Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

bitangeIprinceze

#30576 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by bitangeIprinceze »

zijancer wrote: 21/06/2022 11:06
denden wrote: 20/06/2022 17:44 Murizovci, vi ste nas godinama uvjeravali da je tačna teorija u ukradenom satu, ubistvu Dženana oko 21:40-45, podmetanju saobraćajke od 21:45 do 22:40 u sklopu galaktičke zavjere sa više desetina zavjerenika.

Mi nemurizovci smo tu vašu nedorečenu verziju argumentima ismijavali kao besmislenu teoriju zavjere, a vi ste nas vrijeđali na razne načine, iako se niste usuđivali da sa tajmingom opišete precizan tok događaja koji ne bi bio besmislen niti suprotan zakonima fizike.

Neki dan je td majka, vaš vođa na temi, potvrdila da ste sve ove godine prosipali ublehu i da se događaj odigrao oko 22:30, odnosno onako kako smo mi i tvrdili i da ste bili u krivu u vezi ukradenog sata, tj. napada oko sat vremena ranije i podmetanja saobraćajke u toku narednog sata. Žargonski, morali ste polizati šve što ste godinama pljuvali. :izet:

Ima li neko od vas ko bi se usudio, imao hrabrosti i karaktera, da sad iznese, valjda lakšu i jednostavniju za objasniti, vašu novu teoriju, po kojoj se događaj odigrava oko 22:30, a ne 21:40.

Mnogo puta sam to tražio od vas, ali ste se zavukli u mišije rupe. Vjerujete do daske, a ne znate u šta, ne možete objasniti sebi, a kako biste nama drugima. :-)

Dakle, šta se desilo?

Jesu li Ljubo i kombi bili na licu mjesta?

Otkud krhotine žmigavca T4VW kombija, godište 90-96 koje se po linijama prsnuća podudaraju sa onim sa njegovog kombija iz Bekrijine bašte?

Šta je sa "bordo kombijem"?

Je li on i dalje u igri nakon što ste odbacili svoju višegodišnju verziju "pretučeni su na drugom mjestu, izbačeni iz kombija pred Casa Grande"?

Ima li iko da smije napisati u šta vjeruje?
Izgleda da ne smije.
Vjwrujem da je prav zdrav. :thumbup: Ne znam kome sta nije jasno. Samo nemojte reci stara infirmacija, 1-6 god, random. :D
Image
Kad je j3dan sud reko istinu svaki drugi ce potvrdi. Covhek 1/1.
kvinoja

#30577 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by kvinoja »

uglavnomja wrote: 21/06/2022 11:59
samo ovakav stav nije pravo ni pravna drzava (parafraziram jedan stari post sa teme) : treba osuditi budnju za ubistvo, nema veze sto nije ubica niti ima ista sa ubistvom, nego zato sto je budnjo i sto ima drugih stvari za koje ga treba osuditi
Niko to ne kaze osim tebe. A ako u postavljenim (pogotovo boldiranim dijelovima) člancima ne vidite ili ne smijete da vidite analogiju sa ovim slučajem, to je vaš problem.
GAU8

#30578 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by GAU8 »

tranquil wrote: 21/06/2022 11:55
GAU8 wrote: 21/06/2022 11:54

Izgleda da su jedini nedodirljivi u ovom slučaju upravo Seferovići
Po tvom mišljenju, gdje su Seferovići na piramidi zavjere, ispod, ili ako su nedodirljivi, čak iznad Fahre?

Skontao sam otprilike teoriju koju furate, samo mi još treba par detalja da stvorim kompletnu sliku.
Evo odgovorit cu iole ozbiljno, jer se i ti trudis da budes ozbiljan.
Ja ne raspolazem sa mnogim informacijama vezanim za ovaj slucaj, tako da ne mogu pouzdano tvrditi bilo sta.
Sve sto iznosim je moje misljenje koje se formiralo na ovoj temi, te iz medija.

Ne tvrdim da postoji bilo kakva zavjera, vec se radi o hrpi oportunista koji mahom traze vlastitu korist.

Znam da Fahraon voli da unosi dezinformacije i destabilizaciju, i da nije dosao sebi jos otkako je proveo onih par dana u hapsu...
Takodjer smatram da Ifet cvjeta na ovom slucaju i zasto da ne tjera dok god moze.
Muriz ima svoju satisfakciju gdje zeli da ogorcenost iskali na cjelokupnom sistemu.

