Vjwrujem da je prav zdrav.zijancer wrote: ↑21/06/2022 11:06Izgleda da ne smije.denden wrote: ↑20/06/2022 17:44 Murizovci, vi ste nas godinama uvjeravali da je tačna teorija u ukradenom satu, ubistvu Dženana oko 21:40-45, podmetanju saobraćajke od 21:45 do 22:40 u sklopu galaktičke zavjere sa više desetina zavjerenika.
Mi nemurizovci smo tu vašu nedorečenu verziju argumentima ismijavali kao besmislenu teoriju zavjere, a vi ste nas vrijeđali na razne načine, iako se niste usuđivali da sa tajmingom opišete precizan tok događaja koji ne bi bio besmislen niti suprotan zakonima fizike.
Neki dan je td majka, vaš vođa na temi, potvrdila da ste sve ove godine prosipali ublehu i da se događaj odigrao oko 22:30, odnosno onako kako smo mi i tvrdili i da ste bili u krivu u vezi ukradenog sata, tj. napada oko sat vremena ranije i podmetanja saobraćajke u toku narednog sata. Žargonski, morali ste polizati šve što ste godinama pljuvali.![]()
Ima li neko od vas ko bi se usudio, imao hrabrosti i karaktera, da sad iznese, valjda lakšu i jednostavniju za objasniti, vašu novu teoriju, po kojoj se događaj odigrava oko 22:30, a ne 21:40.
Mnogo puta sam to tražio od vas, ali ste se zavukli u mišije rupe. Vjerujete do daske, a ne znate u šta, ne možete objasniti sebi, a kako biste nama drugima.![]()
Dakle, šta se desilo?
Jesu li Ljubo i kombi bili na licu mjesta?
Otkud krhotine žmigavca T4VW kombija, godište 90-96 koje se po linijama prsnuća podudaraju sa onim sa njegovog kombija iz Bekrijine bašte?
Šta je sa "bordo kombijem"?
Je li on i dalje u igri nakon što ste odbacili svoju višegodišnju verziju "pretučeni su na drugom mjestu, izbačeni iz kombija pred Casa Grande"?
Ima li iko da smije napisati u šta vjeruje?

Kad je j3dan sud reko istinu svaki drugi ce potvrdi. Covhek 1/1.