Ne izbjegavam.Login77777 wrote: ↑11/07/2022 08:27@Novak20Login77777 wrote: ↑10/07/2022 21:25
Pusti to. Nego te pitam zasto ne branis svoj narod koji je diskriminiran po sadasnjem IZ. A branis Hrvate koji nisu diskriminirani.
Vec drugi put zaobilazis pitanje.
Novace zasto izbjegavas odgovor?![]()
Moj narod su svi ljudi u BiH ako mi vjeruješ. Nisam podlegao histeriji '90.-ih, imao sam ratni raspored u R BiH, doprinosio pošteno i koliko sam mogao. Stoički sa obitelji trpio provokacije, šikaniranja i mobinge na poslu zbog etikete komunjare. Dok mi se 2011. nisu otvorile oči i dok mi se nije zgadio ovaj produžetak rata nakon rata kada sam vidio da u BiH nema "građanske" politike koja ne radi u interesu jednog od tri naroda protiv interesa druga dva.
Iz tog razloga navijam da nacionalisti što prije završe posao koji su počeli prije trideset godina, pa da se razbiju ambicije i iluzije o bilo čijoj dominaciji u BiH. Ako nema dovoljno jakog interesa i dogovora u ovom prisilnom političkom braku, on će jednog dana da pukne. Ako ima interesa i dogovora, on će prestati da troši energiju društva, naše živote i živote naše djece.
Meni je u interesu da ovakvo stanje kakvo je danas traje što kraće.
Tek tada će se ozbiljno pričati o životnim temama, o stvarnoj zaštiti manjina, o pravu i pravnoj državi i normalnom životu ljudi koji ne žive od politike.
Možda nisam u pravu ali to je moje mišljenje koje treba poštovati kao što ja poštujem tuđa.