Nema nikakve dogovorene ili smisljene zavjere sa te strane.

Cinjenica da nema Seferovica mi nije najjasnija. Da li su se pokazali kao nepouzdani svjedoci? Da li su nepouzdani svjedoci samo zato jer su Romi?
To i slicna pitanja...
Ja licno vjerujem da imaju neke veze sa dogadjajima kobne noci.
Ali ako neko dokaze drugacije, i ponudi uvjerljive dokaze, nije problem ni to prihvatiti.
uglavnomja

#30579 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

tranquil wrote: 21/06/2022 11:53
GAU8 wrote: 21/06/2022 11:37

FaHraon je definitivno neuracunljiv lik...
:lol:

Nikada nisam imao niti jednu lijepu riječ za njega.

Jedino za šta ga nikada nisam optužio je da sjedi na vrhu piramide zavjere koja uključuje haman stotine drugih osoba: druge političare, čak iz drugih stranaka i entiteta, članove komisija koje su pravile izvještaje o neregularnosti na slučaju, suce i druge osobe iz sudstva, i to iz nekoliko različitih institucija na različitim nivoima, razne policajce, advokate, novinare, informatičke forenzičare, privatna lica - zainteresovane strane iz slučaja i njihove porodice, razne Rome i njihove porodice...

Ali pošto je definitivno neuračunljiv lik, možda je fakat sve to organizovao i orkestrirao.
jedan pametan covjek je rekao: informacija je moc

a fahro je pun informacija, nezamislivih, u centru je svih dogadjanaja od 92.
zna svaku mucku, podvalu, laz, kradju, gadost, podlu igru, otimacinu, najestaljku ... i politicara i pravosudnih i svih ostalih igraca koji su preko politike dosli na vlast

veci manipulator i pametniji od ifeta, arsenalom informacija i jos avazom da bljuje te informacije 24/7, uglavnom prepravljene, sa ubaceni dijelovima (sve ovo sto sad rade sa memicima, samo obrnuyim smjerom)
ovo su radili tihicu godinam, silajdzicu, o opozciji da ne pricam

samo je jedna konstanta nedodirljiva, veci lopov i manipulator cak i od fahre - reis, onaj sto je vodao aliju, ne ovaj sadasnji

ps - kako je taj mali fahro zauzep gotovo sva direktorska mjesta ju u ks?
kako ih trojka smjenjuje ili proziva - tako samo pise sbb
denden

#30580 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

GAU8 wrote: 21/06/2022 12:07 Ne tvrdim da postoji bilo kakva zavjera, vec se radi o hrpi oportunista koji mahom traze vlastitu korist.
:thumbup:

Upravo to. Lešinari. "Poguram ja tebi onim sto mogu ovo tvoje, a ti meni poguraj resursima kojim ti raspolazes ovo moje".

Ko je koga gurao i kojim resursima je ko raspolagao su cinjenice.
bitangeIprinceze

#30581 Re: Slučaj Dženan Memić

:lol: :lol: :lol:
GAU8

#30582 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by GAU8 »

bitangeIprinceze wrote: 21/06/2022 12:32 :lol: :lol: :lol:
Ooooo koga to moje oci vide :lol: :lol: :lol: Bas jucer pitam sta je s tobom, i odmah se ukaza..
denden

#30583 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

zijancer wrote: 21/06/2022 11:06
denden wrote: 20/06/2022 17:44 Murizovci, vi ste nas godinama uvjeravali da je tačna teorija u ukradenom satu, ubistvu Dženana oko 21:40-45, podmetanju saobraćajke od 21:45 do 22:40 u sklopu galaktičke zavjere sa više desetina zavjerenika.

Mi nemurizovci smo tu vašu nedorečenu verziju argumentima ismijavali kao besmislenu teoriju zavjere, a vi ste nas vrijeđali na razne načine, iako se niste usuđivali da sa tajmingom opišete precizan tok događaja koji ne bi bio besmislen niti suprotan zakonima fizike.

