trkace...
asics gel kayano 27
Moderator: anex
Imaš u deichmann-u i DM-u kupiti ovo čudosev7n wrote: ↑01/07/2022 12:49 Da li postoji kakav fix za onaj unutrašnji dio patike što bude iznad pete, na sve jednim patikama što sam imao prvo mi se taj dio zgulio
slika informativnog sadržaja![]()
Kontam da je do toga što mi se ne da uvijek vezat patike, pa ih samo nazujem, i sa vremenom taj dio se zguli. Sad trenutno koristim obuvač pa nadam se da će duže da potraju, ali bi volio i da nađem kakvo riješenje da se popravi taj dio, jer imam 2-3 para patika na kojima se samo taj dio zgulio, a sve ostalo je super.

Nešto mi "ne leže" ovi ZX modeli, mada mi se u zadnje vrijeme pomalo i počinju sviđati.
Hvala, još bolje nego da naručivam online, vjv je jefitnije u trgovinitravar wrote: ↑05/07/2022 14:33Imaš u deichmann-u i DM-u kupiti ovo čudosev7n wrote: ↑01/07/2022 12:49SpoilerShowDa li postoji kakav fix za onaj unutrašnji dio patike što bude iznad pete, na sve jednim patikama što sam imao prvo mi se taj dio zgulio
slika informativnog sadržaja![]()
Kontam da je do toga što mi se ne da uvijek vezat patike, pa ih samo nazujem, i sa vremenom taj dio se zguli. Sad trenutno koristim obuvač pa nadam se da će duže da potraju, ali bi volio i da nađem kakvo riješenje da se popravi taj dio, jer imam 2-3 para patika na kojima se samo taj dio zgulio, a sve ostalo je super.
Ja sebi obavezno moram staviti jer se i kod mene prvo podere taj dio.
Ni ja još nisam imao superstar, nije da mi se ne sviđaju jednostavno ih ima previše jbg. ZX još od srednje mi je top, problem je dostupnost modela kod nas, svede se 1 ili 2 modela. N sport ih je nekad nabavljao.

Dizajnerski su mi ok, i bile su na listi želja dok ih nisam probao. Malo udobnije od starki....a to u moju kuću više neće.
i meni asics nisu nesto udobne, kontam hajde mozda mi je do stopala, ali dobro je da nisam jedinikonektovan wrote: ↑07/07/2022 22:15Dizajnerski su mi ok, i bile su na listi želja dok ih nisam probao. Malo udobnije od starki....a to u moju kuću više neće.![]()
Posao ti trčanje???Lajavikrelac wrote: ↑16/07/2022 17:46 Dobro nisu baš opanci oputnjaci ko starke, al nisu kao Gel serija. Imam Gel Kayano 25 derem ih na poslu, em udobne, em izdržljive.
Uzeo ove i crne.. preudobne tene ja nezz sta si ti probavaokonektovan wrote: ↑07/07/2022 22:15Dizajnerski su mi ok, i bile su na listi želja dok ih nisam probao. Malo udobnije od starki....a to u moju kuću više neće.![]()
Jesu lagane,..ali udobne nisu, jedino ako si iz opsnaka uletio u njih, možda jesuAdnan55 wrote: ↑17/07/2022 00:21Uzeo ove i crne.. preudobne tene ja nezz sta si ti probavaokonektovan wrote: ↑07/07/2022 22:15
Dizajnerski su mi ok, i bile su na listi želja dok ih nisam probao. Malo udobnije od starki....a to u moju kuću više neće.![]()
![]()
Buraz tebe je sramota i papuce nositi vjerovatno imas krompire na nogama hahahahahkonektovan wrote: ↑17/07/2022 08:38Jesu lagane,..ali udobne nisu, jedino ako si iz opsnaka uletio u njih, možda jesu![]()