Fakat si upravuu..
Ova ekipa Kur i iva FCF i Baho prenosi.
E Baho na sta si spao da Estonce prenosis
Pa uopste nisi razumio sta je geralt napisao niti na sta sam se ja referirala.
Ah, moderacija. To što sam daltonista ne znači da me trebaš još i vrijeđati
Šteta. Bilo bi vise nego dobro,da su se Rusi stvarno povukli iz Tokmaka.
Kherson. Demoliranje konvoja sa vozilima i orcima u Brilevki. Zeljeznicka stanica. Pretovar orka na putu od Krima do Hersona. Nazovimo ga jama, posljednja stanica na kojoj vozovi čekaju na kolosjecima da prođu kroz Antonovski željeznički most. Ovaj voz se nije provukao.

hahahaha fakat ima onih koji nemaju u glavi nesto s cime da razmisljaju. Ovo u rangu dZecu nam bacaju lavovima, ili ukrajinci se dopinguju pa su postali super zvEri.jarobot wrote: ↑30/07/2022 17:09Jesu li ovo slučajno odabrali 11 sptembar .Čitalac wrote: ↑30/07/2022 16:45 Okupacione vlasti ubrzavaju pripremu referenduma u Hersonu. Danas je u velikoj sali tamošnjeg univerziteta održan skup „Mi smo sa Rusijom“ na kojem je učestvovalo više stotina „delegata“. Istaknuto je „pravo građana na samoopredeljenje“ i usvojena deklaracija „Ruski Herson“ koja „upućuje na budući razvoj regije“. Ruski mediji najavljuju da će referendumi o priključenju Rusiji istovremeno biti održani u Hersonu i Zaporožju 11. septembra.
Sad i oni napadi na kule u Njujorku malo tuknu na Rusiju
Kuda ce oni jos starije željezo imaju jbt... Jos ogranicene kolicinedrug_profi wrote: ↑31/07/2022 21:46 Ukratko, jebali su im nanu naninu...
Zato gori pod nogama i zato bi Svrbija da denacificira balkan ASAP.