Neki dan je td majka, vaš vođa na temi, potvrdila da ste sve ove godine prosipali ublehu i da se događaj odigrao oko 22:30, odnosno onako kako smo mi i tvrdili i da ste bili u krivu u vezi ukradenog sata, tj. napada oko sat vremena ranije i podmetanja saobraćajke u toku narednog sata. Žargonski, morali ste polizati šve što ste godinama pljuvali. :izet:

Ima li neko od vas ko bi se usudio, imao hrabrosti i karaktera, da sad iznese, valjda lakšu i jednostavniju za objasniti, vašu novu teoriju, po kojoj se događaj odigrava oko 22:30, a ne 21:40.

Mnogo puta sam to tražio od vas, ali ste se zavukli u mišije rupe. Vjerujete do daske, a ne znate u šta, ne možete objasniti sebi, a kako biste nama drugima. :-)

Dakle, šta se desilo?

Jesu li Ljubo i kombi bili na licu mjesta?

Otkud krhotine žmigavca T4VW kombija, godište 90-96 koje se po linijama prsnuća podudaraju sa onim sa njegovog kombija iz Bekrijine bašte?

Šta je sa "bordo kombijem"?

Je li on i dalje u igri nakon što ste odbacili svoju višegodišnju verziju "pretučeni su na drugom mjestu, izbačeni iz kombija pred Casa Grande"?

Ima li iko da smije napisati u šta vjeruje?
Izgleda da ne smije.
Zavjera od 100 + ljudi i mišija rupa kao temelj za moralne i intelektualne tirade :lol:
bitangeIprinceze

#30584 Re: Slučaj Dženan Memić

kakotakonikako wrote: 01/06/2022 14:38
ovo_malo_duse wrote: 01/06/2022 14:21 Tik- Tak, Tik-Tak, Tik - Tak
Bum ....

:bih:
Tik- Tak, Tik-Tak, Tik - Tak ...... buuuummmmm :run:
Pravda za Dzenana :bih: :bih: :bih:
denden

#30585 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

td_maajka wrote: 21/06/2022 11:57
Ali, ako ces mi tvrditi da ti je u pogledu ubistva 21-godisnjeg mladica, gdje jasan MO famElije Budnjo vristi na sav glas, bitnije da „istrazim“ kako je ovaj dosao do famoznih hotela, onda ces mi morati objasniti - zasto?
Stani, stani, je li to opet aktuelna prica (njegovo namagarcenje Muriza, hodze i Ferageta tako sto im je pricao sto je procitao da zele cuti) "ocevica" E.M. o Budnji koji iz Njemacke samara Alisu Mutap koju ne poznaje?

:lol:
td_maajka

#30586 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

kvinoja wrote: 21/06/2022 11:50

Ti si onaj tip bota prisutan na drugim temama:
"Ne volim SDA , aaaliii..."

Nema budnje ali ima njegov uposlenik. Ako tu ne vidiš vezu, teško da ti je iko može objasniti..

Btw tdmaajka, kako je završilo to suđenje?
da si malo duze na forumu znao bi da kod mene nema "ali" kad je sda u pitanju, zajedno sa islamskom zajednicom, zlo koje je unistilo zemlju

neka svako odgovara za ono sto je uradio

budnje imaju materijala za puno toga, od oduzimanja imovine do zatvora

samo ovakav stav nije pravo ni pravna drzava (parafraziram jedan stari post sa teme) : treba osuditi budnju za ubistvo, nema veze sto nije ubica niti ima ista sa ubistvom, nego zato sto je budnjo i sto ima drugih stvari za koje ga treba osuditi
Gdje i kada tvrdim da Budnju treba osuditi za ubistvo?
To valjda treba da ispita tuzilastvo (kao i mnogo drugoga) I presudi sud.

Ali ovoliko „micanje“ Budnje s teme pored ocitih poveznica direktno s dogadjajima oko ubistva Dzenana Memica i velikih (vjerovatno slucajnih, jel) preklapanja modusa operandi, je zaista simptomaticno.

Ko je sta uradio, neka za to i odgovara.
Pa ja, pravna drzava gradjanima.
I forum forumasima. :thumbup:
denden

#30587 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

Dobro sam ja rekao. Vi se Budnje drzite jer nemate nikog drugog ko bi se uklopio u ulogu zamisljenog mocnika kojeg stiti sistem. :-)

Za kakvu ste samo retardiranu ublehu krimosa E.M. prodali Dzenanove kosti :(
kakotakonikako

#30588 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by kakotakonikako »

td_maajka wrote: 21/06/2022 12:53

da si malo duze na forumu znao bi da kod mene nema "ali" kad je sda u pitanju, zajedno sa islamskom zajednicom, zlo koje je unistilo zemlju

Ali ovoliko „micanje“ Budnje s teme pored ocitih poveznica direktno s dogadjajima oko ubistva Dzenana Memica i velikih (vjerovatno slucajnih, jel) preklapanja modusa operandi, je zaista simptomaticno.

