Vecina ne odlazi zbog para, i ja ne znam nikoga ko radi dva posla, svi koje poznajem rade 8 do 4, dodaj sat voznje kuci su u 5, vikend slobodan. Vecina nasih ljudi koje znam su zapravo postovani u svom poslu, i taj im supervizor rasista moze dupe poljubiti.costacurta wrote: ↑09/06/2022 09:36
Prvi i osnovni razlog odlasla su pare. Sva ostala priča je trlababalan. Kakva djeca, strah od rata, Rat u Ukrajini kakve trice![]()
Otišao zbog djece? Bgti? Odveo dijete u školu, u razredu sa jedne steane jungendi neonacisti, sa druge strane sjever afrike i bliski istok. Ne znaš ko je veča mraka.
Šta je tu dobro za dijete? Mora se prikloniti jednima ili drugima jer roditelji uglavnom nemaju vremena da se posvete odgoju zato što rade po dva posla da bi "ušparali". Rezultat šparanja je novo auto i susret sa vlastitim djetetom samo nedjeljom, za večeru i primjetna promjena u ponašanju al to je zapad, tako treba, farbanje kose, dark mood, pirsinzi, vutra, zatvorenost, svađa, nerazumijevanje i razdvojenost.... al ko ga ebe, imam novo auto, pijem kafu late u Starbucksu, sendvič iz Subwaya je VRH a tek riža iz Chipotlea. A dijete ko dijete, 18 god i haj sam se snalazi, ko pravi evropljani.
De ba.
Mi smo pichke i to ne bilo kakve već one ohole. Svoju priliku smo propustili u februaru 2014. kad je većina onih koji govore da je bosna sranje tad stajala sa strane sa rukama u džepovima dok je par hiljada golobradih momaka iskazivalo svoje nezadovoljstvo i optuživalo te iste momčiće da su politički instruirani, isto ko što i danas pričaju dok bježe odavdje da je sve politički i štela i koripcija. Pa i tamo ćete ili pobjeći ili pognuti glavu pred rasistom supervizorom koji će vas ponižavati na svaki mogući način a vi ćete trpiti jer 1500€ je 3000KM. Eheeeej drug moj, 800 hiljada svaki mjesec eheeeej
Bit ce da se ne krecemo ja i ti u istom drustvu.