Kakve su ove new balance za nosit ?
Razmišljam da uzmem njih i Nike Venture Runner.
Moderator: anex
Kakve su ove new balance za nosit ?
Mene bi bilo stid ovo objavit i oglašavat istim imenom kao originalni model, al džaba, pun IG, FB i Olx ovakvih stranica/oglasa.tramvajtrojka wrote: ↑27/06/2022 23:40konektovan wrote: ↑27/06/2022 23:35 Je li neko kupovao sa boomy sport (na instagramu) profil..
Imaju u ponudi baš interesantne modele...
fejk i to najlosiji moguci gledaj off white jordanki ko da ih je moja nana od 86 godina šila![]()
![]()
![]()
bjezi od ovoga kao djavo od krsta bolje pare baciti u miljacku nego ovim lopovima
Zelene su kriza. Ostale su dobre, osim onih nike crnih.
To je manji problem. Mislio sam na njihov glavni adut djon od bost pjene.eltroxin wrote: ↑30/06/2022 00:22Supernova su poznate po tome da imaju slabe pertle, tako da su vremenom sigurno jos vise izgubile na steznoj sili. Prvo to servisiraj. I obavezno podmazi rupice za pertle.korisnicki wrote: ↑29/06/2022 19:13 Pri čišćenju podruma, otkrih ostavljene ne korištene tenisice kupljene 2017.g. na koje sam zaboravio. Adidas Supernova model valjda iz 2017.godine.
Utječe li starost novih tenisica na perfomanse?
Izuzetno lagane,..preudobne, jedino ne znam da li ti estetski odgovaraju. Čovjek može u njima cijeli dan biti, bez ikakvih problema. Venture je isto ok..Operativac11 wrote: ↑30/06/2022 14:23Kakve su ove new balance za nosit ?
Razmišljam da uzmem njih i Nike Venture Runner.
Ne znam je li SNKRS dostupan u BiH. Mislim da nije s obzirom da mnogo toga kod nas nije dostupno. Ne zivim u BiH.
Ja. Ovisno iz koje perspektive gledas. Ja bih recimo samo one crne Nike obuo.

Eto vidis. Sta covjek sve cini zbog tenisica.tramvajtrojka wrote: ↑30/06/2022 23:31
naravno da nije ja familiju u Deutschlandu natjerao da instalira app na tri moba da ucestvujem u rafflima![]()
Predaj se srcetramvajtrojka wrote: ↑30/06/2022 23:31
naravno da nije ja familiju u Deutschlandu natjerao da instalira app na tri moba da ucestvujem u rafflima![]()
Samo Adidas.
Ja kao veliki fan adidasa,...trenutno nemam ništa od njihA.

Odeš kod obućara i sredi ti to oštećenje..sev7n wrote: ↑01/07/2022 12:49 Da li postoji kakav fix za onaj unutrašnji dio patike što bude iznad pete, na sve jednim patikama što sam imao prvo mi se taj dio zgulio
slika informativnog sadržaja![]()
Kontam da je do toga što mi se ne da uvijek vezat patike, pa ih samo nazujem, i sa vremenom taj dio se zguli. Sad trenutno koristim obuvač pa nadam se da će duže da potraju, ali bi volio i da nađem kakvo riješenje da se popravi taj dio, jer imam 2-3 para patika na kojima se samo taj dio zgulio, a sve ostalo je super.