I forum forumasima.

:bih:
td_maajka

#30589 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

denden wrote: 21/06/2022 12:57 Dobro sam ja rekao. Vi se Budnje drzite jer nemate nikog drugog ko bi se uklopio u ulogu zamisljenog mocnika kojeg stiti sistem. :-)

Za kakvu ste samo retardiranu ublehu krimosa E.M. prodali Dzenanove kosti :(
„Fahro, sta mi ovo od djece radite?“ :( Jadno dijete od tri‘est godina, babo morao doci u stanicu da mu bude podrska pri ispitivanju. Ali smirio ga nacelnik, kazao, bit ge pusteni, da se ne sikira.

Haman k‘o i onoj djevojcici od dva‘est godina, sto joj tata rucicu drzao dok ju je Dupovac ispitivao. Jadna djeca :(
Ona zensko, a oni svi muskarci, nekako je bio red da ne bude sama s njima, pa ja.
denden

#30590 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

td_maajka wrote: 17/06/2022 21:49 Nisam spominjala privatni avion.
Da, u pravu si, nisi spomenula riječ "privatni", nego sam to tako interpretirao i pisao, a ti me nisi nikad korigovala.

To je iz vremena kad si tvrdila da je dokaz zavjere i lažnosti alibija to što je Budnjo potplatio graničare za ovjeru pasoša pečatom i istovremeno tvrdila da je dokaz lažnosti alibija to što Kantonalno tužilaštvo nije novinarima pokazalo ovjeren pasoš Muamera Budnje, insinuirajući da ovjera pasoša nema, jer on nije ni prelazio granicu.

Tj. "dokaz lažnosti alibija je što u pasošu postoje ovjere koje je pribavio podmićivanjem" i istovremeno "dokaz lažnosti alibija je što on u pasošu nema ovjera prelaska granice".

Bitno da izmaštati kakvu zavjeru, nema veze što se "dokazi" za nju međusobno isključuju. :-)

I dalje tvrdim da se Budnjo vratio ranije taj dan avionom, da znam za njegovu umjesanost u slucaj i da ce se to na kraju i dokazati, tako da ne shvatam tu tvoju tvrdnju da bih ja sad htjela da te moje izjave nestanu :-) a GOSPODIN Budnjo ako ima problem sa tim, neka me licno kontaktira, dat cu mu podatke svoje, neka me tuzi po kojem osnovu misli da moze, pa da na sudu rijesimo tu situaciju, u kojoj cemo i jedno i drugo morat priloziti svako svoje dokaze. :)

Dokazat ce se vremenom, ali ce trajati jos, da Budnjo zapravo nije bio izvan zemlje. Vratio se 8.2. u toku dana i to avionom.
Niko nikad - osim Tuzilastva - nije vidio tu kopiju pasosa koju je on predao kao. Nije malo cudno, sto Tuzilastvo nije dostavilo medijima fotodokumentaciju,a potrudilo se da napise dugacak tekst/alibi za njega? I to, pazi, nakon sto je neki novinar napisao negdje da je "Alijin sin ubica Dzenana Memica". Niti je porodica to tvrdila, niti je novinar decidno rekao kojeg to Alije sin ubi Dzenana ;).

Nastranu sad sto se Budnjo 8.2.2016. vratio avionom, sto pecat na granici kosta izmedju 50 i 400 eura, sto Tuzilastvo nije prilozilo nikakvu potvrdu za ono sto su tvrdili - i sto Muriz nikada nije rekao nikome da je Budnjo ubica - sve to na jednu stranu, a na drugu, odakle TI znas sta je E.M. rekao efendiji, a sta u MUP-u?
Ergo, znamo da je Latić morao Budnji platiti po tužbi za klevetu, a ne znam da si ti ili iko drugi pod imenom i prezimenom ikad javno iznijela tvrdnju da je njegov alibi lažan jer se na dan ubistva ranije vratio avionom. Da jesi, vjerujem da bi prošla kao Latić.

