Gdje su prije bile pare?
Kad te pitaju po cemu su bolji ovi od sda, samo im das peimjer porodilja. Domino efekat je vec krenuo.
Ajd shvatam glaso si za sda nametnula ti stranka zahiragica, glasas za baketa eto podsjeca te na aliju...ali stvarno znaci imas pravo glasa za koje se stoljecima borilo i ti taj glas poturku ili jos gore ovom levatu zvoni maricu
Sta znam ja neke veze sa politkom nemam tj nemam koristi od njih..mada sam vidio da su ovi i sda u pet deka sto se tice guranja svojih itd, al ne dotice me
Ne bih se slozio od koldze su makar podobni imali korist od ovog nema nikolaik1981 wrote: ↑28/07/2022 18:21 Dobro je sve dok se oni izmedju sebe kritikuju.. Treba se zabrinuti ako u toj koaliciji nastane jednoumlje uprkos nekim losim stvarima.. Ako ne mogu prevazici nesuglasice i naci rjesenje onda i ne trebaju da budu u koaliciji.. Pritisci i nesuglasice izmedju clanova koalicije, pa i pojedinacno unutar samih stranaka je sasvim ok.. Meni se to svidja..
Tana je zesca ubleha.. Lik nije za nacelnika uopce, ali i kao takav olicenje postenja za jednog Koldzu..
ima on samSpit_fire wrote: ↑28/07/2022 18:24Ne bih se slozio od koldze su makar podobni imali korist od ovog nema nikolaik1981 wrote: ↑28/07/2022 18:21 Dobro je sve dok se oni izmedju sebe kritikuju.. Treba se zabrinuti ako u toj koaliciji nastane jednoumlje uprkos nekim losim stvarima.. Ako ne mogu prevazici nesuglasice i naci rjesenje onda i ne trebaju da budu u koaliciji.. Pritisci i nesuglasice izmedju clanova koalicije, pa i pojedinacno unutar samih stranaka je sasvim ok.. Meni se to svidja..
Tana je zesca ubleha.. Lik nije za nacelnika uopce, ali i kao takav olicenje postenja za jednog Koldzu..![]()

mega_mashcine wrote: ↑28/07/2022 16:13 Idemo dnevna doza komentara sa društvenih mreža na rad ove vlade, "Nisam za SDA, ali...".
Vlada KS sa 200 KM subvencionira zakup stana ili kuće mladima
-Ne treba mi sadaka.. Toliko bi dao prosjaku. - sadaka vakcine, sadaka autobusi...
-Fortina sadaka za mlade, e baš se susramljivac pretrgo!!! - forto sakom i kapom dao otkako je premijer
-Ma može sve pred izbore, a do sad sto ste kirije mladi placali, halalite. Forto zaboravio…
-Dajte ljudima normalne uvjete i posao normalan da se moze od svoje plate zivjeti a ne da mi moze samo za rezija i zvaka bit - delic u privredu gurno para sto sda u drzavu nije za 30god
-Jel ovo pred izborni mamac, od Gavrila iz buđeta u korist Nipadije,dajte im na duži period hijene jedne!
-Jao, jao puno vam je 6. Izbori su za dva mjeseca.
-Kupovina glasova
-Taman za džogera i to onog običnog, ne na paru da čisti.
-Ne mogu frižider napuniti
-Ćuj, ili vanbračnoj zajednici, znaći i pederluke ćete finansirat.Samo iz temelja...
-Ja stvarno ne znam čemu je smisao djeliti novac poreznih obveznika 'onako'... Te daj im stan, te kiriju, šta je slijedeće . ..bingo vaučer možda ... Radi li ko i čije su ovo pare pa da ih ovako raspoređujete.. na svijetu nigdje nema da mladost od prva dana predstavlja 'socijalu' - igra forto bingo pa zavrti
-Zaista ovom vladinom sadakisanju se KONAČNO MORA stati kraj tj zastaviti.. - ponavljam se! Ovo je sve samo ne sadaka
PRVO to je novac njihovih roditelja koje vladajuči klepaju proizvodeći vještačku inflaciju.. Znači vlada ništa ne daje roditeljima već od istih otima i vraća djelu, podnih i njihovih mladih..
DRUGO da primitivci iz vlade išta u životu su naučili stvoriti, zaraditi novac bi se uložio u obrte pa neka mladi sami zarade svoj novac umjesto da ih se uči od pelena na sadaku, dresuru, poslušnost "big brotheru".. - opet ljudi gurnuli para u privredu vise nego sda za 30 godina i ono kaze ljudima gdje pola vlade iz realnog sektora doslo za razliku od zahirsgica, devica...
-Za genetski predodređene i djecu partijskog kadra mora s'e donjet i podjelit što prije ide oktobar a bog zna šta če bit u oktobru - maloje reci da su retardirani
-Ponovo u KS . Kao da drugi kantona nema. - prekucali koliko su glupii smijesni
-A zar vam nije jednostavnije da povećate plate i da sami placamo - povecane plate u kantonu vec par puta i sad opet ide povecanje kantonalnom budzetu.
Haha,vidi algi, samo što se nije formiralo jezero.tramvajtrojka wrote: ↑28/07/2022 18:37
mandic se bruka kao niko ovo je fontana u njegovoj nadležnosti kod ganiceve vile nije sposoban fontanu da ocisti a ne sta vise i komplikovanije kao rekonstrukcija trotoara od predsjedništva do SCCa
Kad ne daju pare: sve lopovi sebi pokradošemega_mashcine wrote: ↑28/07/2022 16:13 Idemo dnevna doza komentara sa društvenih mreža na rad ove vlade, "Nisam za SDA, ali...".
