodala nas, prodat ce ukrajince, odmah etiketiranje i foooanje. Ukrajina ce biti prodata radi komoditeta evropljanja.
- janje_
-
TomANDJerry
#107612 Re: Ukrajina
Mislim da su ljudi samo pametni i ne srljalju da stave 300.000 nespremnih mladica da bude topovsko meso ... vjerovatno pola-godine obuke, pa uvodjenje u pozadinu, pa tek onda na front.agent_zero wrote: ↑26/08/2022 10:54I ja tako mislim što se tiče ljudstva.EME91 wrote: ↑25/08/2022 22:21 Osim opreme meni se cini da Ukrajina ima najveci problem sa ljudstvom.
Pominje se neki milion vojnika, a realnost jeste da je to cifra od oko 150-200.000 max.
Atif Dudakovic je jednom rekao , " u Bihacu sam cak i macke mobilisao, sve sto sam mogao mobilisao sam ".
Ja to kod Ukrajinaca ne vidim . Jednostavno.
Jasno je da Ukrajina nema jednostavno snagu da krene u neka ofanzivna dejstva te da su i Himarsi i ostalo koristeno za iskljucivo zaustavljanje rasista.
Realnost je da su zaustavili napade, a za kontranapade im trebaju veterani --- medjutim oni sada drze linije fronta dok se ostali ne pripreme/obuce/materijalno osposobe.
- GAU8
#107613 Re: Ukrajina
Ona je nastavila nesto sto je zapoceto jos u veijeme sovjetskog saveza, ako cemo govoriti posteno...
- agent_zero
- agent_zero
#107615 Re: Ukrajina
Ako nije foluša za široke narodne mase, onda svaka čast ovom turčinu. To je pravi turčin
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#107616 Re: Ukrajina
Ukrajina ce biti spremna kada im anglosaksonski generali kazu da su spremni, ne prije.August je pri kraju, nema spomenute ofanzive, nesto sečeka.Pomjereno je iz nekog razloga znanom samo vrhu.Ukri su nabrijani za ofanzivu u redovima rusa sve vise dezerterstava i odbijanja poslusnosti.Jedinice se moraju rotirati na frontu inace dolazi do pucanja psihe i pada morala.Rusi imaju u tome vise problema od ukrajinaca.Motiv im je sta? Ves masina, wc solja.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#107617 Re: Ukrajina
Istocni Nijemci preuzeli vodjstvo ujedinjene Njemacke.
- agent_zero
#107618 Re: Ukrajina
To je kretenska kapitalistička njemačka sa svojim kretenom od kancelara i njegovom iditoskom strankom!
-
statixx
#107619 Re: Ukrajina
Jutros bio snimak bas na ovom djelu mosta.
- agent_zero
#107620 Re: Ukrajina
Ovdje je problem, kako je pisalo na prethodnom twitu, što izgleda niko nije zaplatio. Hebo srušenu zgradu.sumirprimus wrote: ↑26/08/2022 12:22posljedice himarsa, bivsi hotel donbas u luganjsku.SpoilerShow
BREAKING: Russian military HQ in 'Hotel Donbas' in Russian-occupied Kadiivka, Luhansk region, hit by about 10 Ukrainian HIMARS missiles
There's not a lot left!
jos je hajdaj sergej dodao da su cca 200 orka ovde zijanili..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#107621 Re: Ukrajina
Nemojte mi mandera dirat, nejebica je opaka bolešČura, udari u jezik, vid, mozak se trese.
- agent_zero
#107622 Re: Ukrajina
Nisam o tome govorio, nego o mobilisanom ljudstvu.TomANDJerry wrote: ↑26/08/2022 12:48Mislim da su ljudi samo pametni i ne srljalju da stave 300.000 nespremnih mladica da bude topovsko meso ... vjerovatno pola-godine obuke, pa uvodjenje u pozadinu, pa tek onda na front.
Realnost je da su zaustavili napade, a za kontranapade im trebaju veterani --- medjutim oni sada drze linije fronta dok se ostali ne pripreme/obuce/materijalno osposobe.
-
Honda Rajvosa
#107623 Re: Ukrajina
Evo agente zero kako mirno grade.... da zalistas samo posljednjih 12 stranica teme, nasao bi istih ovakvih snimaka u razlicitim periodima. cak je jedan bio i prosle ili pretprosle sedmice.... to je ono sto sam ja rekao, ciljano cekaju da dio naprave, a onda im sruse... igraju im se sa živcimaHonda Rajvosa wrote: ↑26/08/2022 11:46gdje mirno grade? nova kahovka, antonovski? pratis li ti da ih puste da izrade dio mosta, a onda ih zaspu svim i svacim. do sada je to bilo tako. Sumir i ostali koji prate temu mogu potvrditi.agent_zero wrote: ↑26/08/2022 11:40
Ja mislim da od tog zasad nema ništa. Jednostavno nisu ispunjeni uslovi za tako nešto.
Eno rusi u miru grade ponton u Hersonu.
- agent_zero
#107624 Re: Ukrajina
Ok, ali po nekim snimcima skoro pola pontona je već gotovo. A neko je jutros postavio snimak ruske tv ekipe kako snima reportažu o gradnji pontona, sve opušteno, kao u mirnodopsko vrijeme.Honda Rajvosa wrote: ↑26/08/2022 13:06Evo agente zero kako mirno grade.... da zalistas samo posljednjih 12 stranica teme, nasao bi istih ovakvih snimaka u razlicitim periodima. cak je jedan bio i prosle ili pretprosle sedmice.... to je ono sto sam ja rekao, ciljano cekaju da dio naprave, a onda im sruse... igraju im se sa živcimaHonda Rajvosa wrote: ↑26/08/2022 11:46
gdje mirno grade? nova kahovka, antonovski? pratis li ti da ih puste da izrade dio mosta, a onda ih zaspu svim i svacim. do sada je to bilo tako. Sumir i ostali koji prate temu mogu potvrditi.
SpoilerShow
Fazon je u tome što bih ja intimno dok god mi satelili/dronovi pokazuju da ima neko da nešto švrlja oko mosta, to neprestano držao pod paljbom
- apsidejzi
#107625 Re: Ukrajina
Istovremeno, to je dokaz da moramo navijati za Ukrajinu i veseliti se svakom njihovom uspjehu jer bi ovi supci sutra i nas pustili niz vodu zbog rusa i svojih profita. Dok Ukrajina drzi Rusiju na uzici, dotle su i snovi velike srbije umireni.agent_zero wrote: ↑26/08/2022 12:59To je kretenska kapitalistička njemačka sa svojim kretenom od kancelara i njegovom iditoskom strankom!![]()