Druze oni su tebi namjenili tu sudbinu.saimidin wrote: ↑27/07/2022 16:47Da nemam djecu I ja bi nek odma pocneDaft Haruki wrote: ↑27/07/2022 16:37 Daj nemojte vise srat. Otkud SDA na vlasti 30godina,Cova i Dodo sami se izglasali.
Druze narod je kriv sto nema digniteta i proda se za platu i topli na budetskoj sisi. Odma pricu promjeni i svake dvije god od straha da ne izgubi poso glasa za ta govna. Sve su to misevi mali od profesora,ucitelja ,policije,drzavnih preduzeca. Sve je to mreza glasaca koja odrzaje vladajucu hobotnicu.
Dajte nemojte druge kriviti. Sebe krivite sto ste prodane duse.
Kriv ovaj,kriv onaj. Sto ne mogu ove price vise.
Suti i trpi,ne talasaj,ne protestvuj moze neko nesto reci.
Mali misevi smo postali.
Pogledajte se malo u ogledalo.
Tacno bi volio da se zapuca vise mi se smucio ovaj Bosanski podanicki sindrom
Ali ovako potpisujem sve osim toga
A rokanje ce poceti, to je samo pitanje vremena I vanjskopolitickih okolnosti, tj kada sr I hr procijene skupa ili odvojeno da ce proci bez vecih posljedica
Uvjek je dobro imati jednu drzavu na prikrajku gdje kad ti je sranje u drzavi lagano izazoves sukob.
Niko ovde ne konta vikinski mentalitet i njihovu igru.Politika je kurva i gazi preko drzava kad im je podobno.
Ja samo konstatiram Bosanski podaniscki sindrom kako sam ga nazvao. Al ljude boli k. da prostis sto je prodana dusa i beskicmenjak.
To mu je u opisu posla. Samo ljudi nece da se u ogledalo pogledaju. Kao da su utrtali od straha za egzistenciju ili rata ili da ne izgubi sta ima,ili su jebeno glupi ili premekani.
Era licemjera .