Kao što rekoh, nemate nikog drugog za zamišljenju ulogu "moćnika kojeg štiti sistem" i ne možete da pustite Budnju :-)

Ima li kakav svjedok da je čuo da je pričao neko kome je neko pričao da je vidio Budnju na aerodromskom terminalu 08.02.2016.? :lol:
td_maajka

#30591 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

kvinoja wrote: 21/06/2022 11:50
uglavnomja wrote: 21/06/2022 11:43 td majka

jadan i supalj pokusaj spinovanja i manipulacije

otvori temu budnje i njihov kriminal pa cemo svi pisati sve znamo o njim

a ne ovdje petljati kruske i jabuke
muriz je sam sebe ukopao lazima, pustio ifeta i sefove da ga vodaju i zato je tu gdje jeste

a budnji ni na optuzenickoj klupi ni u optuznici, osim kao vlasnici hotela :-)

nego kad sve tako fino znas, iskopaj nam po kojem konkursu je matora lopina dobila hotele za bezvrijedne papire? to je bilo davno, 96. 97. mislim

samo je osvanula vijest 'nakav budnjo kupio hotele, sto je svakom normalnom covjeku bilo nezamislivo, prodati onakav objekat, tacnije pokloniti i to nekom seljaku anonimusu
Ti si onaj tip bota prisutan na drugim temama:
"Ne volim SDA , aaaliii..."

Nema budnje ali ima njegov uposlenik. Ako tu ne vidiš vezu, teško da ti je iko može objasniti..

Btw tdmaajka, kako je završilo to suđenje?
Ne znam sa sigurnoscu, znam pricu o tome, a kada nadjem sluzbeni podatak objavit cu.
td_maajka

#30592 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

Ako bude da sam pogrijesila, dendenko, priznat cu kao i do sada.

Ako bude da sam upravu, sta ces ti? Hoce li te biti jos na forumu uopce ili ces prohujati s vihorom?
denden

#30593 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

td_maajka wrote: 21/06/2022 13:17 Ako bude da sam pogrijesila, dendenko, priznat cu kao i do sada.

Ako bude da sam upravu, sta ces ti? Hoce li te biti jos na forumu uopce ili ces prohujati s vihorom?
A u vezi cega da budes u pravu? Koje tvoje tvrdnje?

I nisi ti priznala da si pogrijesila u vezi srca vase ublehe o ubistvu oko 21:40 i podmetanju saobracajke tokom narednog sata zato sto si to sad saznala i sto volis istinu. Nego zato sto se raskrinkanost vase ublehe ne moze sakriti i morate priznati ono sto odavno znate, a krijete i praviti novi narativ.

A ja licno sam potpuno otvoren za stvarnost i bez kalkulacija ju prihvatam.

A vi ste samo sljedebenici dogmi koje ne znate ni objasniti svojim rijecima.
td_maajka

#30594 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

Ok, tema nisam ja, ali jednom za sva vremena:

- dodjem na forum iz licnog interesa, MemsurM otvara temu i prosipa brdo ubleha. U to vrijeme se ne zna ni priblizno koliko se sada vec zna

- izgubim sifru za stari profil, jbg, bavila se drugim stvarima u zivotu, cekale se presude ponovne na kantonalnom i vrhovnom

- dodjem ponovo, s novim nick-om i startu kazem pod kojim nick-om sam ranije bila, te da imam licni interes (ali da nisam ni Muriz, ni Ifet, Arijana ili neko tako blizak porodici), a mogla sam da se pravim da sam samo jos jedan „slucajni prolaznik, zabrinuti gradjanin“

- dijelim informacije, saznanja i misljenja na forumu kao i svi ostali i da, malo sa zadovoljstvom stajem na zulj onima poput tebe

- priznam kad pogrijesim, ma sta ti „mislio“ da su moji razlozi za to, razlog je prosto sto kao i mnogi drugi zelim konacnu istinu da izadje na vidjelo, da se istraze, procesuiraju i odgovaraju svi koji su odgovorni - kako za samo ubistvo, tako i za zataskavanje, pomaganje i mucenje prije svega porodice Dzenana Memica, pa i svih nas kojima je stalo do istine i pravde

- jesi li me uspio ponekad i pogoditi tamo gdje boli svojim nebulozama? Pa jesi brate, nisam algoritam bez osjecaja. Jesam li nekada smatrala da temu treba zatvoriti? Jesam, da ne bi sluzila zamajavanju zaista zainteresovane javnosti, a nemam bas uvijek ovoliko vremena pisati. Svakako. Je li ta moja zelja nekako neljudska? Nakon svih bljuvotina koje perfidno pakujete ovdje, kako o Dzenanu, tako o njegovoj porodici?