Vlada KS sa 200 KM subvencionira zakup stana ili kuće mladima
-Ne treba mi sadaka.. Toliko bi dao prosjaku.
-Fortina sadaka za mlade, e baš se susramljivac pretrgo!!!
-Ma može sve pred izbore, a do sad sto ste kirije mladi placali, halalite. Forto zaboravio…
-Dajte ljudima normalne uvjete i posao normalan da se moze od svoje plate zivjeti a ne da mi moze samo za rezija i zvaka bit
-Jel ovo pred izborni mamac, od Gavrila iz buđeta u korist Nipadije,dajte im na duži period hijene jedne!
-Jao, jao puno vam je 6. Izbori su za dva mjeseca.
-Kupovina glasova
-Taman za džogera i to onog običnog, ne na paru da čisti.
-Ne mogu frižider napuniti
-Ćuj, ili vanbračnoj zajednici, znaći i pederluke ćete finansirat.Samo iz temelja...
-Ja stvarno ne znam čemu je smisao djeliti novac poreznih obveznika 'onako'... Te daj im stan, te kiriju, šta je slijedeće . ..bingo vaučer možda ... Radi li ko i čije su ovo pare pa da ih ovako raspoređujete.. na svijetu nigdje nema da mladost od prva dana predstavlja 'socijalu'
-Zaista ovom vladinom sadakisanju se KONAČNO MORA stati kraj tj zastaviti..
PRVO to je novac njihovih roditelja koje vladajuči klepaju proizvodeći vještačku inflaciju.. Znači vlada ništa ne daje roditeljima već od istih otima i vraća djelu, podnih i njihovih mladih..
DRUGO da primitivci iz vlade išta u životu su naučili stvoriti, zaraditi novac bi se uložio u obrte pa neka mladi sami zarade svoj novac umjesto da ih se uči od pelena na sadaku, dresuru, poslušnost "big brotheru"..
-Za genetski predodređene i djecu partijskog kadra mora s'e donjet i podjelit što prije ide oktobar a bog zna šta če bit u oktobru
-Ponovo u KS . Kao da drugi kantona nema.
-A zar vam nije jednostavnije da povećate plate i da sami placamo
Ma, da se ne lažemo, znamo dva osnovna razloga zašto je pobjedio.tramvajtrojka wrote: ↑28/07/2022 18:37mandic se bruka kao niko ovo je fontana u njegovoj nadležnosti kod ganiceve vile nije sposoban fontanu da ocisti a ne sta vise i komplikovanije kao rekonstrukcija trotoara od predsjedništva do SCCa
made_in_sarajevo wrote: ↑28/07/2022 20:17 Sto je sda poletila da pokusa ispasti pametna![]()
logicno da trojka nije koalicija, koalicija po sda je kad svi klimaju glavom kd bake prica i kad zajedno pricaju bake i covic. Sad ce vas zahiragic robotima napasti
Slazem se
To šta se depava u Centru pokazuje šta će se desiti nakon izbora.agnostic_front wrote: ↑28/07/2022 21:01Slazem se
Mada mislim da ovo nije mjesto, odnosno tema, za pricu o opstinskom nivou. Ali svakako se nadam da ce se ova dvojica ili uozbiljiti, ili nek stranke traze druge kandidate na sljedecim izborima.
Nesto konkretno se desava (nisam danas pratio sta je bilo oko AFH) ili mislis da od pocetka mandata NiP podmece? To je njihov problem na opstinskom nivou, ne vidim ta desavanja na kantonalnom nivou.Hakiz wrote: ↑28/07/2022 21:05To šta se depava u Centru pokazuje šta će se desiti nakon izbora.agnostic_front wrote: ↑28/07/2022 21:01
Slazem se
Mada mislim da ovo nije mjesto, odnosno tema, za pricu o opstinskom nivou. Ali svakako se nadam da ce se ova dvojica ili uozbiljiti, ili nek stranke traze druge kandidate na sljedecim izborima.
NiP hoće silom u opštini da ugura svog čovjeka, šta li će tek raditi kada plijen budu federalne firme i institucije...
Opštinski nivo je simptom bolesti. Ako ne sukoba vrhova stranaka, onda su problem lični interesi ljudi na nižim nivoima.agnostic_front wrote: ↑28/07/2022 21:08Nesto konkretno se desava (nisam danas pratio sta je bilo oko AFH) ili mislis da od pocetka mandata NiP podmece? To je njihov problem na opstinskom nivou, ne vidim ta desavanja na kantonalnom nivou.
Pa to se k'o od šale rješi u jednom potezu.Hakiz wrote: ↑28/07/2022 21:21Opštinski nivo je simptom bolesti. Ako ne sukoba vrhova stranaka, onda su problem lični interesi ljudi na nižim nivoima.agnostic_front wrote: ↑28/07/2022 21:08
Nesto konkretno se desava (nisam danas pratio sta je bilo oko AFH) ili mislis da od pocetka mandata NiP podmece? To je njihov problem na opstinskom nivou, ne vidim ta desavanja na kantonalnom nivou.
A to je pitanje stranačke discipline. Ako vrh ne smiri junoše, onda je u pitanju sukob samih stranaka koji se potiskuje. Dok ne eksplodira.
Ako je trojka stvorena samo da skine SDA i kada ga skine posvađaće se između sebe, ne piše nam se dobro. Onda se 2026. vraća SDA. A pitanje je da li će tada više iko vjerovati da neko može promijeniti nešto ovdje. Onda je za vijeke vjekova gotovo.