Pa nece drotovi 25 dana gledati olx.ba oglase i facebook pijacu i grupe za prodaju u sarajevu i bihDead Man Walking wrote: ↑24/08/2022 03:47Black swan wrote: ↑22/08/2022 18:30 Niko te nece tuci bez razloga
Moras bas biti peh ko oni ljudi kojima meteor padne na imanje
Meni policija jos dozvoli da se parkiram nepropisno i tome slicno i vrate mi ukraden bajk uz moju istragu te mi pomognu da se rijesim dosadne babe preko telefonas ljudima treba fino
![]()
Jel ovo ko kad se “pogadjas” s gazdom kafane oko derneka, pa moje pice, njegova hrana. Cuj uz moju istragu.![]()
Znas li koliko me iscrpila ta istraga imao sam i 45 maraka racuna telefona jer sam i 10 dana bio na moru
Al su mi objasnili proceduru...
Ne govori se prodavacu da ti je to ukraden bajk
Nego dogovorite mjesto razmjene i dodjes s policajcem koji se bavi time i fino na licu mjesta uzmes bajk
Moram priznati da me istraga bas umorila...lopov je bio uposlenik sarajevo gasa koji ocitava mjerilo...a neko je zaboravio zatvoriti vrata podruma a bajk mi je bio vezan za stalazu koja se lako iscupa iz zida i slomije
3 godine je proalo doci ce jednom opet ne mogu mu njusku zaboraviti
Uz pomoc odvjetnika sam bajk vratio i naravno slika bicikla koje sam imao pa je to odvjetnik poslao policiji
Buduci da je prodavac bio maloljetnik a otac mu drzavni sluzbenik koji se uplasio za poso sve je bilo ubrzano
Ne znam sta se smijes znas kakav je osjecaj kad ti bajk koji koristis 12 godina ukradu