Ali ono sto je najbitnije u svemu tome je, da je kroz sve politicke opcije, sve spinove, sve pritiske na rad nadleznih organa, sve greske koje su pravili i mozda Muriz i Tuzilastvo BiH, slucaj ubistva Dzenana Memica nikad blize kraju i da i ptice na grani i svi ljudi koji znaju razmisljati vide neoborive poveznice nekih aktera sa ovim slucajem.

I da ce, a u to sam duboko ubijedjena, PRAVDA na kraju pobjediti.

Za taj dan zivim i tad cu, kao i obecano, pozvati na kafu sve s foruma, pa i tebe, ako te tu bude jos bilo, pa da mi u lice kazes sve bljuvotine i lazi koje si ovdje prosipao, ako budes imao hrabrosti.
denden

#30595 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

Sto ono kazu, "da su ti moje oci da se vidis njima".

Ja ti ponavljam da nijedna istraga, a kamoli optuznica ili presuda, nece dovesti na lice mjesta u vrijeme dogadjaja nikog mimo Ljube, Co i njegovog kombija.

Sta to znaci u pogledu istine i pravde, jasno ti je.

Pravda ce za vas (da prepostavim da nisi neki stranacki ili drugi interesni lesinar po zadatku nego neko ko je znao i volio Dzenana) biti kazna spoznaje sta ste uradili.

Ne mozes tu govoriti o mojim bljuvotinama i lazima kad nema nijedne takve moje lazi, a znas i sama da na temama postoje kompilacije tvojih lazi i podvala, neoborivo raskrinkanih, desetine, pa i stotine. Slazes kad zines.

"Godinama smo prodavali i lazima i spinovina branili ublehu o ubistvu u 21:40 i podmetanju saobracajke do 22:40, dok si ti argumentima dokazivao da je to ubleha, a mi te vrijedjali i sad kad se vidi da si ti govorio istinu i otvarao nam oci, a mi lagali i pricali besmislice, kazem sa moralne visine da si ti lazov, a mi u pravu"

Pravda se vama nece dopasti ;)
ing-ecc

#30596 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by ing-ecc »

denden wrote: 21/06/2022 14:03 Pravda se vama nece dopasti ;)
Ko je taj kome se pravda nece dopasti? Neko lud.
dzolix

#30597 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dzolix »

A vratio se ,,,lepo

Image
bitangeIprinceze

#30598 Re: Slučaj Dženan Memić

dzolix wrote: 21/06/2022 15:07
A vratio se ,,,lepo

Image
Ma slabo navratim, samo da vidim ima li sta novo? :D Naravno sve se ponavlja. Uglavnom nije lose ni po drugim planetama. :P
uglavnomja

#30599 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

td_maajka wrote: 21/06/2022 12:53

I forum forumasima. :thumbup:
ni ne kazem da je tvoj post, neki stari post, ne sjecam se vise koji nick, neko zensko je bilo
ali isto kao da jeste

ne mice niko budnju sa teme

mice tvoje spinove i manipulacije koji nemaju ama bas nikakve veze sa slucajem

providna sugestija upravo u smislu - mozda nije ubica, ali ga treba osuditi kao ubicu zbog drugih stvari

i onda opet samo jad i bijeda od tebe, poredis matorog momka nasilnika begovog debila sa zrtvom, curom od 19 godina koja je udarena u glavu, koja je dozivjela sok, koja se ne sjaca ... kojoj je momak ubijen

ono kad pomislis da ne moze nize ... pa se prevaris :|
td_maajka

#30600 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

Ma da, jer u MUP-u KS nije bilo ni te 2016., kao vjerovatno ni sada, nijedne policajke koja je mogla ispitati „jednu curu“ od dva‘es godina, usput receno zivog svjedoka, ocevica, nego joj je tata drzao rucicu pri tome. To je ta selektivna logika :thumbup:
Locked