Je li ovo crna galerija.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zna li se čiji je Tuareg na snimci?preselio na ahiret wrote: ↑01/06/2022 00:41 Ne mjesajte konjevica jer ste vidjeli dobro na cijoj je strani a sto se tice tuarega ciji li je boze,mescini da sam prije par godina cak spominjao da niko sa snimka ne spominje tuarega al dzaba niko ni habera
ifet i memici znaju sigurno ciji je, njih treba pitatiGAU8 wrote: ↑01/06/2022 06:14Zna li se čiji je Tuareg na snimci?preselio na ahiret wrote: ↑01/06/2022 00:41 Ne mjesajte konjevica jer ste vidjeli dobro na cijoj je strani a sto se tice tuarega ciji li je boze,mescini da sam prije par godina cak spominjao da niko sa snimka ne spominje tuarega al dzaba niko ni habera
I gdje je potonuo bitanga? Da nije u Banovicima, gluho bilo?
Nešto nam nema ni Hameta, dopisnika iz suda.GAU8 wrote: ↑01/06/2022 06:14Zna li se čiji je Tuareg na snimci?preselio na ahiret wrote: ↑01/06/2022 00:41 Ne mjesajte konjevica jer ste vidjeli dobro na cijoj je strani a sto se tice tuarega ciji li je boze,mescini da sam prije par godina cak spominjao da niko sa snimka ne spominje tuarega al dzaba niko ni habera
I gdje je potonuo bitanga? Da nije u Banovicima, gluho bilo?
Sto nema svjedocene sehovica nigdje,sta to kriju u sudu?
Ima njegovo svjedocenje u pisanom obliku, novinari prenjeli.preselio na ahiret wrote: ↑01/06/2022 22:57 Sto nema svjedocene sehovica nigdje,sta to kriju u sudu?

Ali ovdje imas i krimi i politicki aspekt zapleta radnje. (s tim da se kod nas politicki aspekt opet svede na kriminalniRtrnOfSalisbury wrote: ↑02/06/2022 15:22 ...solidan materijal za mamutsku seriju ... nesto ko tvin piks ... imal makar skica, tajmlajn, moguce varijante, motivi ... sto je memic noso pistolj i to na sastanku s curom![]()
nista neobicno, nosas pistolj, hodas sa djevojkom i pogines
![]()
... men je aman nevjerovatno da bejundha ima takve mozgove koji su sposobni zakomplikovat citav dogadzaj na nacin da se vise ne zna ni dze je pocetak a vala ni kraj. ako je istina da imamo takve genijalce, ondak svica mora da se zabrine ... iako sve to lici vise na veliku nesposobnost, neznanje, javasluk sa elementima 'mogo bi se i ja ocesat' .... premda je nerealno ocekivat da u zemlji dje su najpametniji podapisali dejtonsku pijacu, oni malo manje pametni rijese bilo stoGAU8 wrote: ↑02/06/2022 15:25Ali ovdje imas i krimi i politicki aspekt zapleta radnje. (s tim da se kod nas politicki aspekt opet svede na kriminalniRtrnOfSalisbury wrote: ↑02/06/2022 15:22 ...solidan materijal za mamutsku seriju ... nesto ko tvin piks ... imal makar skica, tajmlajn, moguce varijante, motivi ... sto je memic noso pistolj i to na sastanku s curom![]()
nista neobicno, nosas pistolj, hodas sa djevojkom i pogines
![]()
![]()
)
Tik- Tak, Tik-Tak, Tik - Tak ...... buuuummmmm
Joj neka si se vratio, taman pomislih nista od moje mezebitangeIprinceze wrote: ↑02/06/2022 16:57 A sto fino odmorih, ma ljepota. Citanje niza gluposti bas negativno utice na psihosomatsko stanje, tesko onim sto se glupiraju do beskonacnosti.
Poselamite Ljubu, vjecitog ciganskog cara. Sad moze slobodno i da pije pivu i da vozi. Moze i gajbu popiti.
Idu teski dani, treba bjezzati.![]()